Policajti nemôžu dať fúkať ?
Myslím si že tým že pijem na verejnom priestranstve nemôžem nikoho neúmyselne zabiť tým zabiť.Najčastejšie úmrtia pod vplyvom alkoholu v aute sú spôsobené tým že vodič nezvládne riadenie.Myslím si že keĎ ja nezvládnem riadenie samého seba vyje*e ma na chodník a nikomu nijak svojím konaním neubližujem.Alebo sa mýlim?
//Zažil zažil
.Asi raz som od takého schytal.Ale následne chlapec doje*** ležal na zemi.Ja chcem len povedať že ja nikomu neotravujem život ani keď som opitý ani keď pijem na verejnosti.Už chápeš?
//Zažil zažil
Chlapce ty tu co tocis o soferovani pod vplyvom, tym snad clovek preukazatelne ohrozuje zivoty seba aj ostatnych a co je hlavne, v zakone je definovane ze ti ten vodicak policajti mozu zobrat a o tom sa tu cely cas bavime. Tak neviem na co si sem prisiel, trepat OT kraviny?necris napísal:Si zober, že keď ťa zastavia nadrbaného v aute, tak ti môžu zobrať vodičák - aby ti zabránili v ďalšom porušovaní zákona. A vodičák nestojí 800, tam sa nikto nezaujíma o jeho cenu, ani o to, že je to tvoj majetok. Rovnako ti môžu zabaviť chlast.
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ale na to že prídeš o vodičák je zákonnecris napísal:Si zober, že keď ťa zastavia nadrbaného v aute, tak ti môžu zobrať vodičák - aby ti zabránili v ďalšom porušovaní zákona. A vodičák nestojí 800, tam sa nikto nezaujíma o jeho cenu, ani o to, že je to tvoj majetok. Rovnako ti môžu zabaviť chlast.
-
Stoporko
VIP
Gangy:
snažím sa tu vysvetliť, že pokiaľ ťa policajt pristihne pri porušovaní zákona, je povinný ti v tom zabrániť. Je úplne jedno či piješ Danielsa, Malibu alebo Tulamore Dew... proste ti to vyleje aby si to už ďalej nepil, lebo existuje Dôvodné podozrenie, že po jeho odchode by si v porušovaní zákona pokračoval. Pokiaľ nebudeš "hustý" a robiť ramená ako sa tváriš tu na fóre, tak sa na to najskôr vyserie, dá ti pokutu a chlast (pokiaľ to nebude značkový - ten by vypil s kolegami) ti nechá... no ak uvidí ako chlastá najebané malé decko a tvári sa drsne (týmto nenarážam na teba ani Diega, vy ste len drsní, nie malí...), tak mu to vyleje a pošle deculo dopr... proste tak to je, môže to spraviť lebo na to má právo a hotovo. Môžeš sa aj na hlavu postaviť. 
Stoporko neviem ci si ty alebo tvoj manzel policajt ale to ze si nenecham odoberat moje obcianske prava neznamena ze som husty a ze ma ten tvoj retardovany smajlik vystihuje. Ak tebe taky pristup k zakonu vyhovuje nech sa paci, mozes mestskym policajtom aj topanky lestit ked sa na teba krivo pozru, ale nerob zo mna debila len pre to ze si od niekoho v uniforme nenecham automaticky skakat po hlave.
-
Stoporko
VIP
Gangy: som šťastne zadaný a týmto pozdravujem svoju priateľku...
Nepoznám ťa osobne a asi ani nechcem - podľa tvojho vyjadrovania tu na fóre si veľký macho, ktorý robí ramená. Fízlom boty neleštím, len sa tu snažím vysvetliť už po niekoľký krát, že ten chlast ti vziať právo majú a mám na háku či sa ti to páči alebo nie. Tvoje práva na osobné vlastníctvo sú v tej chvíli potlačené policajtovým právom a povinnosťou zabrániť v páchaní trestného činu/priestupku. Tak to proste je, písal som aj že pokiaľ nebudeš ako debil a budeš voči zelenému slušný, tak sa na to vyserie, zaplatíš pár eur a piješ ďalej... a daj už pokoj s tým, že je to tvoja fľaša a podobne... bola to tvoja fľaša do chvíle, kým ťa nevidel policajt a nezbadal ako z nej piješ na verejnosti. Od tej chvíle platí, čo som písal vyššie. Už to nemienim opakovať. Pokiaľ niečomu nerozumieš, prečítaj si tento post ešte zopár krát...
Tým by som túto debatu a de facto flame uzavrel.
