Zmena ovladacov VGA
Zmena ovladacov VGA
Zdravicko ludia. Potreboval by som program ktory mi vie uplne a dokladne odstranit ovladace na VGA. Mam teraz VGA od nVidie a donesiem si kartu od ATI. Potreboval by som zmazat tie ovladace od nVidie aby tam nahodou neboli neskor nejake problemy.
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Ako uplne odstranit graficke drivery
ved tam je pisane:
your uninstaller - odstráni ti to úplne všetko vrátane zápisov v registroch
Smartest Uninstaller - Je stavany presne na taketo veci, odstrani z pocitaca danu vec uplne prec, vratane registrov a dalsich podobnych veci.
Driver Cleaner Pro - je urceny na odstranenie grafickych driverov
co viac k tomu este potrebujes ?
Vsak ale tam sa o reinstale winu nic nepise...Arachno napísal:Nech tam ponich nic neostane.
Ked sa meni graficka karta z NVidie na ATI alebo naopak tak je dobre preinstalovat windows koli ovladacom. ale ja nic preinstalovavat nechcem.
ved tam je pisane:
your uninstaller - odstráni ti to úplne všetko vrátane zápisov v registroch
Smartest Uninstaller - Je stavany presne na taketo veci, odstrani z pocitaca danu vec uplne prec, vratane registrov a dalsich podobnych veci.
Driver Cleaner Pro - je urceny na odstranenie grafickych driverov
co viac k tomu este potrebujes ?
Nech tam ponich nic neostane.Pigesko napísal:Ako uplne odstranit graficke drivery
Ked sa meni graficka karta z NVidie na ATI alebo naopak tak je dobre preinstalovat windows koli ovladacom. ale ja nic preinstalovavat nechcem.
Ja len ktomu ze mam byt kludny, to predavac mi natrepal taketo veci do hlavy. Nasiel som program Driver Sweeper ten by mal odstranit akekolvek ovladace. co myslite? bude dobry?FABi2 napísal:Arachno > Stačí, ak použiješ Your Uninstaller + si poodstanuješ nejaké temp zložky v „Application Data“ a pod zložkách. Problémy nenastanú potom. nVidia ovládače s ATi nemajú nič spoločné – teda jedine príponu:) Môžeš byť kľudný.
Arachno > Keď to zoberieš tak, že v TAKMER každom servise keď ti menia VGA kartu sa ani neunúvajú odinštalovať pôvodný ovládač a hneď tam natrepú nový ovládač tak si myslím, že keď to prebehneš Your Uninstaller-om + nejaký čistiť registrov tak máš pokoj. Vôbec by som si nerobil takéto prehnané starosti.
Akurát ma napadlo, že niektoré ovládače zvyknú ponechávať systémové služby, ktoré sa neodinštalujú (konkrétne ATI to tak robí). Služby som už asi na 2-3 PC odinštalovával ručne.
Ono v podstate keď ovládač nemá hardvér tak ti to nemá čo pokaziť...
Akurát ma napadlo, že niektoré ovládače zvyknú ponechávať systémové služby, ktoré sa neodinštalujú (konkrétne ATI to tak robí). Služby som už asi na 2-3 PC odinštalovával ručne.
Ono v podstate keď ovládač nemá hardvér tak ti to nemá čo pokaziť...