Je to stale laska, ze?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Forest
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Forest »

Treba asi porozmyslat a prist na to sama lebo v tomto asi treba si pomoct sam, lebo to neopises sem. No kazdopadne by si si mala pripomenut ako je to s tvojim priatelom a ci to co povedal je naozaj take strasne alebo nie a ci sa oplati koli tomu sa s nim rozchadzat. No vies ocarenie je ocarenie a to moze rychlo zmyznut a potom budes lutovat co si spravila ...
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

to co povedala pryja

inak skoda ze tu uz zakladatelka temy vobec nebola
segenica
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa segenica »

"Neopusť niekoho kto ta miluej pre niekoho do koho si zalubena, lebo ten ta opusti pre niekoho koho miluje...
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

Suhlas s Haslerkou - cim dlhsie su dvaja spolu, tym horsie veci su schopni si povedat. Ale zaroven aj lepsie dokazu posudit, co tym ten druhy myslel (ci to nie je vyzva do diskusie, alebo trebars chvilkovy skrat, alebo nieco ine). To dlhsie je myslene v horizonte rokov, u par-mesacnej, ci rocnej znamosti tazko nieco vyvodzovat.

To ale nic nemeni na tom, ze toto je cisto akadamicka debata, pretoze nikto netusi, co vlastne ten tvoj amant povedal. Taktiez netusime nic moc o tom vztahu, takze tazko sa dava DOBRA rada. Minimalne mu vsak mozes povedat, ze ti stale vrta hlavou to, co sa vtedy stalo - mozno to bude na nieco dobre, ale mozno ta odbije, ze ste si to uz vysvetlili...

Ci je starsi lepsi...tazko posudzovat...Ak ale mozte mat nejaku spolocnu existenciu, tym chcem povedat, ze ak nie si studentka byvajuca doma s rodicmi, tak to moze fungovat + mozes relativne rychlo zistit, ci to dotycny mysli vazne. Ak by ste sa vidali len nejak chvilu po skole apod., tak sa to cele bude natahovat.

Ale uz zacinam fantazirovat - neviem o tom skoro nic, tak uz sticham.
valky-saky
Amateur
Amateur

Re: Je to stale laska, ze?

Príspevok od používateľa valky-saky »

ahoj..ja len ze viem co hovoris...som chlapec..no moja priatelka hovori to iste.. ze ju ocaril jedne chlapec...a ze ona ho musi spoznat...proste to tak citi...a hovori...ze ona to tak citi...proste somnou je jej uzasne a vsetko..ale ze ho musi spoznat... ze ma mix pocity... a ze musi zistit ci som ten pravy...lenze ja som to nezvladol..zrobil som velky bordel a rozisli sme sa..takze uz moze kludne ist zanim... ale uprimne..id za tym pravym..fakt...a ak ta ocaril...je to asi ta moznost...len nech to nieje poblaznenie...ale ver si...a stoj si zatym...proste musime niest nasledky za vsetko...poznam to doverne...proste id za tym co citis... a bud aj k nemu uprimna... zasluzi si vediet pravdu...
Napísať odpoveď