dostal som za úlohu si poskladať nové DK zo samostatných komponentov (AV receiver + dvd prehrávač + repráky so sw), potrebuje to kamoš (najprv chcel "len" minivežu, potom prišiel na to že to mu už nestačí), až tak veľmi sa v tom nevyznám(e), preto Vás prosím o pomoc. Nepotrebuje on nič extra, len aby lepšie hrali ako tie plastové repráky, čo predtým mal...
Využitie DK: 50% filmov a 50% modernej hudby (audioCD, mp3...). Prosím Vás, aby ste skontrolovali všetky komponenty, najmä či sw a repráky sú "vhodné" pre AVreceiver. Díky za pomoc
vdaka zosiku sa nevyuzije plny potencial tych repro, ale podla mna to bude bohato stacit inak nerozmyslal si nad 2ma stlpovymi repro a kvalitnejsim receiverom ? ked to ces na hudbu a filmy i ked je lepsi priestorovy zvuk pri viacej repro.
ST1 napísal:vdaka zosiku sa nevyuzije plny potencial tych repro, ale podla mna to bude bohato stacit inak nerozmyslal si nad 2ma stlpovymi repro a kvalitnejsim receiverom ? ked to ces na hudbu a filmy i ked je lepsi priestorovy zvuk pri viacej repro.
A kolko do toho chcete vrazit ?
Mno on chcel max. do 600 €, ale teraz je ochotný dať max. 680 € s dopravou. A chce 5.1 a Sony. Máš od Sony lepšie riešenie v takej cene?
Alebo (pre zaujímavosť) od Pioneer?
eldorado08 napísal:Mno on chcel max. do 600 €, ale teraz je ochotný dať max. 680 € s dopravou. A chce 5.1 a Sony. Máš od Sony lepšie riešenie v takej cene?
Alebo (pre zaujímavosť) od Pioneer?
ze chce len sony tam nema napisane, tak za tu cenu je to f poho to domace kino....ja som premyslal ci by sa dalo neco skluubit ale asi tazko...sak mu to bude stacit