Nepoznám ťa osobne a asi ani nechcem - podľa tvojho vyjadrovania tu na fóre si veľký macho, ktorý robí ramená. Fízlom boty neleštím, len sa tu snažím vysvetliť už po niekoľký krát, že ten chlast ti vziať právo majú a mám na háku či sa ti to páči alebo nie. Tvoje práva na osobné vlastníctvo sú v tej chvíli potlačené policajtovým právom a povinnosťou zabrániť v páchaní trestného činu/priestupku. Tak to proste je, písal som aj že pokiaľ nebudeš ako debil a budeš voči zelenému slušný, tak sa na to vyserie, zaplatíš pár eur a piješ ďalej... a daj už pokoj s tým, že je to tvoja fľaša a podobne... bola to tvoja fľaša do chvíle, kým ťa nevidel policajt a nezbadal ako z nej piješ na verejnosti. Od tej chvíle platí, čo som písal vyššie. Už to nemienim opakovať. Pokiaľ niečomu nerozumieš, prečítaj si tento post ešte zopár krát...
Moze mi zobrat flasu z podozrenia pokracovania pachania priestupku?Tu to vystihuje jedna pekna citacia z lamer.cz.A takisto nemusim byt drsny na to aby som poznal svoje prava
+ tiez poprosim podlozit tvoje tvrdenie nejakym paragrafom 
<a> proc bych mel platit nejakej poplatek za vypalovacku a media kdyz nebudu nic krast?
<b> protoze mate nastroj
<a> tak to me zavrete za znasilneni sousedky
<b> vy jste znasilnil sousedku?
<a> ne, ale mam nastroj
<a> proc bych mel platit nejakej poplatek za vypalovacku a media kdyz nebudu nic krast?
<b> protoze mate nastroj
<a> tak to me zavrete za znasilneni sousedky
<b> vy jste znasilnil sousedku?
<a> ne, ale mam nastroj
-
Stoporko
VIP
Gangy a Dieg0 a im podobní: http://www.portal.gov.sk/Portal/sk/Defa ... 1&aid=1625 plus nechce sa mi hrabať v zbierke zákonov. A pokiaľ použijem vašu logiku: čo nie je zakázané, je dovolené: Nikde sa nepíše, že ti tú fľašu nesmie vziať a zabrániť tak v ďalšej trestnej činnosti...
Samozrejme, toto sa dalo cakat. Neposkytol si ziadny konkretny paragraf kde by bolo napisane ze policajt mi moze vziat ci znehodnotit alkoholicky napoj aby mi zabranil v jeho uzivani.
Ak mi teda maju podla tvojej logiky pravo vziat flasu, maju aj pravo vziat mi peniaze aby som si siel hned kupit dalsiu? A potom kreditku aby som si mohol ist vytiahnut z bankomatu dalsie peniaze?
Mal by si sa konecne zobudit lebo to co sem pises nema ziadnu logiku. Cloveku az ostava rozum stat aky nezmysel dokazes napisat a podat ako serioznu vec.
Toto ma byt vtip? Pokial si kupim flasu alkoholickeho napoja a niekdo mi ju bez mojho zvolenia vezme je to predsa kradez nie? Ci podla tvojej mienky toto pre policajtov neplati?Stoporko napísal:Nikde sa nepíše, že ti tú fľašu nesmie vziať a zabrániť tak v ďalšej trestnej činnosti...
Ak mi teda maju podla tvojej logiky pravo vziat flasu, maju aj pravo vziat mi peniaze aby som si siel hned kupit dalsiu? A potom kreditku aby som si mohol ist vytiahnut z bankomatu dalsie peniaze?
Mal by si sa konecne zobudit lebo to co sem pises nema ziadnu logiku. Cloveku az ostava rozum stat aky nezmysel dokazes napisat a podat ako serioznu vec.
-
Stoporko
VIP
Samozrejme, dalo sa čakať, že mi neposkytneš žiadny paragraf na podporu tvojho tvrdenia, že pokiaľ vedome porušuješ zákon a policajt sa ti v tom rozhodne zabrániť, nemá právo ti tú fľašu/predmet vziať... sa uvedom konečne...
lol... že vziať ti kreditku... tebe by radšej mal vziať tie zvyšky mozgu v hlave aby si nepísal ešte väčšie drísty tu na fórum, lebo sa nájde nejaký magor, ktorý ťa zoberie vážne a povie flojdovi: ujo, ale na to nemáte právo... a dostane tak cez hubu ako ešte nikdy... kreditku ti vziať nemôže, lebo ňou nič PRIAMO nemôžeš spáchať (áno, zabiť sa dá aj kreditkou, ale to je iná téma
), no pokiaľ ťa vidí piť z fľaše, tak tým, že ti ju vezme ti len zabráni, aby si v tom pokračoval. Analógia: niekto v tvojom okolí bije basebalkou niekoho iného. Si policajt a máš tomu zabrániť. Jednak dotyčnému basebalku vezmeš a jednak mu dáš pokutu/vezmeš do lochu...atď... ale proste mu zabrániš aby v tom po tvojom odchode nemohol pokračovať.
