AIKIdo

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Kair
Amateur
Amateur

AIKIdo

Príspevok od používateľa Kair »

po prvé všetkým čaute :)

rád by som sa na Vás obrátil s otázkou či mi viete odporučit nejaké filmy s tématikou AIKIDA..nejaké filmy či už dabované slovensky alebo česky je jedno može byt aj anglicky ale uprednostnil by som radšej v SK alebo CZ

alebo odporučit nejaký nákup DVD v slovenských obchodoch s ktorým máte skúsenosti..a ktoré by sme odporučili velke dík

alebo proste nejaké zaujímavé a účinné tutoriály..dík
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

tak ak mysliš filmy ako normalne tak segal neni očom ak mysliš na učenie tam myslim že zbitočne kupovať DVD youtube je toho plnéééé

aha až ted som si všimol že kceš tutoriali .....tak teda to youtube
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Kair
Amateur
Amateur

no povedzme ,že na youtube je síce viacero videíí s tématikou aikida ale nie natolko dobré [čest výnimkam]..ja som chcel len nejaké kompletné DVD odporučit´ ,ktoré sa zaujíma o danú tématiku aikida..vediet kročik po kročku ako začat cvičit aikido od samého začiatku a tak dalej..napríklad na youtube nemáš videa duchovných cvičení ,ktoré su na samom začiatku tréninku aikida ja síce chodím na aikido ale hodilo by sa mi niečo učit aj doma..pretože nie všetko sa da stihnút na dvoch hodinách do týždna..

preto takéto filmy respektívne tutoriály povedzme inak ako tom povedat neviem..a nie filmy so Seagalom síce ten sa tiež venoval aikidu dlhé roky ale ten ma teraz nezaujíma od neho som videl dostatok filmov..
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

no a čo tak cvičiť to čo sa naučíš na tom treningu ?? .........inač myslim že keby sa najdete viacery tak majster alebo ako ho volate by určite bol ochotny aspon svami cvičiť častejšie
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

niekde doma sa mi povaluje DVD co spravil moj trener - myslim s nazvom Zakladne techniky Aikido.... skus pohladat meno Richard Kapustík....
neutronmind
Expert
Expert

Príspevok od používateľa neutronmind »

Ak chces, mozes sa mi ozvat na ICQ, zopar takychto videi tusim mam, aj ked mne osobne sa to moc nepaci a preferujem normalne treningy (aj ked je pravda, ze pomocou programu AIKIDO3D som sa naucil spravne kroky pri kotegaeshi :D)
Kair
Amateur
Amateur

neutronmind napísal:Ak chces, mozes sa mi ozvat na ICQ, zopar takychto videi tusim mam, aj ked mne osobne sa to moc nepaci a preferujem normalne treningy (aj ked je pravda, ze pomocou programu AIKIDO3D som sa naucil spravne kroky pri kotegaeshi :D)
áno,áno program Aikido3D mam na ploche [v skutku dobrý programík] ale stále to neni to čo hladám dobrý tam je slow motion a podobné veci od 1-5 Kju..

Maki no našiel som meno Richard Kapustík pár fotiek mi to vyplulo kde je v gi ,obi a hakame..ale po nejakom DVD neni ani sluchu..nechcem ta otravovat ale ak ho nájdeš čo tak nejaký upload [kam?to je na tebe] budem velmi vdačný :)
Maki
Darca
Darca

no doma budem najskor za mesiac, takze tak....ak to bude este aktualne a nezabudnem tak to skusim nejak ripnut, pripadne aj cele DVD uploadnut - s intrakovym netom to nebude az taky problem
Kair
Amateur
Amateur

no ok ked mesiac tak to sa dá v pohode vydržat..určite to bude ešte atuálne a budem ti velmi,velmi vdačný ak by si si našiel čas a uploadol to DVD..už aj vopred ti dakujem :) a inak ty sa už venuješ asi dlhšiu dobu aikidu kolko asi tak 5-6 rokov?
Maki
Darca
Darca

venoval som sa tak 4 a pol s mensimi prestavkami a uz som nebol na treningu skoro 2 roky kvoli vyskocenej platnicke.....
Kair
Amateur
Amateur

a inak ako sa ti to pozdavalo ..urcite si nebanoval ci ano? mna osobne aikido velmi zaujalo a zatial ma nepustilo..aikido ma v sebe nieco co ma velmi pritahuje a pevne drzi
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

