Poskodený LCD monitor
-
*S4PQ
Star
- Kontaktovať používateľa:
Poskodený LCD monitor
Zdravim , chcel by som sa opytat ci je mozne nejako opravit takto poskodeny monitor alebo ci by sa nedalo aspon zredukovat tie farebne pruzky ktore vznikli a obnovit ta spodna biela cast,kde vypadol obraz uplne.
Myslim si ze nie ale pre istotu sa aj tak pytam.
Dakujem za kazdu odpoved.
Myslim si ze nie ale pre istotu sa aj tak pytam.
Dakujem za kazdu odpoved.
aha, nevsimol som si to uplne..
no, s tymto ti uz nikto nepomoze, niekde som na youtube videl video
ako sa nieco stalo podobne typkovi s TV a zacal trieskat po krajoch z vrchu
aj zo spodu baseballkou a naskocilo mu to, cize to mozes skusit na vlastne riziko
ale nerucim ze sa ti to napravi, moze sa ti to viac posrat
aj zo spodu baseballkou a naskocilo mu to, cize to mozes skusit na vlastne riziko
-
moosha
Darca
Videl som tiez, ale to boli dead pixelZ - nie prasknuta obrazovka. Odlisne vecisluggy napísal:aha, nevsimol som si to uplne..
To si ta tvoja kamaratka robi srandu alebo co? Hodi to do monitora a sa cuduje ze to je prasknute.Sarge15 napísal:je to kamaratkin monitor, jedna po druhej hodila hreben a ten skoncil v monitore... je tam mala puklina a dost velka cast okolo je "roztecena"
je to ASUS vw 198S a ano je v zaruke. ten monitor ma len 2 mesiace
takze sa s tym uz neda absolutne nic robit?
-
GIGABYTE
King
xxxx23 ty sa zamysli nad svojimi príspevkami, už čítam asi tretí, a fakt, ako povedal niekde hojko, "perly"... Prečítaj si pravidlá a potom prispievaj s prepáčením nikto tu nieje na tvoje dementné príspevky zvedavý, ak máš komplexy a si psychicky labilný sú nato kliniky, ako keby ten monitor zato mohol, že ho obsluhuje dementný človek. Žeby sme tu malý nového spamerka ?
K téme, pochybujem, že sa to dá neako opraviť, skúsiť reklamáciu, ale na 99.9% nebude uznaná, museli by byť sprostý aby to vyreklamovali, proste tu zostáva len kúpiť nový monitor, alebo sa pozerať na ten "rozbitý"... Ale tak sorry, kde mali hlavu ? Hádžu po sebe hrebene... Môže byť rada, že ten hrebeň skončil v monitore.. Horšie by bolo keby to dostala niekde do oka a poškodil by jej sietnicu alebo niečo podobné a videla by len na jedno oko... Nech si holky zoberú ponaučenie, hrebene niesu na hádzanie...
K téme, pochybujem, že sa to dá neako opraviť, skúsiť reklamáciu, ale na 99.9% nebude uznaná, museli by byť sprostý aby to vyreklamovali, proste tu zostáva len kúpiť nový monitor, alebo sa pozerať na ten "rozbitý"... Ale tak sorry, kde mali hlavu ? Hádžu po sebe hrebene... Môže byť rada, že ten hrebeň skončil v monitore.. Horšie by bolo keby to dostala niekde do oka a poškodil by jej sietnicu alebo niečo podobné a videla by len na jedno oko... Nech si holky zoberú ponaučenie, hrebene niesu na hádzanie...
-
asterix3691
Medium Star
-----
V pohode dalo by sa to opravit moj oco robi v servese hovori ze preco nie ale je tu jeden hacik oprava stoji viac ako novi monitor
. Takze kup si novi