Potom som Kupil ram Dw cerberos Ocel sk vyroba
Aky mate bike ?
na kolko ta vysiel?Necro napísal:konecne som si poskladal nieco poriadne
ram: SCOTT velkost 12.5
vidlica, prorobena RST Gila![]()
kluky:Truvativ x-Flow
kolesa: Predne- Remerx JUmbo, shimano naboj, Tioga Factory DH 2.3
Zadne- DM24 ,shimano deore naboj, Camel 2.1
//na druhej a poslednej foto su este tie stare kluky
to ta vysiel dost draho, za tu cenu si mohol kupit jazdeny komplet (rozumej uz poskladany), na ktorom by si mal aspon odpruzenu vidlu... ( http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=bazar )
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
cyrix
Medium Expert
http://www.hojko.com/aky-mas-bike-t109417.html
Ja mám Kelly´s Axis Grey 08, je to cross , jazdím na ňom stále s výnimkou zimy, kúpil som si ho v máji 08, prešiel a prechádza stále nejakými úpravami - t.j. dostal 2x20W 12V bodovky, 1x4W 6V lampu,.., teraz pracujem na podsvietení tachometra, alarme, smerovkách,...môj prvý bike nemal značku, pamätám si, že bol zelený a mal pomocné kolečká, ktoré išli neskôr dolu.
Potom som mal Pioneer, neskôr TRAPPER, Admiral Spider a teraz Kelly´s Axis Grey 08 s nastaviteľným predstavcom, cross, t.z. stredne hrubé kolesá (ani galusky, ani trialové zádrapky, ale univerzálne 50 na 50).
Chcel by som Ferrari bike, ale s týmto som plne spokojný.
Ja mám Kelly´s Axis Grey 08, je to cross , jazdím na ňom stále s výnimkou zimy, kúpil som si ho v máji 08, prešiel a prechádza stále nejakými úpravami - t.j. dostal 2x20W 12V bodovky, 1x4W 6V lampu,.., teraz pracujem na podsvietení tachometra, alarme, smerovkách,...môj prvý bike nemal značku, pamätám si, že bol zelený a mal pomocné kolečká, ktoré išli neskôr dolu.
Potom som mal Pioneer, neskôr TRAPPER, Admiral Spider a teraz Kelly´s Axis Grey 08 s nastaviteľným predstavcom, cross, t.z. stredne hrubé kolesá (ani galusky, ani trialové zádrapky, ale univerzálne 50 na 50).
Chcel by som Ferrari bike, ale s týmto som plne spokojný.
-
hojko
Site Admin
Necro: Co chces na to pocut??? Je to skaredo nastriekane, navyse aj skareda farba a verim tomu, ze sa ti coskoro pri jazdeni zacne odlupovat. Co je to za ram, tak to sa indetifikovat neda, kazdopadne nema ani navarky na kotucove brzdy, je tam sice spevnenie pri hlavovom zlozeni, ale to je vsetko co sa da vycitat..., a mozno este to, ze je nejaky malicky, velkost tak 13,5???
ja už druhý rok jazdím na Leaderfox Šumava a som maximálne spokojný.
-
Masaker
Medium Professional
ja mam 13-ku mam vyse 180 cmhojko napísal:Necro: Co chces na to pocut??? Je to skaredo nastriekane, navyse aj skareda farba a verim tomu, ze sa ti coskoro pri jazdeni zacne odlupovat. Co je to za ram, tak to sa indetifikovat neda, kazdopadne nema ani navarky na kotucove brzdy, je tam sice spevnenie pri hlavovom zlozeni, ale to je vsetko co sa da vycitat..., a mozno este to, ze je nejaky malicky, velkost tak 13,5???