Ako stiahnuť video z freevideo.cz?
Ako stiahnuť video z freevideo.cz?
Ako sa dajú stiahnuť videa z freevideo.cz? Poradte, nikde som nenašiel návod, ako na to 
Re: Ako stiahnuť video z freevideo.cz?
stiahni si real media player a potom pri kazdom streamovanom videu sa to hore v rohu videa objavi ze DOWNLOAD NOW
na freevideo.cz mi to nefungujeluksiman napísal:stiahni si real media player a potom pri kazdom streamovanom videu sa to hore v rohu videa objavi ze DOWNLOAD NOW
alebo robím niekde chybu
www.sitokurvavygoogluj.sk napis ako stiahnut video z frevideo.cz a mas tam milion navodov a je plna prdel downloaderov
zase jeden múdry ako rádioDj-XxX napísal:www.sitokurvavygoogluj.sk napis ako stiahnut video z frevideo.cz a mas tam milion navodov a je plna prdel downloaderov
si objavil internet?
mi teda daj odkaz, podla ktorého to bude fungovať, alebo drž hubu - čiže nespamuj
//autoeditácia príspevku ( 19 Feb 2009, 13:16 )
veď vyskúšaj, či ti to takto pôjdeDeJF napísal:najdi si addon do firefoxu "Download helper"
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Da sa s tym neskutocne vybabrat
Tiez ma to dlho stvalo.
Maju to dobre chranene. Ziadne pluginy, ziadne download managery, ziadne real player.....
Ja to riesim jednoducho:
Stiahni software na zaznam obrazovky do videa.
Idealny a podla mna najkvalitnejsi je tento:
Camtasia Studio (posledna verzia je 6).
V nastaveniach vypni nahravanie z mikrofonu a vypni graficku akceleraciu pri zaznamenavani videa.
Nacitaj video, a nechaj camtasia studio, aby ti cele video nahral ako .avi
Dobra kvalita obrazu, dobry zvuk, ziadne sekanie obrazu.
A mas to vyhrane.

Maju to dobre chranene. Ziadne pluginy, ziadne download managery, ziadne real player.....
Ja to riesim jednoducho:
Stiahni software na zaznam obrazovky do videa.
Idealny a podla mna najkvalitnejsi je tento:
Camtasia Studio (posledna verzia je 6).
V nastaveniach vypni nahravanie z mikrofonu a vypni graficku akceleraciu pri zaznamenavani videa.
Nacitaj video, a nechaj camtasia studio, aby ti cele video nahral ako .avi
Dobra kvalita obrazu, dobry zvuk, ziadne sekanie obrazu.
A mas to vyhrane.
http://www.ant.com/video-downloader
Stiahni nainštaluj v možnostiach addonu si nastav odkiaľ ho chceš spúštať a sťahuj mne to ide bez problémov.
Stiahni nainštaluj v možnostiach addonu si nastav odkiaľ ho chceš spúštať a sťahuj mne to ide bez problémov.