A píš si, že aj zaujímavá je. Ten dej je naozaj pútavý a nakoniec sa dozviete prekvapujúcu správuPok3R napísal:Ja som fallout3 nehral.. ale asi skusim túto hru.. vyzerá zaujímavo
BioShock
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Len pred chvilou som to dohral, a na konci to nebolo az take tazke, ako to vyzeralo...
Tato hra sa mi velmi paci, dufam, ze budu nejake datadisky, custom mapy alebo nieco podobne. Kombinacia FPS a RPG sa ukazala, ako velmi stastna. Atmosfera je hutna, grafika skvela (vsetko na max), hratelnost vyborna. Nie je si skratka na co stazovat, snad len okrem titulkov, ktore sa prehadzovali trochu inak, nez by sa mali
Tato hra sa mi velmi paci, dufam, ze budu nejake datadisky, custom mapy alebo nieco podobne. Kombinacia FPS a RPG sa ukazala, ako velmi stastna. Atmosfera je hutna, grafika skvela (vsetko na max), hratelnost vyborna. Nie je si skratka na co stazovat, snad len okrem titulkov, ktore sa prehadzovali trochu inak, nez by sa mali
Ak by mal niekto záujem o hudbu z Bioshocku, tak tu je...Teraz to počúvam a zdá sa mi tá orchestrálna hudba grandiózna 
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Re: BioShock
Ahojte nainštaloval som si bioshok, ale strašne mi seká, ale neni to kvuli low pc. môže to byť kvuli cestine?
kvoli cestine fakt nechapem preco by to malo sekatmARILYN mANSON napísal:Ahojte nainštaloval som si bioshok, ale strašne mi seká, ale neni to kvuli low pc. môže to byť kvuli cestine?
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2010, 22:31)
tato hra sa mi dost vryla do pamati lebo je originalna stale mam vacsiu chut ju znova stiahnut a zahrat si ju na DX10 lebo pred 2 rokmi som ju hral len v DX9
Markoff, však to nie je problém. Ale už by som Ti odporúčal si to zahrať na najťažšej obtiažnosti, pokiaľ si to prvýkrát prešiel na strednej alebo najľahšej.
Ja som ju prešiel asi pred pol rokom druhýkrát, ale som si istý, že možno o rok alebo dva si túto hru zahrám znova
mARILYN mANSON - skús nainštalovať patch.
Ja som ju prešiel asi pred pol rokom druhýkrát, ale som si istý, že možno o rok alebo dva si túto hru zahrám znova
mARILYN mANSON - skús nainštalovať patch.
-
the batman
Amateur
Jedna z mojich top 5 hier.Ale dvojka je pre mna sklamanim. 
-
Ba-Yo
Light Professional
Mam jeden problem po instalacii si pyta DVD a da sa iba vypnut instalacia ... neviete co s tym
-
Daggertail
Light Professional
myslim, ze v jedenj virtualnej dvd-rom treba mat mountnuty mini-image a v dalsej image, z ktoreho instalujes hru,aby si to potom myslelo, ze mas dvd v mechanike 
-
Ba-Yo
Light Professional
dik uz to ide...mas odo mna K
(som v minuse takze inaksie nemozem)
//autoeditácia príspevku (08 Júl 2010, 15:38)
tak nainstalovat sa mi to podarilo ale zapnut hru sa mi podarilo iba raz...ked 2x kliknem na Luncher (alebo odkaz na ploche) tak sa nic nedeje
//autoeditácia príspevku (08 Júl 2010, 15:38)
tak nainstalovat sa mi to podarilo ale zapnut hru sa mi podarilo iba raz...ked 2x kliknem na Luncher (alebo odkaz na ploche) tak sa nic nedeje
Je mozne ze nemas mountnuty mini-image
-
Ba-Yo
Light Professional
Aj tak som skusal ... hra sa nezapne ... iba v procesoch sa da vypnut
Problém s Bioshock
Mám taký problém, že v hre mi nejde zvuk. V menu ide všeko ok vrátane zvuku, ale v hre vôbec nič. Neviete čo s tým je?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Skús nainštalovať patch a najnovšie drivere.