CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
PsychoS
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

3/3

Príspevok od používateľa PsychoS »

Take tyzdnove bany by som daval za opakovane TK 3/3. to nezostane bez povsimnutia. Ale stale si neviem vysvetlir Majrov cin 8/3... TK
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Jednoduché, praskli mu nervy :wink:
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

PsychoS napísal:Take tyzdnove bany by som daval za opakovane TK 3/3. to nezostane bez povsimnutia. Ale stale si neviem vysvetlir Majrov cin 8/3... TK
:D.. co je na tom nepochopitelne ?.. a to je tiez nejaky bug alebo co, ze 8.. to akoze, kde by som mal nahrabat ? :D

a co sa tyka tych banov.. je to take dost pofiderne, kedze vcera mi jeden nejaky ksicht votrex dal ban za TK.. je to dost take akoby som to povedal divne tie bany, kedze obcas sa podari nejake nepodarene HE-cko smarit do nejakej "nory" kde nahodou bezi teammate, ktory ma 10 hp.. jasne, ze ho to zabije, len si myslim, ze je to dost neobjektivne dat za to ban na tyzden.. je to cisto luck alebo smola, ze ho to zabije, kde ani clovek poriadne za to nemoze.. ked sa niekto pripoji na server a zacne ja neviem co robit blbosti pocas hry, ako to mame/maju iny vo zvyku pre RR tak vtedy by som dal ban... a nie ked niekoho nechtiac zabije bludny granat od spoluhraca..

a to 8/3 :D nemam tusenie kde sa to nabralo :P

//autoeditácia príspevku ( 17 Feb 2009, 15:18 )
Mad Dad napísal:a ten Majro či kto je to má dynamic IP tuším....
no a co teraz tym chces povedat ? chces tym naznacit, ze ja chodim na server iba rozdavat TK ?
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnykilla »

Akoze majro nic proti ale keby si pouzival radar a mozog tak do tej "nory" HE nehodis lebo vidis ze ti tam pobehuje teammate...
TEAMPLAY chlapci TEAMPLAY!
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ty si tiez asi vcerajsi.. no lebo na radare mas nakreslene aj steny hej ? sak mapy niesu len rovne plochy.. a ked hodim napr. na inferne granat od dlhej v strede a pod balkonom su Tcka a kym tam doleti HE tak ich tam vystrielaju a nabehnu tam tak jasne, ze niekto sa chyti a vyhodim ho do vzuchu.. to mam vsetko vopred premyslene a cakam, kym vas oslabia aby som vas vsetkych potom mohol sam zabit :))) vsetko vopred dobre naplanovane :)) ze ?
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

majro je rodeny teamkiller! odmalicka nerobi nic ine :new01: (joke :lol: )

ale nie, soccerjam vie hrat, norm. som ho nevidel : D no pochybujem ze by umyselne strielal vlastnych :smt003
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Chcem tým naznačiť, že včera si Vortexovy dal TA, Napísal ti asi 5x že či ti má dať BAN na 50min, neodpisoval si, potom si sa reconnectol, čiže sa automaticky zrušili tie tresty, následne sa zase objavilo to isté, ale neviem na ktorého hráča, ten ti dal BAN na 50min, a bez problémov si sa za 5minút vrátil ako by sa nechumelilo....a Johnny Má s tým radarom pravdu...hádam si asi vieš domyslieť a vymerať aká dlhá je tá stena a kolko letí to HE,pokial to CS nehráš 2dni...čo myslím že nie...
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Mad Dad napísal:Chcem tým naznačiť
no to bolo s tym infernom.. a co si ja mam vyberat ci mam dostat ban alebo nie ? neodpisoval som preto, lebo som bol "gagnuty".. potom som chcel napisat ale bolo mi to fuk lebo dobre vedel, ze som to nespravil naschval a cakal som, ze jak zareaguje, ci fakt najde v sebe nieco co by mu asi povedalo, ze to nebolo umyslene.. nedal mi ban.. a bolo mi to aj tak jedno bo som sa ako hovoris reconnectol.. nebudem predsa tam hodinu cakat co si vybere.. potom on silno pisal, ze idem prec a neviem co a zacal ma TEAMATTAKOVAT.. som to bral, ze z nervov asi dava :D potom zabil nejakeho "kolegu" tak som ho aby sa mu lepsie spalo zabil aj ja.. no a tak sa odpojil.. a co tu trepes, ze niekto iny mi dal ban ? co ty vies koho som ja zabil alebo nezabil.. je mi to aj tak fuk ale na tej mape som okrem neho nikoho nezabil tak tu neklam omg..
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Majro napísal:ty si tiez asi vcerajsi.. no lebo na radare mas nakreslene aj steny hej ? sak mapy niesu len rovne plochy.. a ked hodim napr. na inferne granat od dlhej v strede a pod balkonom su Tcka a kym tam doleti HE tak ich tam vystrielaju a nabehnu tam tak jasne, ze niekto sa chyti a vyhodim ho do vzuchu.. to mam vsetko vopred premyslene a cakam, kym vas oslabia aby som vas vsetkych potom mohol sam zabit :))) vsetko vopred dobre naplanovane :)) ze ?
no brain....len tolko ti poviem....
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

