CS 1.6 Server hojko.com
-
*****HERO*****
Guru wannabe
nedochadza
No Mastros teba veru dost pomaly to mysli. Na to si prisiel az teraz? Ved uz dostal toklo banov ze az. Zrejme ma chlapec nejaku mentalnu poruchu osobnosti. Nechapavost! Od hojka dostal 4x za sebou ban na 5 dni a stale sa vracal. Je to chudak, bez komentara!
-
lekoklatik
VIP
Mastros tvoje príspevky ma serú. Pokiaľ sa nezačneš správať a neprestaneš písať príspevky štýlmom ktorý z nás nebude robiť debilov, pokúsm sa zariadiť aby si sa do témy už nedostal.
Kto z adminov má kur*a vediať že veduci má dynamickú IP??? Nesledujeme server každých 10 min len aby sme niekoho nachytali...
Ešte ani raz som ťa nepochválil za to čo robíš. Ani ťa nepochválim pretože to nevieš podať správnou formou na fórum. VŽdy si myslíš že ty si ten najlepší Cheathunter. Uvedom sa, pekne sa vybuvaj a myslím že 5 dňový BAN na server by ti prospel aby si sa nenervoval... btw nevypisuj všade ako sa dá vyhnúť fuckoffu... načo ho potom máme dávať? Nech si ho nájdu niekde inde, nie hneď na fóre
Kto z adminov má kur*a vediať že veduci má dynamickú IP??? Nesledujeme server každých 10 min len aby sme niekoho nachytali...
Ešte ani raz som ťa nepochválil za to čo robíš. Ani ťa nepochválim pretože to nevieš podať správnou formou na fórum. VŽdy si myslíš že ty si ten najlepší Cheathunter. Uvedom sa, pekne sa vybuvaj a myslím že 5 dňový BAN na server by ti prospel aby si sa nenervoval... btw nevypisuj všade ako sa dá vyhnúť fuckoffu... načo ho potom máme dávať? Nech si ho nájdu niekde inde, nie hneď na fóre
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
No tak to je uz vazne ked ma chlapec dynamicku IP a ani fuckoff nepomaha..na source existuje patch menom eSTEAMATiON ktory generuje kazdemu steam id podla hw pocitaca a tak mozte dat ban na steam id a dostane sa tam az vtedy ked vymeni cast hw a tym padom mu prideli nove steam id alebo ked si kupi steam - nove id.
je to na jednom ruskom fore a neviem ci to funguje aj na HL1 engine.
hojkovi do pm..
je to na jednom ruskom fore a neviem ci to funguje aj na HL1 engine.
hojkovi do pm..
-
pegasusss
Light Professional
Takže chcel by som sorganisovat spomínaný CUP TURNAJ V CS , podmienky :
1. Vstupné podmienky :
- ja vás zaradím do súťažiacích ( hláste sa cez SS )
- hráč musi mať čistý "register" ( to znamená že hráč nesmel mat ani jeden kik alebo ban od adminov za cheating , vinimky môžu udelit len admini
- hráč musí mať viac než 15 rokov !!!
- hrač musi byt psichycky vyrovnaný s realitov

2. Hráći :
- rozdelenie do skupín po 5+2 hráćov [ podla toho kolko ludi sa prihlasi ]
- treba , aby bolo prihlásených to skupiny 7 ľudí , pretože , ak by sa nieco prihodilo niekomu z teamu , aby ho mal kto zastúpiť ,, bude to ako 5 + 2 ,,,= 5 pevných hráćov + 2 náhradníci
- staćí sa len prihlásiť a potom ked bude konećný počet , vygeneruje sa team 1 a team 2 ....
