najlepsie slovenske pesnicky.
No suhlasim s tebou, ja osobne by som sa siel velmi rad pozriet na koncert Elanu.....keby zopakovali nieco ako Megakoncert v Prahe tak to by bola pecka.ades napísal:ani ja sa nejdem hadat ani provokovat nechcem, ale s jednym suhlasit nemozem a to su klise. imho texty, ktore pisal filan su specificke prave svojim obsahom a pouzitymi metaforami. podobne peteraj ked pisal pre zbirku (tiez genialne pesnicky)
Inac este mam pekne spomienky na piesne ako 'Nech Boze da'
A hrozne sa mi pacia aj typicke Slovenske piesne, nasa hymna samozrejme, potom, este tieto:
Na Kralovej Holi
Lipová lyžka + Čo som sa po horách nachodil
Uz spominana Karol Duchoň - V dolinách
Pri takychto piesnach mam zimomriavky po celom tele.
-
mirak2
Hardcore addict
nehnevaj sa ale pri pocuvani tej kapely je mi na blitie...pokial nezmenia tu spevacku bez akehokolvek spevackeho talentu a maximalne nevyrazneho hlasu, tak to radim velmi, velmi nizko v slovenskej tvorbeKufor napísal:pre mna to je vacsina tvorby kapelky Zive kvety, hudba dobra, texty az neprijemne pravdive
nemozem ale zabudnut na Risa Mullera, ten ma takisto kvalitne vecicky a je ich celkom dost heh
tvoj nazor, co sa mna tyka, tiez som ten spev zo zaciatku akosi nepoberal.. ale po niekolkych vypocutych songoch, ked som sa skor sustredil na texty a samotnu hudbu, som si aj ten hlas doslova zamilovalmirak2 napísal:nehnevaj sa ale pri pocuvani tej kapely je mi na blitie...pokial nezmenia tu spevacku bez akehokolvek spevackeho talentu a maximalne nevyrazneho hlasu, tak to radim velmi, velmi nizko v slovenskej tvorbe
Riško Muller - 44, Cigaretka na dva ťahy, Anjel 1,2,3, Rieka, Aspoň plakať
Iné Kafe - Mám pocit, Záverečná, Úspešne zapojení
Horkýže slíže - Horkýže Slíže, Rozmýšlali, Vlak a mnoho iných..
Desmod - Kóma, Mráz do žíl, Homo Sapiens (posledné 2 albumy od desmodu boli totálne shity. )
Hromovlad - Ohňa hlad vody chlad, Víťazstvo noci
Iné Kafe - Mám pocit, Záverečná, Úspešne zapojení
Horkýže slíže - Horkýže Slíže, Rozmýšlali, Vlak a mnoho iných..
Desmod - Kóma, Mráz do žíl, Homo Sapiens (posledné 2 albumy od desmodu boli totálne shity. )
Hromovlad - Ohňa hlad vody chlad, Víťazstvo noci
-
111zuzu111
Amateur