dalsia stupidna tema...naco to chces vediet jebko?? sa chces nechat inspirovat ci co?
/edit: ale aby som nebol len mimo temu tak: ja tancujem vacsinou len ked som spity a vtedy mi je jedno co hraju
SchYzo napísal:dalsia stupidna tema...naco to chces vediet jebko?? sa chces nechat inspirovat ci co?
/edit: ale aby som nebol len mimo temu tak: ja tancujem vacsinou len ked som spity a vtedy mi je jedno co hraju
SchYzo, no jo. Take tancovacky su najlepsie. Este lepsie su potom fotky, videjka den po..
Oh my god. Zachvilku tu bude tema, songy pri ktorych radi seriete ci pri ktorych si "svackate".
Tancujete? Netancujem takmer na ziadne..Lebo slovo tanec by som skor dal k sladakom a tak..
Avsak, rad sa zabavim na pesnicky od Polemicu,Horkyze,Serj Tankian a ine slovenske ci zahranicne skupiny. Taktiez do toho ratam 90te roky, kde sa da vysantit. Ale nikdy nie dnesne discofilovky..
juuuj tak ja velmi rada tancujem.. a v podstate mi je dost jedno na co .. ale tak mam rada ked napriklad na diskoteke zahraju nejake take zremixovane latino napriklad BARILAS-ANDALE, CUBA CLUB-LA CUMBIA..a jedna z mojich oblubenych je aj Janet Jackson-Feedback..