Zdravím.Myslím že tu už podobná téma bola ale neviem ju nájsť.Dnes som do USB v notebooku zapojil toto: http://sos.sk/?str=371&artnum=8044
Išli z toho 2 kábliky.Hneď keď som to pripojil vypol sa mi notebook a nemôžem ho zapnúť.Neviete čo by s tým mohlo byť?
Ďuri12 napísal:Zdravím.Myslím že tu už podobná téma bola ale neviem ju nájsť.Dnes som do USB v notebooku zapojil toto: http://sos.sk/?str=371&artnum=8044
Išli z toho 2 kábliky.Hneď keď som to pripojil vypol sa mi notebook a nemôžem ho zapnúť.Neviete čo by s tým mohlo byť?
Naco si to tam pchal?
Ak isli z toho dva kabliky a boli to tie"spravne" a vyskratovane tak ti odisla poistka na radici USB,alebo samotny radic.Ale to by sa pocitac zapol..
Nakolko sa neda vobec zapnut book tak to nevyzera ruzovo...Mozno odisla MB...
hmm dost divne ake kabliky si zapajal? napajace alebo datove ? ... lebo ja som minule skratoval napjacie a jedine co sa stalo windows mi napisal ze v usb nastal skrat ...
akože tlačidlo napájania na ntb vôbec nereaguje? alebo ti aspoň niečo zapne a nejde os, poprípade len zapípa....lebo ja si myslím, že skôr zdroj ako mb.
no hej ked odisla doska tak vsetky veci by mali byt v poriadku.. a na kolko to bude stat tazko povedat lebo zalezi kde ti to budu robit a co vsetko ti tam budu robit.. inak ak mas zaruku tak by si mohol skusit ci by nevyreklamovali.. ale pochybujem ze hej.. ale za pokus nic nedas..
1.aj keby si brutálne odpálil mb, tak po zapnutí ntb by sa ti aspon roztočilo hdd, alebo iný fan....aj ked máš ntb na baterke, tak to ide cez zdroj.....ja by som išiel od ZDROJA...myslím, že má poistku a ak si to cez to USB skratol, tak ti jednoducho vyhodilo poistku....skus to rozobrať a normálne to premerať, či ti ide zo zdroja nejaká šťava
Ďuri12 napísal:Kde by mal byť ten zdroj? Bude to len pod nejakým krytom na notebooku alebo to musím rozobrať celé?
cely zadny krit musis dat dole a zdroj mas tam kde davas napajaci kabel teda tam mas hned ako je ta koncovka na napajanie tak tam je ulozeny zdroj a ked sa chces k nemu dostat tak musis dat dolu cely krit zo spodu..
noo ja by som urcite ako prve riesenie dal to reklamovat ako som to pisal uz visie.. keby to nevyreklamovali tak potom sa mozes ty pustit do toho alebo ked sa bojis tak to supnut do nejakeho pc servisu alebo thak..
Suffel napísal:cely zadny krit musis dat dole a zdroj mas tam kde davas napajaci kabel teda tam mas hned ako je ta koncovka na napajanie tak tam je ulozeny zdroj a ked sa chces k nemu dostat tak musis dat dolu cely krit zo spodu..
Zdroj nie je tam kde opisujes.Zdroj u notebooku je externy.