Aky mate nazor na homosexualov?
ob3l1x: nehovoril som o cirkvy ale o krestanskej viere
tvoje argumenty su smiesne a vsetko je to zalozene na "podla mna"
Skor ma zaujimali linky od cert-a. Prvy dokazuje, ze ide o vadu a druhy len ukazuje, ze aj v prirode (samozrejme) dochadza k tymto omylom. Je to tam len nevhodne podane.
Precoob3l1x napísal:Je 21 storocie a ludia by uz mali konecne prehodnotit svoje nazory.
tema bola teraz o vychove dietata buznami, ne?ob3l1x napísal:Chlapce sa uvedom je demokracia a kazdy ma pravo na vlastny zivot.
tvoje argumenty su smiesne a vsetko je to zalozene na "podla mna"
Skor ma zaujimali linky od cert-a. Prvy dokazuje, ze ide o vadu a druhy len ukazuje, ze aj v prirode (samozrejme) dochadza k tymto omylom. Je to tam len nevhodne podane.
-
I'm Virus!
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
-
tomexx
King
He, to som robil aj ja, kym som sa nestal objektom zaujmu jedneho homieho... Mal som mu chut rozbit hubu. Uz sa s nim nebavim...jonathan.davis.com napísal:Jeste na tom nejsem tak spatne, abych musel lidi rozlisovat podle jejich sexualni orientace. Beru je normalne.
Ked po tebe zacne ist nejaky teplus, tak potom budes asi inak uvazovat.
-
constantine
Light Expert
myslim si ze vobec neni pravda ze ked decko vyrasta pri homosex.pare tak v puberte to ma zmiesane a divne proste on sa nestane homosexualom zato ze ma takych rodicou.oni si to nevyberaju sexualnu orientaciu ziskavas pri narodeni ano mozes jej branit ale nikdy nebudu stastny a co sa tyka adopcii vela heterosex.parov sa o deti nestaraju tyraju ich tak preco by som ich nedala homos.paru?radsej im ved su to normalny ludia toto je moj nazor a viem ze to ece potrva kym to spolocnost zobere 
suhlasim, ale aj tak si myslim, ze dieta by som nezveril homosexualnemu paru. Vobec nie pre ich orientaciu, ale preto, lebo to dieta mozu sikanovat koli tomu v skole, posmievat sa mu a celkovo. Este nieje tato krajina na to zrela, co sa tyka nazorov u vsetkych vekovych kategorii.constantine napísal:myslim si ze vobec neni pravda ze ked decko vyrasta pri homosex.pare tak v puberte to ma zmiesane a divne proste on sa nestane homosexualom zato ze ma takych rodicou.oni si to nevyberaju sexualnu orientaciu ziskavas pri narodeni ano mozes jej branit ale nikdy nebudu stastny a co sa tyka adopcii vela heterosex.parov sa o deti nestaraju tyraju ich tak preco by som ich nedala homos.paru?radsej im ved su to normalny ludia toto je moj nazor a viem ze to ece potrva kym to spolocnost zobere
-
t0m4s3
Admin
presne ako napisal Les... nejde o to aku bude mat orientaciu, ale vies si predstavit decko ktore ma dvoch otcov a ziadnu mamu? Vsak bude odstrceny cely zivot...constantine napísal:myslim si ze vobec neni pravda ze ked decko vyrasta pri homosex.pare tak v puberte to ma zmiesane a divne proste on sa nestane homosexualom zato ze ma takych rodicou.oni si to nevyberaju sexualnu orientaciu ziskavas pri narodeni ano mozes jej branit ale nikdy nebudu stastny a co sa tyka adopcii vela heterosex.parov sa o deti nestaraju tyraju ich tak preco by som ich nedala homos.paru?radsej im ved su to normalny ludia toto je moj nazor a viem ze to ece potrva kym to spolocnost zobere
-
constantine
Light Expert
-
mastermind
VIP
-
constantine
Light Expert
no proste maju to tazke videl aj som cital par dokumentov kde bol tiez jeden psycholog a snazil sa to vysvetlit urcenej skupine ludi no no ta skupina sa dala ovplyvnit jeho nazorom no okamzite jak vysla do sveta realneho tak sa zase ovplyvnovala ludmi a tak to aj vo vacsine je ludia maju predsudky a stale sa musime prisposobovat no nie?