Internet sa zrazu zacal tvarit ze nejde.(Ide len cez IE)(XP)

Informácie o software, ankety...
IIEddie
Novice
Novice

Internet sa zrazu zacal tvarit ze nejde.(Ide len cez IE)(XP)

Príspevok od používateľa IIEddie »

Caute mam taky problem s internetom,ci uz som pripojeny cez wifi alebo cez kabel, normalne sa pripojim, ale vsetky programy sa hraju nato ze ziaden internet neprimam, iba cez Internet Explorer mi Internet ide. Stalo sa mi v obdobi, kedy som sa snazil neuspesne odinstalovat Symantec Antivirus, a v tej dobe som instaloval aj Musicmatch Jukebox a DFX. Mam notebook Thinkpad Z61p (XP pro sp2). Skusal som zachytne body....nepomohlo. Neviem sa z toho velmi pohnut lebo chyby stylu ´Internet doesnt work´ sa googluju dost zle. Verim ze mi pomozete. :cry:
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

Pred pár mesiacmi som na jednom PC riešil podobný problém. Internet fungoval iba v IE (vo Firefox, v Opere... fungovať nechcel). Keď som odstránil všetky vírusy, internet fungoval v každom prehliadači. :) (takže najskôr zisti, či tam nemáš nejaký vírus)
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FABi2 »

IIEddie > Presne ako píše chrono. To bude zrejme nejaký bodrel v PC. Ak máš na to nervy a čas tak reinštaluj systém, stiahni si aktualizácie a choď pokojne spať:) Niekedy odstránenie svinstva z PC zaberie viac času ako inštalácia nového systému + jeho konfigurácia...
IIEddie
Novice
Novice

Príspevok od používateľa IIEddie »

VYRIESENE- novy win tnx
Rall
Novice
Novice

:]

Príspevok od používateľa Rall »

:]
Napísať odpoveď