Farba na stenu
Farba na stenu
V skole som zagebril stenu a teraz si ju musim zaplatit.Mozem sa opytat kolko moze stat nater steny ktora ma rozmery 5*8 metrov?Potrebujem to farbou nejakou bezovou ale prosim fakt iba seriozne.Dakujem
Najlepšie skočiť do farby-laky a pýtať sa na olejové interierové nátery. Pokiaľ smeruješ k tomu, či je lepšie natreť to na vlastné alebo uhradiť to, čo si škola vyčísli tak ja by som to zaplatil škole a nech si robia čo chcú.
Suma do tých €30 by sa mi zdala pohodová, vyššie by som už uvažoval. Pri týchto náteroch je totiž docela problem odhadnúť pôvodný odtieň. A aj keď je to podľa vzorkovníka, tak sa to robí štýlom školník si dá 2 poldeci a od oka prileje tonovaciu farbu.
Inak 5x8 metrov? To vyzerá na celú stenu triedy. Smiem vedieť, čo sa ti podarilo?
Suma do tých €30 by sa mi zdala pohodová, vyššie by som už uvažoval. Pri týchto náteroch je totiž docela problem odhadnúť pôvodný odtieň. A aj keď je to podľa vzorkovníka, tak sa to robí štýlom školník si dá 2 poldeci a od oka prileje tonovaciu farbu.
Inak 5x8 metrov? To vyzerá na celú stenu triedy. Smiem vedieť, čo sa ti podarilo?
No odtien trafit nemusim.Staci aby bolo ze trebars bezove su steny tie ostatne a tu co idem malovat bude trebars zelena.Tak mi povolili
http://www.efarby.sk/kategoria/interier ... iela-15kg/
http://www.efarby.sk/kategoria/interier ... ryl-color/ - 4kg broskynova
Je toto to co hladam?
// a co sa mi podarilo no.Kamarati hrali hackis (neveim ako sa to pise) s pomarancom a ked mi prihrali nemohol som si odpustit supu do neho.Tak som ho riadne rozfliaskol na celu stenu.So zastupkynou som sa dohodol ze tam proste urobim projekt nabije sa klincek a avesi ssa to tam ale slovencinarka nastojila na tom nech to zaplatim.Zastupkina iba krutila hlavou ze co je to za <>ču
http://www.efarby.sk/kategoria/interier ... iela-15kg/
http://www.efarby.sk/kategoria/interier ... ryl-color/ - 4kg broskynova
Je toto to co hladam?
// a co sa mi podarilo no.Kamarati hrali hackis (neveim ako sa to pise) s pomarancom a ked mi prihrali nemohol som si odpustit supu do neho.Tak som ho riadne rozfliaskol na celu stenu.So zastupkynou som sa dohodol ze tam proste urobim projekt nabije sa klincek a avesi ssa to tam ale slovencinarka nastojila na tom nech to zaplatim.Zastupkina iba krutila hlavou ze co je to za <>ču
dohadoval si sa o tom s riaditelom/riaditelkou??Dieg0 napísal:// a co sa mi podarilo no.Kamarati hrali hackis (neveim ako sa to pise) s pomarancom a ked mi prihrali nemohol som si odpustit supu do neho.Tak som ho riadne rozfliaskol na celu stenu.So zastupkynou som sa dohodol ze tam proste urobim projekt nabije sa klincek a avesi ssa to tam ale slovencinarka nastojila na tom nech to zaplatim.Zastupkina iba krutila hlavou ze co je to za <>ču
ak nie tak sprav najprv to, co ti povie
Vlastne porozpravat s nim ze ci by nemohol prejst povodny navrh ze by sa tam dala nejaka nastenka alebo nieco aby som nemusel platit?
//Verzia o ktorej vedia ucitelia je ze som tam rozlial malinovku na stenu kedbola vytrasena a striekala ked som ju otvoril.A myslis hodit rec s riaditelom typu "Pan riaditel mam taky problem zaje*al som stenu a rovnaka farba sa uz nenamiesa takze by trebalo namalovat jedine celu stenu.Stalo sa to nedopatrenim a namiesto toho aby som minul 30€ ktore by sa skor hodili mojmu postihnutemu bratovi by as to dalo vyriesit tym ze by sa to zakrylo projektom ktory urobim."
Nieco take myslis?
//Verzia o ktorej vedia ucitelia je ze som tam rozlial malinovku na stenu kedbola vytrasena a striekala ked som ju otvoril.A myslis hodit rec s riaditelom typu "Pan riaditel mam taky problem zaje*al som stenu a rovnaka farba sa uz nenamiesa takze by trebalo namalovat jedine celu stenu.Stalo sa to nedopatrenim a namiesto toho aby som minul 30€ ktore by sa skor hodili mojmu postihnutemu bratovi by as to dalo vyriesit tym ze by sa to zakrylo projektom ktory urobim."
Nieco take myslis?
Chcel som z toho spravit troska dramu no
.Zastupkyna mi povedala jedine ze ked nesuhlasi s referatom na stenu ucitelka tak ze zastupkyna s tym nic nespravi.No skusim riaditela a uvidi sa.Dakujem za radu ale este poprosim tie farby poradit cisom dobre vybral
.BTW mas k+ fakt dik
//autoeditácia príspevku ( 19 Feb 2009, 11:19 )
No chlapci nakoniec sa to vyriesilo nastenkou.dakujem vam vsetkym za pomoc pri rieseni tohto problemu
//autoeditácia príspevku ( 19 Feb 2009, 11:19 )
No chlapci nakoniec sa to vyriesilo nastenkou.dakujem vam vsetkym za pomoc pri rieseni tohto problemu