Alebo ake su vase nazory ? Pytam sa preto lebo tie veci na obrazku vyzeraju super ,ale zda sa mi podozrivo lacny
..lacoste polo za 16eu alebo mikiny edHardy za 35eu.
Kód: Vybrať všetko
http://www.eshop-handbag.com/lacoste-tshirt-p-6047.htmlKód: Vybrať všetko
http://www.eshop-handbag.com/lacoste-tshirt-p-6047.htmlporovnaval som to s inymy eshopmi a lacnejsi som nenasiel...takze tie ceny su v dolaroch ? potom je to este lacnejsieZaxman napísal:no podla mna su te cený normalne dokonca sa neodvážim povedať že aj lacnejšie by som našiel .............je to amerika tam bolo všetko vždy lacne ked si si to prepočítal na naše jediny problem bola vždy doprava ...
Kód: Vybrať všetko
Welcome to Eshop-handbag online store.
We specialized in wholesale and retail Replica of Designer Products including handbags, wallets, purses, watches, sunglasses, lady shoes and other fashion accessories. The brands cover Louis Vuitton, Chanel, Gucci, Coach, Fendi, Chloe, Christian Dior, Prada, Yves Saint Laurent (YSL), Marc Jacobs, Miu Miu, Dolce&Gabbana (D&G), Hermes, Versace, Balenciaga, Burberry, Tiffany, Bvlgari, Cartier, Omega, Rolex and so on. We have teamed up with many factories here. So you will get high quality replica designer products with better price. At the same time, we accept OEM orders and offer dropshipping service.no tvoj prispevok nemal s ironiou vela spolocneho ale to je offtopic...ano viem ze predaj na trhoch je legalny lebo tam sa nepredavaju napodobeniny ale veci ktore maju zamerne skomolene nazvy napr. aoidas ...ale na tej stranke mas repliky nemas tam skomolene nazvy ..a to som chcel vediet ze ci sa to vobec moze lebo kazda firma ma zaregistrovanu svoju znacku(svoj nazov) napr "lacoste" "adidas".Lub0$ napísal:Ano pozrel, a ty vies co to je ironia?
ale na tej stranke samy pisu ze ide o repliky a nie o prave veci takze to vlastne neni ziadny oj*b pre zakaznika....ale zaraza ma ze originalny vyrobcovia stym nic nerobia....najviac sa bojim aby taketo vyrobky nezacali predavat obchodnici v oficialnych obchodoch...alebo uz aj predavaju ??Lub0$ napísal:Tak to robia na cierno......niesu prvy ani posledny, na nete mas kopec stranok kde si kupis 'nike jordan' boty za polovicnu cenu ako v normalnom obchode....a keby som ti dal original a kopi tak neprides nato ktora je prava....a tiez ti tam pisu Nike Jordan, ma ju presne take iste prvky ako original...