Editor mal fajnovú hudbu, ale text bol dosť suchý.. Desmod má dobrý song s hentou vokalistkou.. Ten Milan Lieskovský ma omrzel po prvej minúte toho na-na-na.. Z nasledujúceho kola sa mi páči Peter Bažík a Andrea Sulovská - Nebudem stáť (aj keď to dosť pripomína song Desmodu - jemný ženský hlas, potom prechod a muž..) a možno ešte ENS - Už je čas.. inak na postup favorizujem Desmod..
nikto polovica su superstaristi a druha polovica neznami ludia,ktori ako zacali,tak aj skoncia(teda nie,ze by to neplatilo aj pre superstaristov )...tam fakt nie je vela na vyber..az na par znamych spevakov(napr.Kuly),ktori mozno maju sancu na Slovensku,ale pochybujem,ze vo svete zaboduju
ja osobne to prajem kulymu.. Ten by tam siel a zistil by kde sa s tou svojou hudbu nachadza keby ho riadne vypiskali...tak ako sa to stalo trebars kabatom...
Hudba z marsu boli celkom fajn ako aj emsoft z prveho kola no zial nepostupili. Skoda ,ze tam je polovica superstaristov alebo ine kapely ako desmod ktory su znamy a postupia...a tym padom nezname kapely ktore mozu byt kvalitne lepsie maju velmi malu sancu postupit dalej
Norick98 napísal:Milan Lieskovsky
Ale nedavam tomu velke sance
Hlavne kvoli tomu, ze si vybral skladbu Bliss, ktora je podla mna velmi slaba. Je velka skoda, ze sa neprihlasil v roku 2007, ked mal ako novinku Elenyu
Je to dost chabe, ako tu uz bolo spominane su tam "specialni" superstaristi a mrte neznamych ludi, aspon pre mna.Si myslim, ze dost velke sance ma skupina Desmod, spomedzi toho vyberu, ale ci sa ujme aj v Moskve to je uz oriesok.
GothaR napísal:Hlavne kvoli tomu, ze si vybral skladbu Bliss, ktora je podla mna velmi slaba. Je velka skoda, ze sa neprihlasil v roku 2007, ked mal ako novinku Elenyu
Dnes na postup tipujem Bažíka s hentým dievčaťom.. má dobrú pesničku, aj keď ako som povedal - veľmi podobná desmoďáckej.. Ale nepochopím tie nominácie poroty.. v prvom kole imho otrasné VIP - Hviezdy a v druhom kole ešte horšia Mukatado či ako sa to volá.. Nemohli tam radšej hodiť tie Babenky & Týpci..?
Helly napísal:Tak keď s týmito pesničkami chceme ísť do Európy tak amen-tma. Zatiaľ mňa najviac chytil Editor, ale aj tak nič moc.
Hudba bola celkom ok ale text bol fakt hrozný.. že slovenská hádzaná.. by to len porotcovi niekto preložil v Moskve všetko a by došli, že Slovak Handball lol.. tam treba taký song, ktorý vyvolá zimomriavky..
Ja som dúfala, že tam pôjde aspoň Janka Kirschner - Pokoj v duši. Tá tam mohla zdvihnúť trochu úroveň, lebo inak sú tam len samí Superstaristi a ďalšiu tretinu nepoznám. Akože celkovo sa mi to zdá o ničom a to nás má ísť reprezentovať do Moskvy? Paráda...
akoze tie G-strinx to kto im dava hlasy ? husle maju len ako dekoraciu nic nehraju , s spievaju za nich vokalistky alebo co ... preboha si myslia ze ukazu nohy sa kazdy zosype ?
RoQa: Nerieš, tak to chodí. Každý sa tam natiahne do minisukne, dá si príčesok, dve kilá makeupu, 10cm štekle a čaká, že ľudia budú posielať hlasy. A koľkokrát aj posielajú.
WTF? Dievčatká si dali výstrihy (aj keď v nich nič nemajú dokopy) a hneď majú cez 20%.. tie keď postúpia.. tak sa fakt zamyslím.. mala by postúpiť Mamba & Opatovský..