A tie pindy si nabudúce odpusti... svedčí to o tvojej úrovni...
lol... že vziať ti kreditku... tebe by radšej mal vziať tie zvyšky mozgu v hlave aby si nepísal ešte väčšie drísty tu na fórum, lebo sa nájde nejaký magor, ktorý ťa zoberie vážne a povie flojdovi: ujo, ale na to nemáte právo... a dostane tak cez hubu ako ešte nikdy... kreditku ti vziať nemôže, lebo ňou nič PRIAMO nemôžeš spáchať (áno, zabiť sa dá aj kreditkou, ale to je iná téma
A tie pindy si nabudúce odpusti... svedčí to o tvojej úrovni...
Ja som si myslel ze kazdy rodic od detstva vedie svoje dieta k tomu ze "kradnut sa nema" a ze si aj kazdy uvedomuje ze je to protizakonne. A je jedno ci si VC alebo nie. A o tvojej inteligencii svedci aj fakt ze dokazes flasu alkoholu ktorou sa clovek moze akurat tak ozrat na smrt prirovnat k potencionalne vrazdiacemu nastroju ako je baseballova palka. Mas este nejaku absurditu v rukave?Stoporko napísal:Samozrejme, dalo sa čakať, že mi neposkytneš žiadny paragraf na podporu tvojho tvrdenia, že pokiaľ vedome porušuješ zákon a policajt sa ti v tom rozhodne zabrániť, nemá právo ti tú fľašu/predmet vziať... sa uvedom konečne...
Pretoze ak o tom nevies tak fyzicky utok baseballovou palkou je trestny cin, ktory sa samozrejme policajt moze snazit zastavit akymikolvek (avsak primeranymi) prostriedkami. Zatial co pozivanie alkoholu na verejnosti je priestupok. Ty medzi tymito dvoma pojmami asi nevidis rozdiel vsak? Nevraviac o tom ze aj keby to takto v zakone nikdy definovane nebolo, kazdy rozumny clovek asi dokaze urcit ze je medzi tymi dvoma vecmi obrovsky rozdiel.
Tak myslim ze pre toto uz ani netreba komentar. Svoju debilitu a deziluziu si uz ani nemohol podlozit lepsie ako tvrdenim ze ked sa clovek bude branit svojimi obcianskymi pravami a slobodami, nejaki meststki policajti ho maju pravo zmlatit.Stoporko napísal:aby si nepísal ešte väčšie drísty tu na fórum, lebo sa nájde nejaký magor, ktorý ťa zoberie vážne a povie flojdovi: ujo, ale na to nemáte právo... a dostane tak cez hubu ako ešte nikdy...
Uz na teba skutocne nemam slov...
Tu ale nejde o to ze je to nelogicke ale ze je to v tomto konkretnom pripade protizakonne.cubix napísal:Je jasne ze to je cele kravina ze ti tvoj poctivo kupeny tovar zabavia, znehodnotia ale tak vsetci vieme co su ti ludia zac a mozu si navymyslat hoc co, ved preto chodia po dvoch aby si vzdy mohli nieco dosvedcit.
Tak tie peniaze ti v podstate zoberu pokutou.......Gangy napísal: Ak mi teda maju podla tvojej logiky pravo vziat flasu, maju aj pravo vziat mi peniaze aby som si siel hned kupit dalsiu? A potom kreditku aby som si mohol ist vytiahnut z bankomatu dalsie peniaze?
Je jasne ze to je cele kravina ze ti tvoj poctivo kupeny tovar zabavia, znehodnotia ale tak vsetci vieme co su ti ludia zac a mozu si navymyslat hoc co, ved preto chodia po dvoch aby si vzdy mohli nieco dosvedcit.
