HELLGATE: LONDON

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

to je normalne to ti nacita textury :D mne obcas tiez takto vypada ale hned sa obiavia a normal. ale ked to mas stale tak skus tie ovladace - :lol:
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

->slavo<- napísal:to je normalne to ti nacita textury :D mne obcas tiez takto vypada ale hned sa obiavia a normal. ale ked to mas stale tak skus tie ovladace - :lol:
ovladace mam najnovsie pretoze som ich aktualizoval asi 2 hodiny pred tym ako som to nainstalovatl lebo to vyzadovala hra TimeShift
//pochybujem ze to nacitava textury ked mi to ide plynulo na najvyssich detailoch, ked som stiahol detaily na stredne tak aj tak som bol jak invisible man
//skusal som to chvilu hrat ze ci to nabehne normalne a dokonca vidim aj cez steny :roll:
//btw mam stiahnute tieto ovladace ForceWare 169.04 XP 32-bit podla vsetkeho su najnovsie
//skusam stahovat starsie ovladace na graficku mozno to snimi pojde ale ak budete mat nejaky napad prosim napiste
Prílohy
...
...
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Skus zmenit nastavenia v hre nieco z tienami skus alebo rozlisenie textur , najlepsie bude nastavit vsetko na LOW a vyskusat ci to pojde , a ak ano tak skusat davat hodnoty na vyssie ... mozno to pomoze...

Inak mne to ide v poho :D
Prílohy
image2112007222624rm6.jpg
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

H@wk napísal:Skus zmenit nastavenia v hre nieco z tienami skus alebo rozlisenie textur , najlepsie bude nastavit vsetko na LOW a vyskusat ci to pojde , a ak ano tak skusat davat hodnoty na vyssie ... mozno to pomoze...

Inak mne to ide v poho :D
Obrázok
diky za radu aj ked som si myslel ze to je nezmysel to davat an minimun ale pomohlo, neplechu tak robilo vyhladzovanie :) K+
//co sa tyka hry ako takej tak mi to velmi pripomina diablo 2 lenze je to trochu lahke, no mozno neskor to bude maso 8)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ludia v hre neni moznost hry cez lan ale skusal niekto cez internet? kontroluje to CDkey alebo da sa to pustit aj s cracknutou? :D
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

:roll: Pochybujem ,ze nato bude crack skor by to chcelo cd key 8)
a uz aj viem ako to spravim :P staci ked mate pristup k originalnej hre a dalej nemusim popisovat .
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

ludia mam mensi problemik s touto gameskou akosik mi po spusteni krasne zcernie cela obrazovka a nic sa dalej nekona :D na nete je pisane ze tento "nedostatok" riesi patch 0, ale akosi sa mi neda nikde stiahnut nevedeli by ste mi hodit page nan btw ano hra je cracknuta a robi to aj pri orig ..vraj....
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

ezechiel88 napísal:ludia mam mensi problemik s touto gameskou akosik mi po spusteni krasne zcernie cela obrazovka a nic sa dalej nekona :D na nete je pisane ze tento "nedostatok" riesi patch 0, ale akosi sa mi neda nikde stiahnut nevedeli by ste mi hodit page nan btw ano hra je cracknuta a robi to aj pri orig ..vraj....
skus iny crack..mozno mas ten zly..skus ten novy..myslim ze je od vitality :wink:
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

skusal som uz tri a jeden s image nic :( joo a od vitality mam gamesu a crack tez ;-)
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

ezechiel88 napísal:skusal som uz tri a jeden s image nic :( joo a od vitality mam gamesu a crack tez ;-)
no asi sa s tou hrou bbudes muste rozlucit..mne toto iste robilo aj s flatout 2..skusil som to asi 10 krat preinastalovat,asi 5 krat ine dvd,a aj vsetky mozne cracky..NIC!! proste mi iba vyhodilo cirenu obrazovku a mohol som to iba resetnut :cry:
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

zdravim, chcel by som sa opytat ako sa to savuje, teda respektive ako castu su checkpointy na savenutie, elbo som to hral asi 25-30 minut, a save nikde.. zase som musel ist odzaciatku a to som aj zmenil uroven(z toho mestecka na zaciatku do metra ci co to bolo, nejaka stanica...

dik za odpoved
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

ak dobre viem tak to savuje automaticky - ja som to hral a asi hra savuje na kazdej metro stanici, na zaciatku som mal podobny problem. ked sa dostanes dalej tak ti to uz musi savenut
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

rochedo napísal:ak dobre viem tak to savuje automaticky - ja som to hral a asi hra savuje na kazdej metro stanici, na zaciatku som mal podobny problem. ked sa dostanes dalej tak ti to uz musi savenut
neni tam nejaky pristroj na to ? je tam nejake miesto pri obchodnikovi v kazdej stanici, taky zlty kruh na zemi, neni to ono ? netreba nieco urobit ?

takze uz mi to nerobi zeby som nemal ulozenu poziciu, ale neviem kedy to savuje, aby som mal istotu ze to savenute je... no nic ale dik moc
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

ked som to hral tak som sa nikdy nestaral o save - ked som chcel ukoncit hru vratil som sa na najblizsiu stanicu - staci pouzit teleport a potom som to cez esc vypol... hra pri prechode do menu savuje - a asi aj pri prechode do kazdej novej lokacie
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Ja chcem tu hru :'-( kolko ma MB download?
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

ako je to s multiplayerom?su na to nejake freeservery?alebo sa to daa hrat ces hamachi?
matetko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa matetko »

inak odporucam fakt dobra hra no mne to kusok dlho nacitava ale inak v poho
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

ano ja som to hraval a mne sa to pacilo a zaujimalo by ma tie free servery
matt12
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa matt12 »

napise mi ze launcher.exe nie je platnou aplikaciou win32 .....co mam robit?
Napísať odpoveď