chybové hlásenie pri videách
chybové hlásenie pri videách
Mám taký problém , ktorý som mal aj pred formátom disku na starom windowsi , a ten si pozrite v prílohe , ktorú pridávam . Predtým , čo som mal systém win mi to začalo vypisovať asi pred 3 mesiacmi a pritom ten win som mal už asi 2 roky , tento nový win mám už 2 týždne . To hlásenie sa mi poprvýkrát v tomto novom systéme zobrazilo pred 4 dňami jeden raz a teraz sa mi zobrazuje už pravidelne , dám ok a naskočí to znovu , musím to odkliknúť asi 20-40 krát aby to už nevypisovalo a dokiaľ to vypisuje tak mi to ani video neprehraje . Prosím pomožte mi .
Takže v prehliadači udalostí to nie je , ale mám podozrenie , že za to može program , konkrétne kmplayer , ktorý som si dal . Predtým som používal rozne programy na video ako bsplayer , windows media player a pri nich mi to nerobilo . Može to byť tým programom ? UPOZORŇUJEM ŽE TO HLÁSENIE MI VYPISUJE IBA PRI VIDEÁCH , A TO AJ KEĎ LEN VOJDEM DO ZLOŽKY V KTOREJ MÁM VIDEÁ .
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
nemalo by... skus si najst kluc
a zmaz ten kluc FileAssList... ak mas asociovane subory cez KMplayer.. jeho ikony.. ak nepomoze tak KMkom to nie je
Kód: Vybrať všetko
[HKEY_CURRENT_USER\Software\KMPlayer\KMP2.0\FileAssList]Zložku som odstránil a dosť dlho to nerobilo , už som si myslel , že mám pokoj a teraz po dlhej chvíli , čo som stále behal po zložkách s videom , kopíroval ich a sťahoval mi to vyskočilo , takže čo mi odporúčate ? Mám zameniť KMPlayer alebo sa to dá vyriešiť ? Kamarátovi to tiež robí pri KMPlayeri a hovoril mi , že mu to robilo aj pri BSPlayeri , takže to bude tým KM-kom , pretože keď som mal BSplayer tak sa mi tiež zdá , že mi to robilo ale pri iných prehrávačoch mi to nikdy nerobilo , a ešte som čítal , že to može byť kvoli náhľadom , ktoré sa robia na ikonách , nemože to byť tým , lebo to isté mi začal tvrdiť aj ten kamoš .