CS 1.6 Server hojko.com
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
A co ze sa nebude hrat MR12 alebo MR15, mfp, pravidla navrhuje ten kto to organizuje, ak sa ti nepaci nezucastnuj sa. Ja kludne pojdem do toho ak smiem, vobec mi nevadi, ze pravidla su ine, ako tie otrepane vsade inde. Nikto nemate odvahu nic zorganizovat, nieje to jednoduche. Pegasusss to aspon skusil, tak mu radsej prajte vela stastia.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
lekoklatik
VIP
CUP
Nasledne o par tyzddnov nato by mohol byt aj iny CUP. Napr 1v1 or 1v1 awp or 2v2 pistolst. a bla bla bla bla.....atd. tam uz mixovat zostavy nemusime.
tam to bude na zivot a na smrt kazdy sam za seba. No a co sa tyka tych CUPOV 5v5 no trhat moj CLAN sa mi moc nepozdava. Bude mi za nimi velmi smutno
to mi nemozete spravit. Aspon jeden CUP ma nechajte s mojimi ZLATICKAMI.... PLZZZZZZ!
PsychoS uz vidim ako by si v hre 1v1 v kuse drzal Shift a srdce by ti buchalo ako sialene
. Inak dnes som po dlhej dobe nasiel chvilku zaparit CS a musim pochvalit pracu jedneho z adminov (neviem kto presne lebo vas bolo naraz viac) ale za TK na zaciatku dostal jeden hrac okamzity BAN na den, toto som vzdy chcel a bolo to moje vysnivane pravidlo aby sa za to banovalo, vidim ze hojko islo s urovnou pekne hore, chvalim este raz 
-
lekoklatik
VIP
-
PAIN
Light Professional
v Utorok o 18:00 dal by niekto mixa ???....piste ako vzdy ss alebo na icq.........btw: k tomu cupu:je to tazke zorganizovat pretoze ak maju byt dake teamy chce to vela ludi (25-30 min) so servermi by myslim problem nebol, ale bolo by kopu roboty zaistit aby boli teamy vyrovnane, aby ludia boli akurat online a mohli hrat ked to je naplanovane, aby seci pochopili, ze ventrilo je treba nahravat este predtym ako zacne CW
....ked tu bol naposledy pokus zriesit CUP bolo z toho 30stran prispevkov, 1 odohrany zapas a nasrany Shamway a Lubos ktori to vymysleli.....takze drzim palce a rad sa pridam ak to bude fungovat. Myslim si ze pravidla si ma pravo stanovit kedze prisiel s tym napadom, ale ak budu neprijatelne pre hracov tak sa jednoducho na to vyseru, takze treba hladat kompromis
...nehrajme sa tu na PG bo tu nik taky nieje ani na prilis dolezitych (Mastros), nehrame ani o zlate prasa takze je to for fun
-
mirak2
Hardcore addict
Re: CUP
tie tvoje zlatickaPsychoS napísal:Nasledne o par tyzddnov nato by mohol byt aj iny CUP. Napr 1v1 or 1v1 awp or 2v2 pistolst. a bla bla bla bla.....atd. tam uz mixovat zostavy nemusime.tam to bude na zivot a na smrt kazdy sam za seba. No a co sa tyka tych CUPOV 5v5 no trhat moj CLAN sa mi moc nepozdava. Bude mi za nimi velmi smutno
to mi nemozete spravit. Aspon jeden CUP ma nechajte s mojimi ZLATICKAMI.... PLZZZZZZ!
ale 1on1 su fajn idea, lahsie na organizaciu aj vsetko...
/edit: ehm on bol na T spawne za T a my sme rushovali jeho ^^
CAMP
tomu hovoris camp? ked mi rushom vystrielate cely team a ja s awp ostavam sam. To sa mam hodit vam do naruce? (AI) SA ZOBUD! pekne si vas budem supovat na kazdom rohu. a okrem toho venujem dost pozornost aj poriadku na servery ale kvoli takym ako ty bude asi davat veci pozor. Hlave v oblasti discipliny. Je tak jednoduche si stale otvarat hubu na mna ze!
A este ohladom HOJKO CUPU. Vsetky veci piste sem: http://www.hojko.com/cs-hojko-cup-t114065.html
A este ohladom HOJKO CUPU. Vsetky veci piste sem: http://www.hojko.com/cs-hojko-cup-t114065.html
ban
DOBRY DEN JA CHCEM POZIADAT O ZRUSENIE PERNAMENTLY BAN ZA LAMING ALE PRITOM SOM IBA PISAL DLHU SPRAVU KAMARATOVI A KED SO ZACAL HRAT DOSTAL SOM BAN MOJE MENO JE LIMONADOVY JOE ONLY AK 47 m4 POPROSIM O ZRUSENIE DAKUJEM ZA POCHO/PENIE
-
lekoklatik
VIP
-
PepoJr.
Medium Star
Re: ban
skiller ten ban si dostal za to ze si hral pod menom kolko?....a potom si sa priznal....a bol som tam aj ja aj leko...leko ty ten ban dal zato...aspon tak to pisalskiller napísal:DOBRY DEN JA CHCEM POZIADAT O ZRUSENIE PERNAMENTLY BAN ZA LAMING ALE PRITOM SOM IBA PISAL DLHU SPRAVU KAMARATOVI A KED SO ZACAL HRAT DOSTAL SOM BAN MOJE MENO JE LIMONADOVY JOE ONLY AK 47 m4 POPROSIM O ZRUSENIE DAKUJEM ZA POCHO/PENIE