UFO!!!
no pozeram , ze je tuna daco aj o duchoc a tomu aj verim, ze existuju pretoze mam vela zazitkov ´´ s duchovnostou ´´ .
napriklad uvediem jeden s mojou babkou ktora uz ked bola starucka vzdy chcela do hrobu ked umrie svoju palicu ... No napokon ked zomrela tak sa nato pozabudlo neprislo to nikomu na rozum ... Mojej mame po umrti babky sa zacalo stale snivat ako babka k nej ide a vravi jej aby sme jej dali palicu takto sa jej to stavalo den co den po cely tyzden az napokon sme jej dali na hrob palicu a odvtedy sa jej nic podobne nesnivalo.!!! Nahoda neviem asi tasko bo toho je vela podobneho co som zacil takze duchovia existuju a mozno aj na nas dohlidaju...
napriklad uvediem jeden s mojou babkou ktora uz ked bola starucka vzdy chcela do hrobu ked umrie svoju palicu ... No napokon ked zomrela tak sa nato pozabudlo neprislo to nikomu na rozum ... Mojej mame po umrti babky sa zacalo stale snivat ako babka k nej ide a vravi jej aby sme jej dali palicu takto sa jej to stavalo den co den po cely tyzden az napokon sme jej dali na hrob palicu a odvtedy sa jej nic podobne nesnivalo.!!! Nahoda neviem asi tasko bo toho je vela podobneho co som zacil takze duchovia existuju a mozno aj na nas dohlidaju...
-
Linkman
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Kód: Vybrať všetko
http://ufo.jack.sk/-
I'm Virus!
Amateur
Ze ci verim na UFO? Vsak ja som sa s nim stretol a som ho aj dokonca videl.
...a pockajte tusim...
...ze...
a ano vidim ho aj teraz ano ano...
prave pozera na mna
teraz zmurkol...
je ale hnusny
vyzera ako dementny debil...
NO CO CUMIS TY IDIOT...
...prave mi nieco povedal...
...znelo to ako... ach BOHA JEHO!!! vsak ja cely cas pozeram do zrkadla. Som to ja ale ch*j. Tak potom sorry nebol to ufon, ospravedlnujem sa.
...a pockajte tusim...
...ze...
a ano vidim ho aj teraz ano ano...
prave pozera na mna
teraz zmurkol...
je ale hnusny
vyzera ako dementny debil...
NO CO CUMIS TY IDIOT...
...prave mi nieco povedal...
...znelo to ako... ach BOHA JEHO!!! vsak ja cely cas pozeram do zrkadla. Som to ja ale ch*j. Tak potom sorry nebol to ufon, ospravedlnujem sa.
-
sulo34
Medium Star
vesmir je nekonecny ale pre ma je to siskaslide napísal:vesmiiiiir je OBROVSKÝa pochybujem zeby sme tu existovali iba my sme jedna z milioooooooooooooooooooon planet(mozno aj viac)
a zona 51 ...ano testuju zbrane ...a ja som lesna vila co serie litosfericke dosky
ps: pre tych co nevedia co je to ufo nie su to zeleny muzickovia ale neidentifikovatelne lietajuce objekty.
-
constantine
Light Expert
ked si myslis, ze je viac svetov, tak musi byt aj zivot na inej planeteconstantine napísal:moc sa tym nezaoberam ani neverim na zivot na inej planete ja verim nieco ako je matrix myslim ze je viac svetov urcite existuje na svete nejaka hmota co nas ovplyvnuje ale neverim na ufo lietajuce taniere a tak to ne
-
constantine
Light Expert
viem. Zeleni muzickovia su len vymysel scenaristov. Nikto nevie ako vyzeraju. Ale ako predstava je to dobry podklad, aj ked si myslim, ze dost nerealny. Lebo inak by museli mat scenaristi pravdu a to by musela byt velmi velka nahodaconstantine napísal:ano hehe som sa oje*... ale vies ako som to myslel proste ne zeleny muzickovia ked ich uvidim uverim
-
I'm Virus!
Amateur
No ale aku farbu mali ti scenaristi vymysliet ked im uz ina neostala. Ved pozri:
biela - to sme my bieli ludia
ruzova - teplosi
zlta - cinania
cervena - indiani
cierna - cernosi
hneda - male zasrate deti
modra - zajacik Azuritko
tak logicky ostava uz len zelena ak si odmyslim nejake specialne odtiene inych farieb.
biela - to sme my bieli ludia
ruzova - teplosi
zlta - cinania
cervena - indiani
cierna - cernosi
hneda - male zasrate deti
modra - zajacik Azuritko
tak logicky ostava uz len zelena ak si odmyslim nejake specialne odtiene inych farieb.
I'm Virus!, ako citam tvoje prispevky, fakt si daky ten vir dostal a nemozes ho dostat zo seba von.
Zeleni muzickovia? o tom sa da dost polemizovat, ale isto su v rozdnych podobach. No na 100% exituju Male sede potvorky, asi 1m vysoke s velkymi ciernymi ocami. Su dokazy, ktore to potvrdzuju a vobec to nie su bludy. No nepoviem nic ine, pretoze je tu dost individualov, kory zapru aj vlastnu matku!
Zeleni muzickovia? o tom sa da dost polemizovat, ale isto su v rozdnych podobach. No na 100% exituju Male sede potvorky, asi 1m vysoke s velkymi ciernymi ocami. Su dokazy, ktore to potvrdzuju a vobec to nie su bludy. No nepoviem nic ine, pretoze je tu dost individualov, kory zapru aj vlastnu matku!
Kód: Vybrať všetko
http://rapidshare.de/files/3328253/_UFO__The_Ultimate_UFOs_Pictures_Collection1__you_wont_bleave_your_eyes___.rar.html