CS 1.6 Server hojko.com
-
lekoklatik
VIP
Ban som dal trom hráčom. Za TA Team Atack... na deň. Vždy keď začína nová mapa píšem TA TK BAN. Niektorí sa mi už pýtali čo je TA odpovedal som. Nepochopili, nie je čo riešiť...
Deň si počkáš.
Už neraz som hovoril že je mi ukradnuté či je koniec ći začiatok mapy, či restart bude alebo nie. Žiadne strielanie do vlastných. Nič zložité. Mnoho ľudí to už pochopilo. Keď do teba niekto dáva,nevracaj mu to. Načo? To ti nepomôže. Radšej sa zakusni do stolu
Deň si počkáš.
Už neraz som hovoril že je mi ukradnuté či je koniec ći začiatok mapy, či restart bude alebo nie. Žiadne strielanie do vlastných. Nič zložité. Mnoho ľudí to už pochopilo. Keď do teba niekto dáva,nevracaj mu to. Načo? To ti nepomôže. Radšej sa zakusni do stolu
za co den? ja som sa len branil ... si nakupim pekne idem a zrazu ma niekdo postrelil a bol to delta tak som ho stralil s5... potom ma zabili a za chvilu len you are banned... dakujem lekolekoklatik napísal:Ban som dal trom hráčom. Za TA Team Atack... na deň. Vždy keď začína nová mapa píšem TA TK BAN. Niektorí sa mi už pýtali čo je TA odpovedal som. Nepochopili, nie je čo riešiť...
Deň si počkáš.
-
lekoklatik
VIP
Neviem, ci bolo moje posledne demo rozmazane alebo Vam vypalilo KOMPLET vsetky pixely, ale Jason tam mal jasne WH. Teraz hral na serveri so zmenenym nickom (JaSSon alebo tak nejak), mam aj nejake demo a myslim, ze mal zase WH, ale uz to nehral tak okato ako predtym. Su tam vsak pasaze, kedy chodil s nozom az moc naistotu (kvoli rychlosti) a raz sa dokonca stalo, ze mieril na protihraca, ked ho este ani nezbadal a nahoda to byt nemohla.
Na poziadanie video dodam. Je vselijake, pocas natacania som skusal 3 druhy WH...
Pisal som aj pocas hry lekovi, ze je tu hrac, ktory bol zaBANovany za WH. Ale leko uz bol asi na odchode, neodpisal a po chvilke bol uz prec.
Pocas tocenia dema dal aviceN hlasovanie na d2/inf/nuke/este nieco (je to vidiet v deme). Hral sa de_aztec. Nasralo ma, ze dal menit na neustale hrane mapy a to, ze to dal pocas tocenia dema, ale to nevedel.
Tym padom som nemohol zozbierat viac materialu na JaSSona, lebo ma to hned zadelilo k CT aj ked som klikal na SPECTATE. Zacal som v amoku pindat na aviceNa a oboznamil som ho s tocenim dema.
Nechal som sa zabit a hned do specu na JaSSoNa, ktory uz ale vypal cheat, ked si vsimol spravu, ze som tocil.
Na poziadanie video dodam. Je vselijake, pocas natacania som skusal 3 druhy WH...
Pisal som aj pocas hry lekovi, ze je tu hrac, ktory bol zaBANovany za WH. Ale leko uz bol asi na odchode, neodpisal a po chvilke bol uz prec.
Pocas tocenia dema dal aviceN hlasovanie na d2/inf/nuke/este nieco (je to vidiet v deme). Hral sa de_aztec. Nasralo ma, ze dal menit na neustale hrane mapy a to, ze to dal pocas tocenia dema, ale to nevedel.
Tym padom som nemohol zozbierat viac materialu na JaSSona, lebo ma to hned zadelilo k CT aj ked som klikal na SPECTATE. Zacal som v amoku pindat na aviceNa a oboznamil som ho s tocenim dema.
Nechal som sa zabit a hned do specu na JaSSoNa, ktory uz ale vypal cheat, ked si vsimol spravu, ze som tocil.
Mastors joj ako ja teba chapem
:D... Ja som dakedy robil co ty, ale vysral som sa nato, lebo nato srali druhy.. ser nato.. nech si to riesia admini, ked su taky chytry...
Dakedy som hraval na servery lamky a sem tam som nahlasil dakeho cheatera a asi cca po tyzdny som dostal ban za vymyslene WH , pernament... este si pamatam , ze mi dal ban beardi
lamak jeden, ani CS to nevie hrat ale expert riaden
Dakedy som hraval na servery lamky a sem tam som nahlasil dakeho cheatera a asi cca po tyzdny som dostal ban za vymyslene WH , pernament... este si pamatam , ze mi dal ban beardi
Hej neviem či sa to tu už riešilo ale raz dávno som na nejakom cs servery videl daku vecičku že kto ju mal nainštalovanú tak mu proste nešli cheaty, tých nikto neobviňoval ani nebanoval nič , od tých čo to nemali nainštalované sa dali rozlíšiť tak že tí čo to nemali mali v hre pred nickom napísanú daku blbosť ( už si nespomeniem ) , keby niekto vedel čo to bolo zač nezavediete to i tu ? Obmedzilo by sa banovanie skillerov, obmedzilo by sa upodozrievanie každého hráča ktorý zabije mastrosa z cheatingu , atď. 
Smiem sa spytat, kde si to videl?FIKY napísal:... obmedzilo by sa upodozrievanie každého hráča ktorý zabije mastrosa z cheatingu , atď.
Vsimol si si aj to, ze ked niekoho NAOZAJ podozrievam, pre istotu aj specujem alebo dokonca tocim dema a nakoniec vyjde najavo, ze podozrivy je NAOZAJ cheater?
Kde beries tu istotu, ze podozrievam kazdeho, kto ma da dolu?
EDIT:
Urcite sa s tym stretavas, ze svoje "podozrenie" davam najavo formou otazky: "Nemas nahodou WH/AB?". Asi budem musiet upravit otazku na: "Ako si vedel?".
Mastros nevyzývaj ma s tou K - do boja
Psychos má pravdu, nebudeme sa tu hádať , sorry keď ťa to naštvalo ale najviac krát sa s týmto podozrievaním stretávam asi u teba, ale fakt nič v zlom
Ale k hlavnej myšlienke .. je dosť možné že to bolo to sXe ale istý si nie som , ak niekto vie o čo ide pls napíšte .
Ale k hlavnej myšlienke .. je dosť možné že to bolo to sXe ale istý si nie som , ak niekto vie o čo ide pls napíšte .
Ban
Takze dal som BAN hracovi Jasson ako uz tu bolo o nom vela pisane. Ale nechapem preco mi vola na skype s otazkou: preco som mu dal ban. Ved ja niesom linka dovery. Preco si stale dava novu IP? (dynamicka) a preco sa racej nebrani. Asi mu to je dost jedno.