HELLGATE: LONDON
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ovladace mam najnovsie pretoze som ich aktualizoval asi 2 hodiny pred tym ako som to nainstalovatl lebo to vyzadovala hra TimeShift->slavo<- napísal:to je normalne to ti nacita texturymne obcas tiez takto vypada ale hned sa obiavia a normal. ale ked to mas stale tak skus tie ovladace -
//pochybujem ze to nacitava textury ked mi to ide plynulo na najvyssich detailoch, ked som stiahol detaily na stredne tak aj tak som bol jak invisible man
//skusal som to chvilu hrat ze ci to nabehne normalne a dokonca vidim aj cez steny
//btw mam stiahnute tieto ovladace ForceWare 169.04 XP 32-bit podla vsetkeho su najnovsie
//skusam stahovat starsie ovladace na graficku mozno to snimi pojde ale ak budete mat nejaky napad prosim napiste
-
xH4wK
-
blitzkrieg
Professional
-
ezechiel88
Star
skus iny crack..mozno mas ten zly..skus ten novy..myslim ze je od vitalityezechiel88 napísal:ludia mam mensi problemik s touto gameskou akosik mi po spusteni krasne zcernie cela obrazovka a nic sa dalej nekonana nete je pisane ze tento "nedostatok" riesi patch 0, ale akosi sa mi neda nikde stiahnut nevedeli by ste mi hodit page nan btw ano hra je cracknuta a robi to aj pri orig ..vraj....
-
ezechiel88
Star
no asi sa s tou hrou bbudes muste rozlucit..mne toto iste robilo aj s flatout 2..skusil som to asi 10 krat preinastalovat,asi 5 krat ine dvd,a aj vsetky mozne cracky..NIC!! proste mi iba vyhodilo cirenu obrazovku a mohol som to iba resetnutezechiel88 napísal:skusal som uz tri a jeden s image nicjoo a od vitality mam gamesu a crack tez
-
AXO
Professional
neni tam nejaky pristroj na to ? je tam nejake miesto pri obchodnikovi v kazdej stanici, taky zlty kruh na zemi, neni to ono ? netreba nieco urobit ?rochedo napísal:ak dobre viem tak to savuje automaticky - ja som to hral a asi hra savuje na kazdej metro stanici, na zaciatku som mal podobny problem. ked sa dostanes dalej tak ti to uz musi savenut
takze uz mi to nerobi zeby som nemal ulozenu poziciu, ale neviem kedy to savuje, aby som mal istotu ze to savenute je... no nic ale dik moc
-
Royalflush
Guru wannabe
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional