Reklama google

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Reklama google

Príspevok od používateľa vrtulnik »

Cawte...
Chcel by som si dat reklamu na Google ,ale chcel by som sa spytat, ze ci sa to nedá inak ako cez Google AdSense , lebo tam mam vyplnit kontaktné udaje, ale nwm ci to mam vyplnit ,neviem sa rozhodnut, lebo uz som raz vyplnal take podobné udaje a nedopadlo to dobre :D ... ,ak by ste mali nejaký návod ,alebo neco podobné , alebo to mam vyplnit ,,,tak mi plss napiste :)

Zatial dik ...
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

Cize chces zobrazovat reklamu od google ale nechces im dat svoje kontaktne udaje? Ehm nie je to dake odveci? V podstate chces zarabat ale nechces im povedat kde maju poslat peniaze....Nemusis sa bat im poskytnut svoje udaje o bydlisku....Mne uz takto prislo par veci od nich :D Ziaden problem
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

napísal reklamu na google, tak ja som to zas pochopil že chce platenú reklamu na googli (zvýhodnenú pozíciu pri vyhladávaní)
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Lenze pisal ze ci sa to neda inac ako cez Google Adsense.....Bud chce on zobrazovat reklamy alebo si to pomylil s Google Adwords....ale s tym nemam vobec skusenosti
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

No ja chcem, aby sa zobrazovala moja stranka v Google, ked niekto dá napr. tvorba webov do Google a najde mu moju stranku, tak ako hojko ,ked date do google hojko ,tak vám zobrazí ....
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

vrtulnik napísal:No ja chcem, aby sa zobrazovala moja stranka v Google, ked niekto dá napr. tvorba webov do Google a najde mu moju stranku, tak ako hojko ,ked date do google hojko ,tak vám zobrazí ....
jaaaj tak....No v podstate staci ked si das stranku do http://www.google.com/webmasters/ a/alebo do http://www.google.com/analytics Tam ti netreba kontaktne udaje
JanJanuska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JanJanuska »

Ak chces len to, aby nejaku adresu google zaregistroval, tak musi na tvoj web viest nejaka url adresa, alebo ho mozes priamo regnut na:
http://www.google.com/addurl
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Skusal som vselijako, ale v Google sa nevyznam, su tam zbytocné hovadiny . Nie ze by tam dali nejaku sekciu a dke by som klikol a dal URL .... a pockal 2 tyzdne a mal by som reklamu, ale toto je zbytocne zlozité... A to google.com/addurl , vraj to nemá cenu, vsetci to vravia. Tak ja, uz potom nwm :(
Napísať odpoveď