Dokupenie grafiky a ramky // problem
No to je skoda... Uz som sa tesil...

Ale tu pise, ze mu to ani nebootovalo a vyhodilo mu chybu... mne to nacitava a ziadnu chybu nevyhodi....KOMPATIBILITA PCI-Express 2.0 s doskami s PCI-Express 1.1 a 1.0
No k tomu by som povedal len toto že niektoré zdroje uvádzajú že PCI-ex 2.0 je spätne kompatibilný s PCI-ex 1.0-1
Bez debaty je jasne že pci-ex 2.0 je spätne kompatibilný s PCI-Express 1.1,ale to sa nedá povedať o pci-Express 1.0 ktorý s pci-Express 2.0 kompatibilný nieje
mam to odskúšané aj ja,testovacie kúsky boli MB foxconn a Intel(presný typ už bohužiaľ neviem) s pci-express 1.0 a nakoniec doska s pci-ex 1.1 Asus P5K,do dosiek bola osadená asus HD3850,samozrejme podla očakávania na doskách intel a foxconn sa PC pred bootovanim zastavil a potom vypísalo chybu s AHCI bios,čiže doska nekompatibilná s vga
Asus P5K(s pci-Express 1.1)
žiaden problém PC nabootoval
Čiže z toho vyplýva len to ,že pri kúpe new vga si treba najprv zistiť aký pci-ex slot MB vlastne ma aby nenastal problém spomínaný vyššie...
Tak ze este raz odznova, aj s novimy faktami:
Stare fakty:
Zostava:
Procesor: Intel celeron D 3,2
Matičná doska: ASUS P5GZ-MX
RAM: 2G
Zdroj: 335W
(Ked este nieco chces vediet, pytaj sa)
Reinstaloval som Win.. service pack 2, potom aj 3 (profesional), momentalne mam XP home edition, ked nainstalujem ovladace, pita ma restart PC, po restarte sa namiesto okna s kontami zobrazi cierna obrazovka a kurzor uprostred...
Nové fakty:
Cital som nieco o tej grafike a natrafil som na vetu:
Rozhraní: PCI-Express 2.0 (zpětně kompatibilnmí s PCIe x16)
Cize to znamena ze podporuje aj verziu 1.0???
A dalej je tu este nieco, co som zabudol povedat... ked som teraz zase instaloval ovladace, tak som si na to spomenul... vyskakuje mi tam take okno... posielam screen... to mi pisalo zatial na vsetkych druhoch windowsu... Aky by som este mohol skusit??? 64bitovy??? alebo az vistu???
a skusal som dat kartu do ineho PC, karta fungovala na 100%
Stare fakty:
Zostava:
Procesor: Intel celeron D 3,2
Matičná doska: ASUS P5GZ-MX
RAM: 2G
Zdroj: 335W
(Ked este nieco chces vediet, pytaj sa)
Reinstaloval som Win.. service pack 2, potom aj 3 (profesional), momentalne mam XP home edition, ked nainstalujem ovladace, pita ma restart PC, po restarte sa namiesto okna s kontami zobrazi cierna obrazovka a kurzor uprostred...
Nové fakty:
Cital som nieco o tej grafike a natrafil som na vetu:
Rozhraní: PCI-Express 2.0 (zpětně kompatibilnmí s PCIe x16)
Cize to znamena ze podporuje aj verziu 1.0???
A dalej je tu este nieco, co som zabudol povedat... ked som teraz zase instaloval ovladace, tak som si na to spomenul... vyskakuje mi tam take okno... posielam screen... to mi pisalo zatial na vsetkych druhoch windowsu... Aky by som este mohol skusit??? 64bitovy??? alebo az vistu???
a skusal som dat kartu do ineho PC, karta fungovala na 100%