johnykilla napísal:no brain....len tolko ti poviem....
sebe by si mohol castejsie
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Božeeee :new18: Radšej to nechaj tak, pretože ako vidím tak jednanie s tebou nikam nevedie, a momentálne niesom v nálade sa doťahovať... :pivko:
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ty si tu prvy zacal riesit nieco a teraz si uz vari doriesil ?
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Aspon viem pouzivat radar kamaratko. A to ze ti chyba priestorova predstavivost je uz tvoj osobny problem... A ani si nevies predstavit ako casto zchuti vynadam sam zebe do nobrain nooba ale to je zase moj osobny problem.. Tak neries ked nevies laskavo ;)

//meded teba uz konecne musim vychytat na serveri :D zopar hlav ti nadelit a tak ^^
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Ježiš však Majra nechajte.. ako keby sa tam nediali horšie veci ako pár TK, mne tiež občas rupne v bedni a keď ma niekto team attackne ho poriadne rozstrielam :D
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Vravím, už neriešim nemám na to náladu... :roll:
Johan teším sa na teba, však na ICQ sa môžeme dohodnúť kedy tam pojdeme, ale s plačom pôjdeš spať ty! :posilka3:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Včera bol na servery poriadny bordel. Ja som bol včera mimoriadne prísny čo si určite mnohý všimli. Dokonca sa ma napr. Mastros neustále pýtal (2x aby si to náhodou neprekrútil Mastros) čo som taký podráždený. Napísal som že pri takých debiloch na servery ktorý sa naserú za každú vetu čo im napíšem ohľadom pravidiel na servery, odpájajú sa a napájajú s roznymi nickmi a dávajú ma dole. Tak napr. nejaký čurák dostal BAn na deň a keďže mu to pekne napíše že má ban atď. Pred odchodom do krásnej basy ma ešte stihol na spawne dať... Takže sry ale toto nie. Pánovy sa trest teda zvýši. To ma vie kur*a nasrať... Takže sa už zasrane uvedomte. Včera som dokonca rozdal bany aj za nadávanie. Síce asi len jeden. Neustále sa včera kempilo, nadávalo aká mapa sa zas hrá. K tomu asi len toľko. čo píšem aj na servery. Nedokáže si votnúť mapu ktorá by sa 1. buď nehrala 2. bola prípustná k počte hráčom 20... Preto keď sa náhodou votne d2, dávam vždy nové hlasovanie. A ako stále píšem, komu sa nepáči, dovidenia. Proste ke'd sa vám mapa nepáči, choďte radšej do riti a nesnažte sa ma nahnevať otázkami, nadávkami atď... Sami si vynútite BAN. Banovanie mám rád, lebo potom je pokoj :)

