Neviem či tu bola takáto téma (je tu čítania na celé mesiace a mám veľmi málo času na „úradovanie“ pri pc), ale ja sa pre jeden z týchto mobilov rozhodujem a chcel by som vedieť od ľudí čo ich majú resp. mali, alebo sú znalejší ohľadom MT, ktorý je lepší, keďže cenovo sú v inzerátoch na rovnakej úrovni a čo som sa dočítal majú zabudované i rovnako výkonné fotoaparáty.
Jediným nedostatkom môže byť len LED blesk a záznam videí. Takmer zhodnú výbavu a xenónový blesk nájdete v Sony Ericssone K810i za rovnakú cenu, ale K770i zase ponúka menšie rozmery a všeobecne krajší dizajn. Stačí sa len rozhodnúť.
RoQa: ja som nemal v umysle ani jeden telefon odporucit iba ukazat chalanovi kde si moze co to precitat
Andres28791 napísal:Samozrejme, že K810i Síce je to trochu tehla...
A aký starší netehlový v takej cene (cca 100€), s takými, či pododbnými vlastnosťami, by si mi vedel odporučiť? Lebo tú "tehlu" som v ruke nikdy nemal, takže fakt neviem...
ja by som kupil radsej novsi - k770, mozes tam zapnut aj led baterku, ale jasne, blesk je blesk, a mal som oba a viac sa mi pacil ten k770, taka mensia tehla
pershing napísal:ja by som kupil radsej novsi - k770
A ako je to s funkciami toho mobilu? Je to to isté? Čo vidím v bazároch cenami tú hranicu atakuje i T700 a sem tam sa už vidí v takej cene i C702. Nevieš ich porovnať s K770i?
ja by som 702ku nebral..je neskutocne pomala.. keby som sa rozhdooval medzi 810 a 770 tiez by som si zobral 810 .. mam ju a jedina vec ktora mi na nej vadi je customizacia od orange.. a nechce sa mi s tym hrat.. ale raz to spravim sem tam mi chyba moznost "baterky" resp prisvietenia... ale zasa viac krat som pouzil blesk ako prisvetlenie.. ta dioda nema zmysel pri osvetleni fotky.. ber 810
Brzd@ napísal:A ako je to s funkciami toho mobilu? Je to to isté? Čo vidím v bazároch cenami tú hranicu atakuje i T700 a sem tam sa už vidí v takej cene i C702. Nevieš ich porovnať s K770i?
funkcie rovnake
akurat 770 nema xenon ale ledku, co sa da zasa vyuzit inde, musis sam rozhodnut, a samozrejme je tensi