kolko stupnov ma vase PC
moje teploty, vid screen.
CPU - Intel Dual Core E2180 2.0 GHz @ 2.5 GHz
MB - MSI 945 Neo5
RAM - Apacer DDR2 2x 1GB 667MHz KIT
HDD - vid screen
GPU - Asus EAH2600Pro HDMI
Pouzite Chladenie:
CPU - ZALMAN CNPS9500A LED
GPU - Seria
RAM - AC Arctic RC ram Cooler
MB - zatial seriove pasivy
HDD - oba chladi 120mm ZALMAN ZM-F3 Blue, ktory nasava vzduch do bedni
ZDROJ - ZALMAN ZM-F3 Blue 120 mm
+ este cakam kym mi dorazia 2 x 80 mm Zalman ZM-F1 Blue
CPU - Intel Dual Core E2180 2.0 GHz @ 2.5 GHz
MB - MSI 945 Neo5
RAM - Apacer DDR2 2x 1GB 667MHz KIT
HDD - vid screen
GPU - Asus EAH2600Pro HDMI
Pouzite Chladenie:
CPU - ZALMAN CNPS9500A LED
GPU - Seria
RAM - AC Arctic RC ram Cooler
MB - zatial seriove pasivy
HDD - oba chladi 120mm ZALMAN ZM-F3 Blue, ktory nasava vzduch do bedni
ZDROJ - ZALMAN ZM-F3 Blue 120 mm
+ este cakam kym mi dorazia 2 x 80 mm Zalman ZM-F1 Blue
Dolna pracovna frekvencia sa vola "coldbug" u kazdeho CPU je rozne, co som taktil 965 Extreme pod dusikom tak tam to bolo okolo -60.
A ano, CPU je pod tou "rolkou" viacej o tejto tematike sa mozes dozvediet na slovenskej stranke www.ocmag.eu
A ano, CPU je pod tou "rolkou" viacej o tejto tematike sa mozes dozvediet na slovenskej stranke www.ocmag.eu
CPU: core i7 920 @2.66GHz - box chladic zatial - beha od 45-60°C
GPU: GTX260 (bez OC) - 45-75°C
co ma stve je doska (Asus P6T) - ta ma casto vyssie teploty ako CPU - 45-60°C ...vcera som nameral max 62 a to uz tak akurat by som povedal ... pravdepodobne budem menit chladic CPU, uvidim co to spravi s doskou
GPU: GTX260 (bez OC) - 45-75°C
co ma stve je doska (Asus P6T) - ta ma casto vyssie teploty ako CPU - 45-60°C ...vcera som nameral max 62 a to uz tak akurat by som povedal ... pravdepodobne budem menit chladic CPU, uvidim co to spravi s doskou
Lollo, tomasso, damon88 a mnohi dalsi... Aku maju tie vase prispevky hodnotu? Nulovu ! Nepovedali ste nic, kde su nazvy komponentov a pouzite chladenie??? Bez toho tu nema zmysel prispievat. Skutocne. Tak si prosim editnite tie svoje prispevky, dopiste potrebne veci a vsetci budeme spokojni. Alebo pouzite azet a tomu podobne stranky. Tam to mozno ocenia, ale toto forum musi mat uroven vyssiu ako spomenute. Dik.
p.s.: Uz som to sem pisal, ale ....
//autoeditácia príspevku ( 23 Feb 2009, 17:09 )
p.s.: Uz som to sem pisal, ale ....
//autoeditácia príspevku ( 23 Feb 2009, 17:09 )
Aky tam mas chladic? Pozri si, ci vobec je schopny bezat na takych otackach. Ak ano, tak v biose treba vypnut polozky, ktore sa staraju o regulaciu otacok, pripadne napevno nastavit. Treba pozriet manual, tam to isto je.Guczmann napísal:Som zabudol dat teploty noveho PC.
Cpu som taktol z 3.0 na 3.6
Grafiku som netaktoval netreba mi zatial...
Nevie dakto ako manualne zvýšim RPM na chladeni CPU? chcel by som z 1500RPM na 2000-2500
-
Lord ANAKIN
Professional
jozko hod popis zostavy co to mas ... ale mne sa osobne nepacia tie teploty ... asi v predu nebudes mat nasavaci ventilator ... moje disky maju o cca 10C mensie teploty co si myslim je dost ... zaujimave by bolo aku mas grafiku ked v podstate bez nic nerobenia ma take teploty ... heh chcelo by to pridat jeden mozno dva dobre umiestnene ventilatory ...