chyba!!!dsl
chyba!!!dsl
Cawte potrebujem surne radu!!!Mam internet dsl od t-comu..Modem microcom adsl usb ad2622. Problem mam s tym,ked chcem zapnut internet na nooteboku tak mi blikaju dve tie svietielka na modeme kto to ma urcite vie.Vobec nereaguje...A ked ho zapnem na druhom compe tak ide bez problemov.Newiete mi please poradit cim to je??Vcera este fical normal a dnes toto dik.
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no tak vravis ze ti na normalnom PC ide tak updatni to cez to, niekde na stranke t-comu to pisane , mal ti prist na t-com-acky mail ze sa to ma updatnut na vyhradene modemy,, ale ak tvrdis ze ti net na pc ide , tak pravdepodobne chyba bude v v notebooku, skus ho preskenovat nod+ nejaky spyware doctor, ja osobne pouzivam avast+adaware+sypware doctor
Tak tak, tento modem mam v praci a nebolo treba nic menit.
Ale ak to nebolo tym virusom (alebo napr. novym firewallom) a nepojde to, mozno ti k tomu povedia nieco na 0800 123 777. Raz som tam riesil nejaky podobny "vypadok" a bolo to kvoli nejakej prkotine. A je to jedna z mala liniek, kde si mozes zadarmo pokecat s mladou slecnou aj v nedelu o 9tej vecer, ak teda nebudes mat smolu v tom, ze sluzbu bude mat nejaky mlady suchar
Ale ak to nebolo tym virusom (alebo napr. novym firewallom) a nepojde to, mozno ti k tomu povedia nieco na 0800 123 777. Raz som tam riesil nejaky podobny "vypadok" a bolo to kvoli nejakej prkotine. A je to jedna z mala liniek, kde si mozes zadarmo pokecat s mladou slecnou aj v nedelu o 9tej vecer, ak teda nebudes mat smolu v tom, ze sluzbu bude mat nejaky mlady suchar