Problém s videami na nete (youtube...)
Problém s videami na nete (youtube...)
Ahojte mám takýto problém.
Zaregistroval som, že pri pozeraní videí na nete (či už youtube alebo hocikde inde) mi to video nepravidelne na par stotiniek sekne. Nie je to ale spôsobené pomalým pripojením na net (mam chello medium [10MB])
Stiahol som aj rôzne ovládače, aj najnovši flash player 10 ale nepomohlo. Pri normálnych videách čo mám na disku mi nič neseká. Iba ked to sledujem cez net.
Používam Windows Vista ultimate, FireFox 3.0.6.
Prosím poradte!
Dakujem
Zaregistroval som, že pri pozeraní videí na nete (či už youtube alebo hocikde inde) mi to video nepravidelne na par stotiniek sekne. Nie je to ale spôsobené pomalým pripojením na net (mam chello medium [10MB])
Stiahol som aj rôzne ovládače, aj najnovši flash player 10 ale nepomohlo. Pri normálnych videách čo mám na disku mi nič neseká. Iba ked to sledujem cez net.
Používam Windows Vista ultimate, FireFox 3.0.6.
Prosím poradte!
Dakujem
Ludia ja by som to chcel ale upresniť ten moj problém:
Nemám problém s načítaním videa. Do bufferu sa mi načíta v priebehu chvílky a môžem si ho prehrávať hned až do konca. Problém mám ale v tom, že nie vždy v rovnakých intervalo je vidieť ako to video trhne (sekne) na kratučký čas a zase pokračuje dalej. V tom je môj problém
A je jedno či je to z youtube alebo so sme.sk alebo s free.zoznam. Robí mi to na každom servery
Nemám problém s načítaním videa. Do bufferu sa mi načíta v priebehu chvílky a môžem si ho prehrávať hned až do konca. Problém mám ale v tom, že nie vždy v rovnakých intervalo je vidieť ako to video trhne (sekne) na kratučký čas a zase pokračuje dalej. V tom je môj problém
A je jedno či je to z youtube alebo so sme.sk alebo s free.zoznam. Robí mi to na každom servery
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Presne to iste robi aj mne. Aj ked je video nacitane, tak proste parkrat sekne. V kompe to iste nebude, vykon je viac ako dostacujuci. V pripojeni tiez nie. Myslel som, ze opera, ale ked pises ze firefox, tak to bude niekde inde.Klo_b_asa napísal:Ludia ja by som to chcel ale upresniť ten moj problém:
No a snacitavanim je tiez v poslednej dobe neskutocny problem. Chcel by som vidiet ako sa tvaria zakaznici Orange fibernetu, ktory si zakladal reklamu na tom, ze video sekat nebude a teraz seka na kazdom pripojeni