2Majro: Včera som s tebou hral asi prvý krát. Keď si dośiel na server deti žiarili že si ich spása atď... Že aha Majro a sme v riti. Musím uznať že hráš fakt dobre. Neustále som sa snažil prísť na to kto si a či si regnutý aj na fóre. Kks a keď teraz vidím kto si a čítam tvoje príspevky, rozum mi zastáva. "Na radare nevidíš steny", wtf? :lol: Niečo ako neúmyselné TA sa stáva. To áno. Ale nie TAK často ako na hojkovi. Možno preháňam, ale už fakt netuším jak to povedať...

a Drago hej ja som to nepochopil, som si myslel že za každý. Dpč a už som bol taký spokojny :D
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Fuuuha Leko, co mas svoje dni ci co ? Sak teba raz z tej hry slak trafi. Zeby sme zorganyzovali zbierku na daky matroš pre teba nech je trosku "easy" nalada. :) (dufam ze nedostanem teraz ban :D ) ...BTW: to s tym votovanim sa mi paci, ak votnu hraci mapu co sa hrala pred chvilou, daj do votovania mapy podla tvojho uvazenia co sa menej hravaju a nebudu mat na vyber....vsimol som si ze sa ti tusim CplMill dost zapacilo :wink:
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:"Na radare nevidíš steny", wtf? :lol: Niečo ako neúmyselné TA sa stáva. To áno. Ale nie TAK často ako na hojkovi. Možno preháňam, ale už fakt netuším jak to povedať...
:D no vyznelo to mozno blbo a nie tak jak som myslel, ale je to pravda no, ze tam tie steny niesu :D no to som proste blbo asi napisal..
no nejdem to uz dalej rozoberat lebo aj tak ste tu zacali robit z komara somara :D to co sa tu akoze deje sa stalo nechtaic a kazdi aj tak vie, ze to urcite nebolo naschval.. ! a prestante sa tvarit jak nejaky gogoti, ze nikdy sa vam nepodarilo hodit zle HE.. mne sa to mozno castejsie stane no :D

takze uz to tu nejdem rozoberat a aj tak si myslim a viem, ze najvacsi teamkiller je aj tak PsychoS.. ma to aj v statistikach :))

//autoeditácia príspevku ( 18 Feb 2009, 11:11 )
k tym mapam este.. aby sme lekoklatika usetrili od vysokeho tlaku tak by sa sem mohlo dat to, ze rovnaka mapa sa moze hrat po 4 inych.. by sa to spestrilo mozno novymi mapami..
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Skoda ze si necital celu diskusiu.. Zistil by si ze snaha o nahodenie toho pluginu bola ale nejak to neslo :/
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Beriem to skutočne vážne. Hráči majú počas hrania na adminov až moc požiadaviek. Ak ste si nestihli všimnúť tak ste ignoranti... čo ma z toho šľahne pochybuje. Snažím sa server udržať pre každého hráča, ktorý si kce normálne zahrať, bez žiadny blbostí. Proste príde, sadne, hrá, popri tom píše s kamośmi smeje sa atď...
Ak ste si nevšimli keď dá niekto TK iným hráčom tiež sa nervujú. Tak to berte tak Že sa nervujem pre nich. Pretože mňa nebaví neustále nariekanie on ma dal daj mu BAN. Vydržím mesiac v "strese" a budem blbec na každú maličkosť aby ste sa buď naučili správať tak ako sa patrí a nićím si navzájom neznepríjemňovali hru, alebo vybanujem každého kto to nepochopí a potom bude server "čistý" :)
btw ak by niekto kcel argumentovať že v takom prípade (mám na mysli moje "čistenie") by potom na servery neostal nik je blbosť. Myslím že každý rozumný človek čo si kce zahrať len tak pre radosť, oddych, minimálne pochatovať, atď... nebude mať problém s "pravidlo" nestrielaj do vlastných spoluhráčov, snaž sa čo najmenej kempiť, ...
Jasnejšie sa môj stav popísať nedá...
Ak mám pravdu povedať, už je mi jedno čo si o tom myslíte. Kcem len aby keď na servery nie je admin, neboli problémy.
Kcem aby sa tam každý hráč cítil dobre. Kcem vám dôverovať...
Zamknuté