Kair napísal:a inak ako sa ti to pozdavalo ..urcite si nebanoval ci ano? mna osobne aikido velmi zaujalo a zatial ma nepustilo..aikido ma v sebe nieco co ma velmi pritahuje a pevne drzi
tak co tu riesis trapny topic a nejdes na trening :?
Kair
Amateur
Amateur

dair napísal:tak co tu riesis trapny topic a nejdes na trening :?
hm, až nato ,že na aikido chodím ale nie v sobotu..len pondelok stredu a vo štrvrtok ja sa Makiho pýtam len ako sa mu to pozdávalo a tak však chodil predsa dlhú dobu..Dair a zdá sa mi ,že aj ty si chodil alebo chodíš na aikido či nie? :)
Maki
Darca
Darca

keby sa mi nepozdavalo tak tam tak dlho asi nechodim,no nie?.... aikido je fajn, bohuzial vyuzitelne v praxi az po dlhsej dobe cvicenia
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

Kair napísal:hm, až nato ,že na aikido chodím ale nie v sobotu..len pondelok stredu a vo štrvrtok ja sa Makiho pýtam len ako sa mu to pozdávalo a tak však chodil predsa dlhú dobu..Dair a zdá sa mi ,že aj ty si chodil alebo chodíš na aikido či nie? :)
tak sa ta opet pytam, preco sa neucis na terningu ale tu riesis hluposti. Aikido sa nenaucis pozeranim videa ale trenovanim a opakovanim. Nie je to o tom ze vies ako predviest dany tah ale vediet ho spravit intuivne bez toho aby si ho rozmyslal... pozri si program aikido3D ak chces pomoct ale bez treningu ti to je na nic.
Viko6
Medium Expert
Medium Expert

Re: AIKIdo

Príspevok od používateľa Viko6 »

Kair napísal:po prvé všetkým čaute :)

rád by som sa na Vás obrátil s otázkou či mi viete odporučit nejaké filmy s tématikou AIKIDA..nejaké filmy či už dabované slovensky alebo česky je jedno može byt aj anglicky ale uprednostnil by som radšej v SK alebo CZ

alebo odporučit nejaký nákup DVD v slovenských obchodoch s ktorým máte skúsenosti..a ktoré by sme odporučili velke dík

alebo proste nejaké zaujímavé a účinné tutoriály..dík
videa a filmy ti moc nepomozu ak ces ten pravy tutorial tak sa prihlas na kruzok aikida a vyskusaj si to na vlastne kozi ale aikido nepovazujem za dobre bojove umenie to sa musis dlho ucit.
Kair
Amateur
Amateur

Re: AIKIdo

Viko6 napísal:videa a filmy ti moc nepomozu ak ces ten pravy tutorial tak sa prihlas na kruzok aikida a vyskusaj si to na vlastne kozi ale aikido nepovazujem za dobre bojove umenie to sa musis dlho ucit.
trochu čítat temu a bol by si aj v obraze ked som jasne písal ,že na Aikidu sa venujem aj osobne čiže na treninky chodím..ludia majú všelijaké názory na Aikido mne sa to velmi páči..síce pravda je ,že dlho sa treba učit ako maki už spomínal ale ked sa tomu venuješ tú dlhšiu dobu povedzme tých 10 rokov tak to stojí za to a ak si v tom perfektný ako Hitohiro Saito klobúk dolu tak ti karate,judo,muai thai,jui jitsu a podobné bojové umenia nepomožu..ked si lenivý sa tomu tých 10-20 rokov aj viac venovat..tak kašlat ak si pozeral večer bojových umení 2009 tak si mohol vidiet ,že aikido tam jasne vítazilo a malo navrch zo všetkých umení ,ktore sa zúčastnili..proste ak sa venuješ aikidu dlho tak výsledok uvidíš
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

a ktore bojove umenie sa naucis na slusnej urovni za rok? :D
Viko6
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Viko6 »

[quote="Kair"]trochu čítat temu a bol by si aj v obraze ked som jasne písal ,že na Aikidu sa ven
Napísať odpoveď