Hladam riešenie/-a
Hladam riešenie/-a
HeLLo!,
Idem sa vám tu vysypať..
Takže, a)kedysi mi Winrar rozbaloval 4 GB FILM 8-10 MAX MIN.! a teraz mi rozbaluje 50 MAX MIN.,, neviete čim to može byť,,,
b) NERO ! : Napalovalo mi mojou DVD MECHANIKOU LG rychlostou 8 v nere, okolo max 10 min. ak som medzi tym hral onlinovky, ak ne tak 8 minut, ale teraz 40 minut, neviete prečo,, ved som prednedavnom kupoval new mechaniku !
Idem sa vám tu vysypať..
Takže, a)kedysi mi Winrar rozbaloval 4 GB FILM 8-10 MAX MIN.! a teraz mi rozbaluje 50 MAX MIN.,, neviete čim to može byť,,,
b) NERO ! : Napalovalo mi mojou DVD MECHANIKOU LG rychlostou 8 v nere, okolo max 10 min. ak som medzi tym hral onlinovky, ak ne tak 8 minut, ale teraz 40 minut, neviete prečo,, ved som prednedavnom kupoval new mechaniku !
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nie mam už dlho tento windows,, ozaj ako sa zapina spravca zariadeni a kde presne sa to meni,, ja som s toho jelen xDaudiotrack napísal:ja by som aj tú druhú otázku videl na režim PIO namiesto DMA (UDMA). Nepreinštalovával si systém, nemenil hw?
Zapína sa to v správcovi zariadení v radičoch IDE
ale v tomto istom systeme čo mam už dlho ,, dlho som nepreinstalovaval windows a naraz mi to ked som rotbaloval tak dlho trvalo , to iste aj pri napalovani, prečo?
kupoval som pred dvoma rokmi 250 GB,, nieje to staryMP4-24 napísal:starsie disky podaktore to robia ze pri presune vacsieho mnozstva dat prepinaju mod z UDMA do PIO ak ti to robi stale tuto chybu uz ju neodstranis ani po preinstalovani OS proste kupa noveho disku je rieseniemal som ten isty problem
ja si pamätam že kedysi mi tez napalovacka napalovala max 10 min a potom zrazu kym som napalil film tiez to trvalo tak 40 min a este to robilo kopec chyb takze ten napaleny film mi vzdy sekal. tak som vybral napalku zasiel som do tej predajne a za tyzden som si niesol novu napalovacku ze som tam mal firemnu a neopravitelnu chybu