Problemy od policajtov za utek

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Problemy od policajtov za utek

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

Caute,
Popisem v strucnosti moj problem. V piatok o tri tyzdne dozadu sme boli v meste ozrati Pili sme na jednom mieste. Boli sme celkom v naladke ked zrazu sme uvideli policajne auto. Boli sme tam asi siedmi ale ja a dvaja moji kamosi sme odtial usli. Ked sme sa vratili sme sa dozvedeli ze policajti sa na nas pytali a jeden kamos povedal kamaratove meno. Zapisali si ho a povedali mu, ze o den na to - v sobotu sa tam ma stavit. Avsak ten ktory ho bonzol mu povedal, ze to je len oje*, ze nech tam nechodi. Ubiehali dni a vcera mu prisla Ziadost o vysvetlenie, ze ma prist tuto sobotu alebo nedelu na policajnu stanicu. Chcem tam ist s nim aj s kamosom (cela trojka co utekala) a priznat sa. Chcel by som sa vsak spytat ci z toho mozme mat nejaky problem - nejaky zapis alebo co. Ak neviete v Pov. Bystrici je pitie na verejnosti zakazane (btw. tento zakon je protiustavny), to je vsak jedno skratka by som chcel vediet vas nazor, ci z toho mozme mat nejaky pruser (ja mam 16 a kamosi 17 rokov).

//inak ak som to zle zaradil sorac :(
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

By som mal v pi.. zasiel by som tam s partou, trosku by som sa pousmieval, opytal sa o co ide......policajti ti to zrejme nedokazu, ked vas nezachytila nejaka kamera, alebo podobne....zrobil by som zo seba debila, ze ja a alkohol? ved to nejde dohromady......nakoniec by som sa znova usmial, pekne s ironiou podakoval, a dovidenia.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

"Pan policajt, ja som tam nikdy nebol... my sa s tym chalanom nemame velmi radi, asi preto to hodil na mna..."
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

za prve, kazdemu z vas po facke a minimalne nakopat do guli :roll:
za druhe, uz to, ze vam dali predvolanie na sobotu ci nedelu je na hlavu, skor pojde o daky dohovor. navyse pitie na verejnom priestranstve je zakazane v celej SR, nie len v PB... urcite sa tam nehraj na gangstra, slusne sa im ospravedln, ze ty si nepil, iba si bol s kamaratmi a kedze si nepil a zbadal benga, tak si sa zlakol a spanikaril... otazne je co nataraju ostatni... ak sa im zachce, mozu narobit problemy tebe, rodicom a este aj v skole narobit prievan, takze si davaj na taketo frajeriny bacha

pocuj ty karmako*ot, ked uz mi tak hrdinsky nadavas a dokazujes svoju "mudrost", aspon sa podpis ty hrdina... a nie vzdy ma zmysel sa tym ohanat, si pochytil jeden odborny vyraz a je z teba pravnik dpc?...
teraz neviem co si chces dokazat, zdvihas si ego ked sa znizujes na uroven 8 rocneho decka?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

budú ťa strašiť čo všetko si spravil budeš mať velké problemy ale ak sa priznaš tak to vyriešime v klude a vtedy 90% chalanov v tomto veku povie pravdu dostanu pokutu .....niekedy policajti pošlu aj niečo na školu ..............no ked povieš aj stými kamaratmi že ste tam boli s kamarátmi ale ste nepili iba oni a že ste sa len zastavili na par min. a potom šli dalej tak ti nemožu nič spraviť ..................
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

kamratov dedo bol v istom okresnom meste na strednom Slovensku dost dolezita osoba a dal mu jednu radu do zivota.

Nepriznat sa! Ak to nemaju ako dokazat, zatlkaj svoju vinu...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

uz fakt nemaju co robit, ako predvolavat pripitych ? :lol:
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

praveze my sme skor rozhodnuti povedat pravdu.. nieco v zmysle: boli sme opiti uvideli sme policajtov spanikarili sme a utekali sme... Uvidime sak dam vam vediet po sobote ako to dopadlo :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

nErD. ' z napísal:praveze my sme skor rozhodnuti povedat pravdu.. nieco v zmysle: boli sme opiti uvideli sme policajtov spanikarili sme a utekali sme... Uvidime sak dam vam vediet po sobote ako to dopadlo :)
nikde sme neboli nikde sme nepili dajte nam fukat nemame s tym problem momentalne :D ,a povedzte ze vy traja ste boli vonku sami ,nemozu vam nic ,to ze niekto povedal vase meno zvalite na neho ze bol ozraty to je cele
Napísať odpoveď