- posledný [ od nejakeho do nejakeho termina ] , ktorý sa prihlásia , budú zaradený medzi náhradníkov
- hráči musia mať aspoň :
- minimálne 1-ročnú skúsenosť hrania CS
- ČAS v deň D , keď bude turnaj [Very Happy]
- musia byť zaregistrovaný na tomto fore www.hojko.com
- súdny deň sa ešte dozviete po organizacnych zalezitostiach
3. Pravidlá v hre :
- friendly fire by sa mohlo vypnut , aby nedocházdalo k rozporom v teamoch medzi sebou [ aby leko nemusel pisat ze za TA je BAN
]
- NIKTO ALE NIKTO NESMIE CHEATOVAT , ak bude sdetekovany nejaky cheater , automaticky bude vyradeny z turnaja a nahradi ho náhradník
- bude sa hrať : 1. de_dust2
2. de_inferno
3. de_aztec
4. de_nuke
5. de_dust
- bude sa hrat na 10 víťaznych na každej mape , čiže príslušný team musí dosiahnúť 10 víťaztiev na príslušnej mape ( ak by sa stalo že je na víťaztvá 9 : 9 a je plantnutá bomb a zomrú vsetci a bomba buchne vyhrajú teráci ,,, ale ak je 9 : 9 a ostali posledný dvaja NAPR. Counter zabije teráka a terák este stihne hodit granát a zabije aj contera = vyhrá conter pretože ho zabil prvi , ale myslim ze je to vsetkym jasne
4.VÝHRA: - vyhrá ten team , ktorý vyhrá 3 mapy a výhra by sa mohla spravit taka ze vsetci zucastneni poslu karmu tomu teamu , ale je to len moj napad newm mozte poslat njeake napady na vyhru ,
- + este sa bude poćítať aj ten hráč , ktorý bude mat najviac nazbieraných fragov
// každá pomoc od moderátorov sa príjma [Smile] , ďakujem
LISTINA SÚŤAŽIACÍCH :
1. pegasusss
2. PsychoS
3. aviceN
4. Shamway
// zatial je termin v planoch ,, este sa musim opytat adminov , ale len sa prihlasujte
1. Vstupné podmienky :
- ja vás zaradím do súťažiacích ( hláste sa cez SS )
- hráč musi mať čistý "register" ( to znamená že hráč nesmel mat ani jeden kik alebo ban od adminov za cheating , vinimky môžu udelit len admini
- hráč musí mať viac než 15 rokov !!!
- hrač musi byt psichycky vyrovnaný s realitov
2. Hráći :
- rozdelenie do skupín po 5+2 hráćov [ podla toho kolko ludi sa prihlasi ]
- treba , aby bolo prihlásených to skupiny 7 ľudí , pretože , ak by sa nieco prihodilo niekomu z teamu , aby ho mal kto zastúpiť ,, bude to ako 5 + 2 ,,,= 5 pevných hráćov + 2 náhradníci
- staćí sa len prihlásiť a potom ked bude konećný počet , vygeneruje sa team 1 a team 2 ....
- posledný [ od nejakeho do nejakeho termina ] , ktorý sa prihlásia , budú zaradený medzi náhradníkov
- hráči musia mať aspoň :
- minimálne 1-ročnú skúsenosť hrania CS
- ČAS v deň D , keď bude turnaj [Very Happy]
- musia byť zaregistrovaný na tomto fore www.hojko.com
- súdny deň sa ešte dozviete po organizacnych zalezitostiach
3. Pravidlá v hre :
- friendly fire by sa mohlo vypnut , aby nedocházdalo k rozporom v teamoch medzi sebou [ aby leko nemusel pisat ze za TA je BAN
- NIKTO ALE NIKTO NESMIE CHEATOVAT , ak bude sdetekovany nejaky cheater , automaticky bude vyradeny z turnaja a nahradi ho náhradník
- bude sa hrať : 1. de_dust2
2. de_inferno
3. de_aztec
4. de_nuke
5. de_dust
- bude sa hrat na 10 víťaznych na každej mape , čiže príslušný team musí dosiahnúť 10 víťaztiev na príslušnej mape ( ak by sa stalo že je na víťaztvá 9 : 9 a je plantnutá bomb a zomrú vsetci a bomba buchne vyhrajú teráci ,,, ale ak je 9 : 9 a ostali posledný dvaja NAPR. Counter zabije teráka a terák este stihne hodit granát a zabije aj contera = vyhrá conter pretože ho zabil prvi , ale myslim ze je to vsetkym jasne
4.VÝHRA: - vyhrá ten team , ktorý vyhrá 3 mapy a výhra by sa mohla spravit taka ze vsetci zucastneni poslu karmu tomu teamu , ale je to len moj napad newm mozte poslat njeake napady na vyhru ,
- + este sa bude poćítať aj ten hráč , ktorý bude mat najviac nazbieraných fragov
// každá pomoc od moderátorov sa príjma [Smile] , ďakujem
LISTINA SÚŤAŽIACÍCH :
1. pegasusss
2. PsychoS
3. aviceN
4. Shamway
// zatial je termin v planoch ,, este sa musim opytat adminov , ale len sa prihlasujte
Lubim, ked si niekto mysli, ze vie, co si myslim ja.
Pochvalu od nikoho nepytam.
Nikomu nehovorim, aby kontroloval cokolvek kazdych 10 minut.
Davam len podnety, udavam, bonzujem, donasam a snazim sa aspon nejak pomoct aj ked to evidentne neviete pochopit (mam pocit, ze len jeden to nevie pochopit) a furt zo mna robi agresora...
Ked niekoho moje prispevky seru, staci pootocit kolieskom o trochu viac.
