Pomsta, odplata
-
constantine
Light Expert
podla mna osobne je ten clovek najsilnejsi ktory dokaze odpustit ale su situacie ked sa musi rozhodnut ci byt pasivny alebo aktivny zavisi od udalosti odplata je vyjadrenim toho ze toho cloveka si uz uplne odpisal ale ked odpustis niecom nejaku nadej v nom ece vidis a nebudes mu robit zle lebo dufas ze ece v tvojom zivote bude potrebny ja to vidim tak 
-
MickeyMousee
Light Expert
Re: Pomsta, odplata
Suhlasim s tym porekadlom. Nie ze by som nevedel odpustat,ale vsetko sa neda odpustit. Hlavne to,co ti niekto spravi narocky. Vtedy odplacam.Les napísal:Suhlasite s porekadlom: oko za oko, zub za zub?
Viete v zivote aj prepacit? Alebo to robite neradi?
Konkretne: neveru, ohovaranie, kradez, fyzicke napadnutie, vysmievanie sa atd.?
Kedy ako. Ale nedokazem byt "urazeny" dlhsiu dobu. To by mi dotycny musel spravit velke svinstvo a to sa zatial nestalo. Ale niekedy mam chut spravat sa podla pravidla ozo, zzz , avsak som pomerne flegmatickej povahy a preto sa to casto nestava. Maximalne tak v live for speed alebo CS pri online hrani, ked niekto naschval kazi hru ostatnym 
-
last_knight
Light Professional
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
p4ra
Redeemer
Nie, nie som ten typ cloveka, ale vzdy je tam to ALE a to je v pripade, ze by mi niekto siahol na rodinu. Keby nedajboze niekto nejako ublizi mojej rodine, nepoznam zakon, zakon som ja a riadil by som sa tym doslovne. Na nicom mi nezalezi tak, ako na rodine.
neveru = neriesim, zenska len ukazala, aka je plytka, sa jej zasmejem a odidem prec, nemam sa s nou o com dalej rozpravat. Urcite sa nepomstim nejakej dalsej za blbost tej prednou.
ohovaranie = mam to rad, aspon viem, ze som "v kurze". Inak ale neriesim, ludia su zavistlivi a vzdy budu.
kradez = okradnuty som bol (cela moja rodina), ale zabit za to niekoho? alebo pomstit sa inak? Nie, ani nahodou.
fyzicke napadnutie = len ked sa musim branit
vysmievanie sa = zasmejem sa naspat osobe do xichtu a pomyslim si, aka je uboha
neveru = neriesim, zenska len ukazala, aka je plytka, sa jej zasmejem a odidem prec, nemam sa s nou o com dalej rozpravat. Urcite sa nepomstim nejakej dalsej za blbost tej prednou.
ohovaranie = mam to rad, aspon viem, ze som "v kurze". Inak ale neriesim, ludia su zavistlivi a vzdy budu.
kradez = okradnuty som bol (cela moja rodina), ale zabit za to niekoho? alebo pomstit sa inak? Nie, ani nahodou.
fyzicke napadnutie = len ked sa musim branit
vysmievanie sa = zasmejem sa naspat osobe do xichtu a pomyslim si, aka je uboha
-
dair
Guru wannabe
Niekedy som az prilis a rozhodne sa to asi bude tykat veci co tu Les popisal aj ked niekedy jasne ze sa daju pripustit vynimky... (no zvecsa uz je neskoroLes napísal:Suhlasite s porekadlom: oko za oko, zub za zub?
Viete v zivote aj prepacit? Alebo to robite neradi?
Konkretne: neveru, ohovaranie, kradez, fyzicke napadnutie, vysmievanie sa atd.?
proste to som ja
-
whiteronie
Expert
...nie vždy a za každú cenu!Les napísal:Suhlasite s porekadlom: oko za oko, zub za zub?
Ale sú situácie keď odpúšťam aj keď nezabúdam...