PET SOCIETY - FACEBOOK
-
Lord ANAKIN
Professional
PET SOCIETY - FACEBOOK
- zaujimalo by ma ci to niekto hra a nejake triky na tuto hru kedze som videl ako jeden kamarat za dva dni nahral 3x viac ako ja za mesiac ... je na to nejaky trik alebo cheat a videl som aj videa na nete ale nejako som tomu nepochopil ked ma niekto nejaku dobru radu budem len rad ...
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Lord ANAKIN
Professional
- heh niekedy zabudam ze do tejto hry je ponorene cele moje okolie ale nie cele slovensko
- ok takze je to hra na facebooku - socialna siet , nieco ako pokec ale trosku to je inak koncipovane a daju sa tam hrat hry a tato je jedna z nich .... vytvoris si zvieratko pomenujes ho staras sa o neho ... za to ti pribudaju peniaze a body - niecko ako skusenosti ...a momentalne som vo faze ked som totalne vytoceny z toho ze znamy prisiel na to ako vybabrat zo systemom , nasiel som par videi a navodod ale vsetko v anglictine a v tej som po prve poslabsi a vsetko mi to prislo ako zlozite navody a ani videam som velmi nepochopil co boli na youtube preto som touto formou chcel prist ako to robi lebo sa mi nechce priznat ... jedine co mi povedal ze je to trik .... na to som prisiel aj sam ze to nehra normalne kedze rychlo nabral peniaze aj skusenosti ...
- ok takze je to hra na facebooku - socialna siet , nieco ako pokec ale trosku to je inak koncipovane a daju sa tam hrat hry a tato je jedna z nich .... vytvoris si zvieratko pomenujes ho staras sa o neho ... za to ti pribudaju peniaze a body - niecko ako skusenosti ...a momentalne som vo faze ked som totalne vytoceny z toho ze znamy prisiel na to ako vybabrat zo systemom , nasiel som par videi a navodod ale vsetko v anglictine a v tej som po prve poslabsi a vsetko mi to prislo ako zlozite navody a ani videam som velmi nepochopil co boli na youtube preto som touto formou chcel prist ako to robi lebo sa mi nechce priznat ... jedine co mi povedal ze je to trik .... na to som prisiel aj sam ze to nehra normalne kedze rychlo nabral peniaze aj skusenosti ...
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Lord ANAKIN
Professional
-
TheBastard
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
Lord ANAKIN
Professional
ja to hram a body ziskavam asi tak, ze hram race, vyhravam ich, dalej chodim na navštevy, kde kamaratov umyvam, hram sa s nimi a davam im jesť, ak je to potrebné, dalej sa snažim robiť si rekordy s loptou, freesbe a švihadlom, a ked spraviš viac, ako je dane, tak maš za to sošku a automaticky aj body + coins, to je asi všetko, čo robim a za asi mesiac mam 28 000 bodov...
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
podla mna najviac bodov ziskas za krmenie svojich praitelov...kupuj si len citrony a cibule za 5 minci a mas za to slusne body,lebo je jedno co im das jest
...a dalsi tip na body je stavkovanie na stadione,je to risk,ale da sa tam zarobit,za "uspokojovanie" kefou
moc nedostanes a za umyvanie sa da tiez nieco zarobit...navstevuj priatleov a rob nieco s nimi,je ale jedno co,za vsetko zarobis rovnako...par minci sa da zarobit aj za skakanie na svihadle alebo hranie s loptou...ale ine sposoby naozaj nepoznam...mna tato hra prestala bavit po tom ako som predbehol vsetkych svojich kamosov a uz ma to moc nebavilo,pretoze sa tam uz toho moc nedalo robit