Chcem upozorniť všetkých fanúšikov že 26.júna 2009 na Zelenej Vode sa ukáže skupina SKA-P .Cena lístka na fest je v predpredaji za 800sk čo je síce viac ako minulé roky ale určite sa to oplatí
Škoda, že je to tak ďaleko.. Limp Bizkit sú moja naj kapela, ich songy typu Behind Blue Eyes alebo Take a Look Around sú fakt pecka.. nič no, aspoň na nete hádam uvidím nejakú reportáž z tohto festu..
Soviet napísal:Vidno, ze kapela SKA-P ti noc nevravi a preto ju nepravom odsudzujes..Bojim sa, aby ska-p nebol o dost lepsi, ako prachom pozabudnuty limp bizkit.
no teraz sa mylis, ska-p poznam dost dobre, ale nepacia sa mi co uz, spev mi pride dost komicky a je kopa ska kapiel ovela lepsich (moj nazor)
Innocence napísal:Škoda, že je to tak ďaleko.. Limp Bizkit sú moja naj kapela, ich songy typu Behind Blue Eyes alebo Take a Look Around sú fakt pecka.. nič no, aspoň na nete hádam uvidím nejakú reportáž z tohto festu..
a to pockaj este ked si vypocujes tie co neboli v radiu
tak bol som minuly rok a tento rok si to urcite nenecham ujst . SKA-P nepoznam akurat tento song mi nieco hovori ze som niekde pocul [cannabis], takze sa necham prekvapit. na Limp Bizkit sa tiez velmi tesimlebo osm ich na zivo este nevidel a niektore pesnicky sa mi dost pacia. casu je dost do festu tak sa este hadam volake kapielky obajvia . ak to bude take aspon ake to bolo minuly rok tak to bude paradne. obyvatelia hojko.com citite sa na volake stretko???
hmm...mozno by som aj dosiel pozriet Limp som kedysi pocuval...no uvidim jake budu dalsie kapely ale ak tam nebude nieco znamejsie tak asi nie bo idem uz na Brutal Assault
pojdem na topfest aj ked tento fest moc nemusim...na ska-p sa velmi a tesim aj ked som ich uz videl, ale jednoznacne pecka bude Limb Bizkit, uz som si myslel ze ich neuvidim, ale vdakabohu...