Zaxman napísal:keby povedal že niečo po 30 tak fajn ale po 40 fuuuuj
Určite ani netušíš, po koľkých 40ničkach si sa už sám obzeral.. a veru dal by si si určite aj povedať... len jednoducho si nerozoznal, že tie ženy podľa občianskeho preukazu už mali 40 dávno za sebou..........
kachna napísal:urcite jej to nehovor. uprimnostou teraz nic nevyriesis. ak jej to povies tak na 100% sa ten vztah ukonci. jednoducho si to musis nechat pre seba ak ti na tom vztahu zalezi teda chces v nom zotrvat. opakujem nehovor jej to. skus sa s tym zmierit. ber to ako zavahanie. ak jej to povies tak si ani neviem predstavit ako sa nejake dievca zachova ked si predstavi ze jej chlapec spal s jej matkou...
neriskoval by som uprimnost. niektore veci sa povedat mozu, niektore vsak musia ostat utajene. avsak zlyhal si ty. je to tvoja vina ze si sa do toho dostal. skus sa nad tym zamysliet ci ten vztah ma buducnost ak si ju dokazal podviest a este s jej matkou. ale urcite jej to nehovor. polozi ju to ak sa dozvie ze si ju podviedol s jej matkou.
hnevala by sa na teba aj na matku. mohla by spravit nejaku hlupost, zrutit sa z toho. neriskoval by som to.
// vtip na odlahcenie: ale ak jej to povies a ak sa jej ta predstava mozno zapaci tak budete v super 3ke //
suhlasim..rozhodne jej to nemozes povedat..lebo to sa hned ukonci... lenze fakt..porozmyslaj ako si to mohol urobit..viem pritazlivotsst je priatazlivost...ale ta s vlastnou matkou...to je horsie nez kebyze si zaplatis kur.u .. ale nehovor jej to...len sa prenes cez to....a daj vediet ako to dopadlo
brm napísal:Určite ani netušíš, po koľkých 40ničkach si sa už sám obzeral.. a veru dal by si si určite aj povedať... len jednoducho si nerozoznal, že tie ženy podľa občianskeho preukazu už mali 40 dávno za sebou..........
dobre ale ja vravim že ked ma za hodinu prisť 19 tak on si da nejaku 40?? kvoli tomu že hodinu nepočkaaaaaaa
Keď je človek vzrušený.. nabitý hormónmi.. zdravý rozum ide väčšinou stranou.
A keby sme šli do detailov.. pochybujem, že o hodinu neskôr po príchode 19ky by s ňou zasexoval.. Ty sexuješ so svojou priateľkou u nej doma, keď má doma mamu???
brm napísal:Keď je človek vzrušený.. nabitý hormónmi.. zdravý rozum ide väčšinou stranou.
A keby sme šli do detailov.. pochybujem, že o hodinu neskôr po príchode 19ky by s ňou zasexoval.. Ty sexuješ so svojou priateľkou u nej doma, keď má doma mamu???
nie nesexujem ale ani sjej mamou
fabo ja nemožem zato že tebe sa postavi skorej u 40 ako u 19 .......
Takže očividne si číta všetko, čo sme tu napísali.. škoda, že sa neozval, ako to vlastne dopadlo, či sú spolu, či sa matka nepreriekla atď. A mi-chau - podľa mňa to je téma na dlhú diskusia.. závisí od toho, aká je matka, či jej to povedia, či pri tom vydávajú zvuky na celý dom..