Mam taky dost hnusny problem.... Z vcera na dnes mi vypadol net na kompe, ale iba na kompe na NB mi v pohode slape vsetko...proste mi pri prijatych paketoch udava 0 a pri odoslanych tiez 0 a ta IP-cka slape ..net ide ale toto nie...sietovka ide tiez kedze mi koncovka vzadu svieti....preinstaloval som aj windows a nic stale to iste....dakujem za odpovede...uz som zufaly
mne často nešiel kvoli vírusom ,,kedysi,, ale ak si reinštaloval win. tak aký maš net ??? sesterka ma od T-comu a robilo jej to tak isto z dňa na deň jej nešiel net a zistilo sa že odišiel router .......tak ho skus reštartnuť a nainštalovvať odznova
Zaxman napísal:mne často nešiel kvoli vírusom ,,kedysi,, ale ak si reinštaloval win. tak aký maš net ??? sesterka ma od T-comu a robilo jej to tak isto z dňa na deň jej nešiel net a zistilo sa že odišiel router .......tak ho skus reštartnuť a nainštalovvať odznova
Router?? ale asi tym nebude kedze mi v poho ide net s tou IP na NB ale som si vsimol ze tie hovadiny mi zacalo robit aj na NB ta skusim im tam zavolat...a router bol meneny v novembri ... SABnet mam
jimmy_xp napísal:SABnet? oni maju mac filtering, nemenil si sietovku alebo nejakym SW si nemenil mac adresu v pc?
ee, nic som nemenil...vobec...nic sak im skusim este zavolat...bo mi to totalne bloklo pristup na net a dufam, ze na NB to nebude mozne sice mi to robi prve priznaky ( vypadava nacitavanie sietovky)
//autoeditácia príspevku ( 20 Feb 2009, 13:59 )
mam asi tusenie ...ze asi mi odisla sietovka kedze ho nemozem spojit s NB takze ...este to nechajte otvorene