Škoda, pretože na PC také niečo existuje.to asi nenajdes nikde
Nokia N95 8GB
-
mr_b0mbas71c
Amateur
ak mas telefon z obchodu ....
a pripojis NSU tak ti musi ponuknut update na v31.0.015 ...
Nokia N95 8GB FW v31.0.015 najnovsi FW ...
ak nepojde skus zmenit PC ci ti na inom ponukne update ...
navod ako na to : http://obelix.hojko.com/?p=187
a pripojis NSU tak ti musi ponuknut update na v31.0.015 ...
Nokia N95 8GB FW v31.0.015 najnovsi FW ...
ak nepojde skus zmenit PC ci ti na inom ponukne update ...
navod ako na to : http://obelix.hojko.com/?p=187
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
poradte prosim link kde mozem kupit najlacnejsie drziak do auta na n95 8GB.
nemusi byt original, ale aby bol presne na ten typ telefonu...
a este taka vec, mam autonabijacku, ale vo fabii je zapalovac medzi prednymi sedadlami, a snura mi nedosiahne az ku oknu prednemu, je nejaka sanca ze kupim dlhsiu snuru? ci lacnejsie je si predlzit tu co mam doma?
nemusi byt original, ale aby bol presne na ten typ telefonu...
a este taka vec, mam autonabijacku, ale vo fabii je zapalovac medzi prednymi sedadlami, a snura mi nedosiahne az ku oknu prednemu, je nejaka sanca ze kupim dlhsiu snuru? ci lacnejsie je si predlzit tu co mam doma?
-
Andreso
Medium Professional
2 Traktorista : Skús sa pozrieť tu : http://mobil.bazos.sk/inzerat/1396802/P ... -HH-12.php .
-
Traktorista
Guru
dik, skusim ho zajtra kontaktovatAndres28791 napísal:2 Traktorista : Skús sa pozrieť tu : http://mobil.bazos.sk/inzerat/1396802/P ... -HH-12.php .
mal by som jednu otazku... konecne som na nete nasiel a stiahol fifu 09 na tento mobil,tak som si ju skopiroval do : data/instals a ked som odpojil mobil od usb,tak som to chcel nainstalovat, a napisalo mi ze :" pamat plna, zatvorte niektore aplikacie" .. a popritom ziadna nebezala.. neviete co by som s touto chybou mohol robit ? .. prosim poradte.. odmenim sa kaackom 
-
Jancuk
Professional
Stiahol si si n-gage verziu alebo jar ?nikto123 napísal:mal by som jednu otazku... konecne som na nete nasiel a stiahol fifu 09 na tento mobil,tak som si ju skopiroval do : data/instals a ked som odpojil mobil od usb,tak som to chcel nainstalovat, a napisalo mi ze :" pamat plna, zatvorte niektore aplikacie" .. a popritom ziadna nebezala.. neviete co by som s touto chybou mohol robit ? .. prosim poradte.. odmenim sa kaackom
Nokia N85
no takže mám jednu otázku pre tých ktorý majú Nokiu N85 mám ho aj ja a keď nemám vysunutú klávesnicu tak sa mi kíve displej aj celá tá vysúvacia časť sa mi kýva do bokov. Robí to aj ostatným či s tým mám ísť na reklamáciu? nekýve sa moc ale na začiatku sa mi to hýbalo menej a teraz už je to výraznejšie aj naoko Rolling Eyes
-
Jancuk
Professional
Re: Nokia N85
mam ten isty problem cele tie koľajnice sú na h*v*o nechápem ako je mozne ze stara nokia 7610 co mam doma ma stále super koľajnice a tato odišla po 4-och mesiacoch akože kvalita znacky poklesla v tomto u mna a k tomu ma meste dve dead pixele sa chystam ze pojdem reklamovat ale sa bojim ze mi to neuznajubary333 napísal:no takže mám jednu otázku pre tých ktorý majú Nokiu N85 mám ho aj ja a keď nemám vysunutú klávesnicu tak sa mi kíve displej aj celá tá vysúvacia časť sa mi kýva do bokov. Robí to aj ostatným či s tým mám ísť na reklamáciu? nekýve sa moc ale na začiatku sa mi to hýbalo menej a teraz už je to výraznejšie aj naoko Rolling Eyes
nseries
no to by ti mali reklamovať ale tak ma to hnevá pretože na začiatku sa mi to nezdalo sa to troška kývalo a kamoš mi povedal že to aj jemu robí ale on ma N95 a teraz mi to robí viac než jemu
takže tak pôjdem to reklamovať keď to bude viac robiť
-
Traktorista
Guru
presne toto robilo aj mne ked som si nahodil do telefonu n-gage a dake hry, proste mi to odmietalo pustit hocihjaku hru, vzdy ze pamat je plna,..nikto123 napísal:mal by som jednu otazku... konecne som na nete nasiel a stiahol fifu 09 na tento mobil,tak som si ju skopiroval do : data/instals a ked som odpojil mobil od usb,tak som to chcel nainstalovat, a napisalo mi ze :" pamat plna, zatvorte niektore aplikacie" .. a popritom ziadna nebezala.. neviete co by som s touto chybou mohol robit ? .. prosim poradte.. odmenim sa kaackom
tak som sa nato vykaslal, a ked som to asi po mesiaci znova skusil spustit, uz to islo, nechapem,..
Re: Nokia N95 8GB
zdravim , potreboval by som vediet hmotnost kompletneho balenia Nokie N95 8GB (telefon + krabica + prislusenstvo + bruzury)
Re: Nokia N95 8GB
Zdravím, nevie mi niekto poradiť ako reinstalovať firmware na nokii n95? Menil som product code aby som mal slovenský jazyk ale mal som najnovší firmware a keď ho chcem teraz preinštalovať píše mi, že update nie je potrebný. Nešlo by to nejako obísť? Diky za odpovede.