Vsetko, co sem pisem, robim pri plnom vedomi bez vplyvu akychkolvek omamnych latok, problemy so spankom nemam a moje nervy su absolutne v poriadku.
Ako je to s tym Configom?
EDIT:
Ako je to s tým Configom?
How´s it with that Config?
Wie geht es mit dem Config?
Pochvalu od nikoho nepytam.
Nikomu nehovorim, aby kontroloval cokolvek kazdych 10 minut.
Davam len podnety, udavam, bonzujem, donasam a snazim sa aspon nejak pomoct aj ked to evidentne neviete pochopit (mam pocit, ze len jeden to nevie pochopit) a furt zo mna robi agresora...
Ked niekoho moje prispevky seru, staci pootocit kolieskom o trochu viac.
Vsetko, co sem pisem, robim pri plnom vedomi bez vplyvu akychkolvek omamnych latok, problemy so spankom nemam a moje nervy su absolutne v poriadku.
Ako je to s tym Configom?
EDIT:
Ako je to s tým Configom?
How´s it with that Config?
Wie geht es mit dem Config?
-
PepoJr.
Medium Star
tak potom len tolko ze posledny prispevok sa necituje....a nemas chlastat...

EDIT/// waaa...uplne horuce demo hraca aLe Co??!!!!:) (91.127.251.216)
je tam jedno pekne AB
...
P.S: nie je to z mojej dielne ale dostal som tu cest to zverejnit...
EDIT/// waaa...uplne horuce demo hraca aLe Co??!!!!:) (91.127.251.216)
je tam jedno pekne AB
P.S: nie je to z mojej dielne ale dostal som tu cest to zverejnit...
- Prílohy
-
- ale co.rar
- (148.32 KiB) 32 stiahnutí
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
Ak smiem tak niečo z mojich podmienok ak cup...
- vek je absolútne nepodstatný. Cupu sa môžu zúčastniť 9 roční rovnako ako 50 roční
- je povinnosť mať Ventrilo + samozrejme valstný mikrofón
- mať chuť sa baviť pretože o nič iné na cupe nejde (aspoň nie na tokomto pretoŽe je to len for fun)
- Friendly Fire definitívne on
- v každom teame minimálne 2ja náhradníci, avšak ak bude každý hráč v teame dostupný, myslím že nie je problém vystaviť ďalší tým z náhradníkov. Čím viac teamov, tým napínavejšie
mapy dust2, cpl_mill, aztec, inferno, nuke...samozrejme sa nieco môže pridať
systém hrania každý s každým, síce to záleží od počtu teamov...
- vek je absolútne nepodstatný. Cupu sa môžu zúčastniť 9 roční rovnako ako 50 roční
- je povinnosť mať Ventrilo + samozrejme valstný mikrofón
- mať chuť sa baviť pretože o nič iné na cupe nejde (aspoň nie na tokomto pretoŽe je to len for fun)
- Friendly Fire definitívne on
- v každom teame minimálne 2ja náhradníci, avšak ak bude každý hráč v teame dostupný, myslím že nie je problém vystaviť ďalší tým z náhradníkov. Čím viac teamov, tým napínavejšie
mapy dust2, cpl_mill, aztec, inferno, nuke...samozrejme sa nieco môže pridať
systém hrania každý s každým, síce to záleží od počtu teamov...
CUP
Skupiny a nasledne play off by sa tiez mohol. Inak chcel som tiez upresnit pravidla a vsak leko ma predbehol zatial co ja som sa hrajkal
Bude to chciet ale kvalitnu organizaciu aby v tom nebol one to.... salat.
-
PepoJr.
Medium Star
pani a nemalo by sa zabudnut ani na to, aby boli rovnovazne zostavene tymy (lebo je to 4fun a nie nejaka liga), lebo ako Psychos pisal v chate...ze jeho tym vyhra(aGm) tak to sa neoplati ani hrat...lebo z 5 hracov by boli 5 v top 10...a to by nebolo fer....
cize ak nieco predsa len vznikne...tak spravodlivo rozdelit aby mal kazdy team nejaku tu sancu.... tot moja pripomienka
cize ak nieco predsa len vznikne...tak spravodlivo rozdelit aby mal kazdy team nejaku tu sancu.... tot moja pripomienka
-
mirak2
Hardcore addict
pravidla turnajika pisane 16 rocnou lamou, asi tak mi to pripada...aztec? sa zobud..a kde si nechal cpl mapy...a train? cpl_strike som davno nehral..zisiel by sa aj na server...na desat vitaznych na mape
si v zivote nehral cw, MR12, MR15 ti nic nehovori
v skupine min. sedem ludi? takychto skupin by sa nazbieralo max. 5, aj to prehanam a vz aj playoff chcete hrat? dobre som sa pobavil na vecer