Stoporko - neuraz sa ale ty mne pripadas ako niekto kto sa snazi jednat vzdy podla niakych pravidiel a paragrafov ked je jasne vidiet ze mnoho z nich su len nezmysli prospesne pre jednu stranu. Stat je stary otrokar ktory sa snazi vsetkymi silami drzat pod krkom obycajneho cloveka. Vacsina ludi ma obrovsky respekt k autoritam - hlavne uniformam a nechava sa nimi zneuzivat aj ked skoro vsetko tam ide proti logike......
-
Stoporko
VIP
Cubix: mňa je ťažko uraziť...už sa o to veľa ľudí pokúšalo, naposledy teraz gangy... ja tiež nežijem úplne podľa zákonov a viem si nad niektorými šťavnato ponadávať... len som proste alergický na internetových machrov, čo robia ramená. Akí sú v skutočnosti neviem a ani nechcem vedieť...
Stale nerozumiem preco potrebujes k vyargumentovaniu mojho tvrdenia ze policajti nemaju pravo porusovat moje obcianske prava a slobody vytahovat svoje dementne demagogicke reci o tom aky som internetovy macher. Vacsia ubohost by snad uz bola len keby si mi napisal ze policajti mi ten chlast mozu zobrat, lebo si mi vcera vecer je*al mamu.
Ale po tejto "diskusii" uz clovek naozaj nevie co ma od teba cakat, takze mas este stale priestor...
Ale po tejto "diskusii" uz clovek naozaj nevie co ma od teba cakat, takze mas este stale priestor...
-
Stoporko
VIP
áno ,včera večer... dobre, teraz vážne
normálne sa na tebe začínam slušne baviť...
od začiatku sa ti snažím povedať toto: Pokiaľ ťa policajt nájde, ako popíjaš alkáč na verejnosti (námestie, park...), tak ti dá pokutu a pošle ťa preč. Pokiaľ vidí, že si napitý jak delo, tak ti tú fľašu vezme a hotová vec. Tak to chodí (mám v rodine policajta, mám to od neho, ak ťa táto info poteší) a chodiť aj bude. Čiže pokiaľ nie si problémový typ, tak sa na teba každý rozumný policajt vykašle, maximálne zinkasuje pár eur... pokiaľ uvidí, že si v podnapitom stave, alkohol ti vezme a môžeš sa aj na hlavu postaviť. Je to pochopiteľnejšie?
že robíš ramená - nevrav že nie
od začiatku sa ti snažím povedať toto: Pokiaľ ťa policajt nájde, ako popíjaš alkáč na verejnosti (námestie, park...), tak ti dá pokutu a pošle ťa preč. Pokiaľ vidí, že si napitý jak delo, tak ti tú fľašu vezme a hotová vec. Tak to chodí (mám v rodine policajta, mám to od neho, ak ťa táto info poteší) a chodiť aj bude. Čiže pokiaľ nie si problémový typ, tak sa na teba každý rozumný policajt vykašle, maximálne zinkasuje pár eur... pokiaľ uvidí, že si v podnapitom stave, alkohol ti vezme a môžeš sa aj na hlavu postaviť. Je to pochopiteľnejšie?
že robíš ramená - nevrav že nie
Ja sa od zaciatku snazim povedat toto:
Ze ja netvrdim ze ked policajt najde nejakeho natrtkaneho vandraka s flasou v ruke tak mu ju nevezme. Ja tvrdim len ze na to podla zakona nema pravo.
To ze ten vandrak na druhy den nepride na stanicu a nepoda verejnu staznost z dovodu odcudzenia jeho majetku (na co by pravo mal, lebo tak je zakon postaveny) je druha vec. A celkom pochopitelna.
A nakoniec som jasne napisal ze ja by som si tu flasu alkoholu vziat nedal, lebo zo zakona by mi ju proste zobrat nemohli. Mozno by to bola spravna vec, mozno ze by to bola logicka vec ale ja tvrdim ze by bola nezakonna.
Ze ja netvrdim ze ked policajt najde nejakeho natrtkaneho vandraka s flasou v ruke tak mu ju nevezme. Ja tvrdim len ze na to podla zakona nema pravo.
To ze ten vandrak na druhy den nepride na stanicu a nepoda verejnu staznost z dovodu odcudzenia jeho majetku (na co by pravo mal, lebo tak je zakon postaveny) je druha vec. A celkom pochopitelna.
A nakoniec som jasne napisal ze ja by som si tu flasu alkoholu vziat nedal, lebo zo zakona by mi ju proste zobrat nemohli. Mozno by to bola spravna vec, mozno ze by to bola logicka vec ale ja tvrdim ze by bola nezakonna.
Nie.Stoporko napísal:že robíš ramená - nevrav že nie