NecroVision
NecroVision
dalsia nova hra z obdobia II. svetovej vojny v trosku inej podobe
http://www.hrej.cz/clanky/recenze/necrovision/
http://www.hrej.cz/clanky/recenze/necrovision/
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
webmasterr
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
to si tak vela zistil z toho jeho obsiahleho opisu?? lebo ja teda nie. ked ti povie, ze modra je skareda tak je to hend pravda??? 6GB neni tak vela a ak hej tak tu mas [demo]. nenechal by som sa odradit niekoho nazorom ked ma neico zaujalo ale to rovno vyskusammARILYN mANSON napísal:skoda mohlo byt lepsie
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
no prave som to hral a ako tu pisete neni to nist prieborne ale hrat sa do da je to take ze ak mate co hrat ine tak to asi nezapnete ale ak sa nudite tak to budete hrat .. a ked to uz zapnete tak vas to udrzi uz dlho ja som to hral 30min a povedal som si ze uz koncim a nakoniec som skoncil az teraz po 3.hod 
som na začiatku 6.levelu, a mám za úlohu zničiť nejakú magickú energiu, alebo niečo také. vedel by mi niekto poradiť, čo mám robiť? je to nejaká železničná stanica, alebo niečo, čo sa na ňu podobá. a na okolitých stĺpoch žiari nejaké magické svetlo. a v štyroch klietkach sú zatvorený zombí, ktorých treba zničiť pomocou Shadowhandu(magická rukavica). len mám na tej stanici zničiť nejakú magickú energiu, ale neviem, o čo presne ide, a ako to mám urobiť, lebo hru mám po anglicky, a tá mi veľmi neide