Zapojil som novu grafu a asi som od... komp
Zapojil som novu grafu a asi som od... komp
Kupil som si novu grafu, presnejsie asus gf 9600gt. Prisla mi domov bola velmi studena tak som ju nechal taku hodinku odstat. Vsetko som pozapajal. Komp krasne naskocil. Ale len na taku pol minutku, ked bol boot screen tak to eblo a neony tak prebliky ze ma az osvietilo (ziadny zart). No a teraz ked ho zapnem tak na pol sekundy zacne ist a hned vypne. Momentalne som ti grafu chcel dat do sestrinho kompu kedze ja som chory a mne momentalne staci ipod. Maticna na ktoru som to zapajal je asrock k8sli-esata2. Neviete kde je chyba? Diky
Vysvetlenie? Lebo medveď.. 
Grafika to nie je, pretože si skúšal dve, ktoré fungujú v inom kompe.. a komp by pípal..
CPU, RAM to nie je, pretože komp by pípal.. a možno by dačo ukázal aj na monitore..
Disk/CD/DVD to nie je, pretože by nabehol asopň boot..
Zdroj to nie je, pretože PC sa zapne..
Keďže máš doma 2x PC, môžeš jednotlivé komponenty poskúšať v druhom kompe.. zdroj, ram, vga, disky.. prípadne cpu a dosku.. a tak eliminovať príčinu.
Ale tiež môže byť, že ako si nahadzoval novú grafiku, že si niečo omylom povytiahol a teraz to blbne. Takže ešte raz skontroluj naozaj všetky káble, konektory.. či sú správne zapojené..
Grafika to nie je, pretože si skúšal dve, ktoré fungujú v inom kompe.. a komp by pípal..
CPU, RAM to nie je, pretože komp by pípal.. a možno by dačo ukázal aj na monitore..
Disk/CD/DVD to nie je, pretože by nabehol asopň boot..
Zdroj to nie je, pretože PC sa zapne..
Keďže máš doma 2x PC, môžeš jednotlivé komponenty poskúšať v druhom kompe.. zdroj, ram, vga, disky.. prípadne cpu a dosku.. a tak eliminovať príčinu.
Ale tiež môže byť, že ako si nahadzoval novú grafiku, že si niečo omylom povytiahol a teraz to blbne. Takže ešte raz skontroluj naozaj všetky káble, konektory.. či sú správne zapojené..
-
satelitik11
Medium Professional
Moosha: objednana P5Q aj procak
Vikko mne sa nerozsvieti monitor takze do nudzoveho sa asi nedostanem a erstars cmos je vybrat baterku z maticnej? Ak ano tak to mi poradil aj oco vybral som ju na noc A stale to iste, pripominam ze doska sa sprava cisto ako ziva vsetky fany zacnu ist pocut hdd jak nacitava...
Vikko mne sa nerozsvieti monitor takze do nudzoveho sa asi nedostanem a erstars cmos je vybrat baterku z maticnej? Ak ano tak to mi poradil aj oco vybral som ju na noc A stale to iste, pripominam ze doska sa sprava cisto ako ziva vsetky fany zacnu ist pocut hdd jak nacitava...