ConvertXtoDvd - restartuje pc
ConvertXtoDvd - restartuje pc
Pri konvertovani MKV na DVD format v ConvertXtoDvd sa mi pada pc/restartne sa po urcitom case konvertovania (nedojde to do konca), mam verziu 3.4.8.123, skusal som aj starsiu 3.3.x
Preco to robi?
Preco to robi?
-
Marcos Corvin
Expert
Re: ConvertXtoDvd - restartuje pc
Robí Ti to stále na to istom mieste???xaxaxa napísal:Pri konvertovani MKV na DVD format v ConvertXtoDvd sa mi pada pc/restartne sa po urcitom case konvertovania (nedojde to do konca), mam verziu 3.4.8.123, skusal som aj starsiu 3.3.x
Preco to robi?
Môže to byť spôsoboné aj slabým chladením, že sa Ti prehreje mašina a nastane reštart...
cca na rovnakom mieste tusim ...ale prehriatim to nebude...zazila uz vzcsiu zataz...Marcos Corvin napísal:Robí Ti to stále na to istom mieste???
Môže to byť spôsoboné aj slabým chladením, že sa Ti prehreje mašina a nastane reštart...
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
stiahni si everest a kukaj na teploty ked to budes konvertovat su vedla hodinxaxaxa napísal:cca na rovnakom mieste tusim ...ale prehriatim to nebude...zazila uz vzcsiu zataz...
Skusil som FAVC, po cca 8 minutach sa mi na sekundu zmrzol pc, objavila sa na velmi kratko modra obrazovka s chybovou hlaskou a pc sa restartol...
teplota proc. 62C, obidve jadra maju cca 77-79C ...islo mi to asi 16 minut a padlo cele znova...
Skusil osm aj odinstalovat ConvertXtoDVD a vycistit registre este predtym..
teplota proc. 62C, obidve jadra maju cca 77-79C ...islo mi to asi 16 minut a padlo cele znova...
Skusil osm aj odinstalovat ConvertXtoDVD a vycistit registre este predtym..
-
Marcos Corvin
Expert