samsung a pc

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
robinko93
Medium Star
Medium Star

samsung a pc

Príspevok od používateľa robinko93 »

ked zapojim samsung sgh d900i do pc pomocou kabla usb tak mi ho neviem najst nic nerobi a neviem co mam robit poradte mi nieco nejake ovladace alebo co?? dik vopred
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ades »

mas nainstalovane ovladace (CD alebo stranka mobilu), pripadne mas v telefone zapnuty mass storage alebo synchronizaciu cez active sync? ak mas active sync, mas ho nainstalovany v pc?
robinko93
Medium Star
Medium Star

ovladace mam z cd naistalovane a mam samsung pc studio a nei active sing co co to:D ale tak mne to predtym islo a preinstaloval som windows a uz nejde a neivem preco
ades
Guru
Guru

active sing neviem co je, skus active sync :wink: skusal si to na inom pocitaci? skus preinstalovat ovladace. co to robi, ked zapojis kabel? aspon ti nieco napise?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ked zapojiš kábel musi ti vypísať že sa našlo usb buc neznáme alebo niečo podobne ked nato klikneš tak zistiš že sa pomocou toho potom dopracuješ až ku inštalácii potrebných programov
robinko93
Medium Star
Medium Star

no sak hej ked ho zapojim tak mi napise ze nasiel ale ked ho dam instalovat pyta cd tak mu ho dam a ani tam nic nenajde furt pise ze sa ovladac nenasiel ani na cd tak ja neviem ....ale ja mam v mobiule nadstavene ze ho mam ako modem ale ked dam velkokapacitna pamat alebo take nieco tak mi ho najde ale ja si to chcme spravit ako modem abvy som si tam potom mohol naistalovat aj nejake hry vies
ades
Guru
Guru

1- daj si vyhladat ovladace automaticky z netu
2- ak si mobil das pouzit ako modem, vela hier tam nedas. daj si ho ako usb mass storage a potom v mobile hry nainstaluj
Napísať odpoveď