hra je dosť jednoduchá,mám to na strednej úrovni a nepriatelia padajú jak plagáty ale inak celkom good hra,zatial som len v 2hej misii tuším,som zvedavý na koniec,aj ked podla toho čo tu píšu iný my to pripadá dosť nedorobené
webmasterr napísal:no ja nvm ale ja som sa ovela viac ako vo feare bal napr v death space,cryostasis, resp. tam bola podla mna lepsia atmosfera,
vo feare ma nic take nenastrasilo, keby nie tych par vybehov do face-u tak ani tolko nie
Ehm,tak to potom ja som možno rojko,sícce horrory neznásam,ale ako táto hra,zapnem na 15min a musím vypnút,je to pravda,ze hrám na sluchátkách s podporou 3D soundu a so zapnutým Audio Soundboxom,ale ako niekedy zjapem ked predo mna niečo skocí
vengard napísal:fuuha ta tak skoro po vydani? ved to nema ešte tyžden (až zajtra )
to nevadi,ale vedia ze vela hracov,kt sa na to tesili to budu mat prejdene behom par hodin a podla koncu sa da usudit,ze bude nejake pokracovanie
preto sa pytam ci nepustili len tak nieco do vetra
No, totalne ma prekvapilo ze som dvojku rozbehal na svojej zostave a v celkom dobrej hratelnosti. Sekne iba na sekundu pri ukadani. Splasil som si cestinu, takze pokracujeme v dejovej linii zatial som hral len uvodnych 10 minut, ale to je sakra neprijemne ked to clovek necaka, obzrie sa a tam je ta mala suka... v jednotke to bolo aspon doprevadzane temnou hudbou, tak to clovek stravil.. hmm.. uz sa tesim
mi-chau napísal:No, totalne ma prekvapilo ze som dvojku rozbehal na svojej zostave a v celkom dobrej hratelnosti. Sekne iba na sekundu pri ukadani. Splasil som si cestinu, takze pokracujeme v dejovej linii zatial som hral len uvodnych 10 minut, ale to je sakra neprijemne ked to clovek necaka, obzrie sa a tam je ta mala suka... v jednotke to bolo aspon doprevadzane temnou hudbou, tak to clovek stravil.. hmm.. uz sa tesim
Tomu ver,najlepsia bude tá nemocnica,to este nie je daleko,pojdes,a zrazu na okno sa ti nalepí "zombie",tak vtedy som dostal infarkt,no tá holka je fakt posadnutá v tej hre,ale má strasidelný vplyv
Caute, chcem sa opýtať, že či neni nejaký pack, alebo čo ja viem čo, ktorý by mi sprístupnil multiplayer na všetky servery, lebo sa mi ide prihlásiť len na jeden z piatich a na ostatných mi vypíše, že ku hre sa nedá pripojiť, pretože používa inú verziu serveru, alebo hry... Nedá sa s tým niečo spraviť? Diky moc
No seruz .. Nainstaloval som fear 2 tu verziu co netreba instalovat len to rozbalit na disk klasicky som to crackol nainstaloval som DX 10 vsetko co bolo treba 100% verziu hry kamarat ma to iste a slape mu to.. ja ked to spustim objavy sa mi len cierna obrazovka a nic.. pls neviete co s tym