Mastros napísal:Zatial to vyzera ako otazka casu.
Take nieco sa odohra pri vhodnej atmosfere. Vecer alebo niekedy inokedy, ked budeme sami aspon hodinku-dve.
Skromny odhad.
z prvej pusi robiš prvy sex ........ešte nech okolo vas pobehuju kamarati zo sviečkami aby to bola romantika a ona svojimi slzami potom všetky zhasne no neni to krása ?
pershing: J, nechat veci plynut. To je ono.
Zaxman: Dééééééébíííííl. MG, zase neprehanajme.
GothaR a mi-chau: Bezte do riti! Ved som uz napisal, ze nemienim veci tohto charakteru rozoberat cez akekolvek medium.
Mastros napísal:Zatial to vyzera ako otazka casu.
Take nieco sa odohra pri vhodnej atmosfere. Vecer alebo niekedy inokedy, ked budeme sami aspon hodinku-dve.
Skromny odhad.
A na icq nic nebolo? :-* ?? fakt nic?
//spam som premazal, ale kedze to bolo velmi zabavne, tak som si spravil screenshot, kto si ho chce uchovat pre dalsie generacie net love teenagerov tak nech sa mi ozve
Mastros napísal:
Opisal som jej sen, potom polozila otazku, ci by som si s nou (s tou nenavidenou babou) zasexoval, keby som mal sancu.
Odpovedal som, ze ano, ak...
rozmyslam ze AKO si chces ziskat babu ked jej povies ze by si si zasexoval s niekym koho ona nenavidi... podla mna na to ides uplne zle. taketo uprimne odpovede sa hovoria kamaratkam alebo kamaratom a nie babe s ktorou chces mat nieco viac