Udelujeme Oscary za rok 2008
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
seth82
Darca
http://seth82.wordpress.com/2009/02/23/ ... -vysledky/
Aby som zhrnul svoje pocity: pre mna boli tieto Oscary dalsim potvrdenim, ze su cim dalej tym komercnejsie a senilnejsie. Nech sa nehnevaju, ale digitalne efekty v Benjaminovi sa podla mna nechytali na tie v Iron Manovi. A o Scumbag Millionaire ani radsej do detailov pisat nebudem, nepovazujem ho za zly film, paci sa mi originalny namet, ale 8 oceneni? to si teda nezasluzil. A najviac ma nasral v pripade soundtracku a najlepsej pesnicky, kde 2x odmrdal Wall*E, plus megafail za najlepsi film (drzal som prsty Frost/Nixon) a k sklamaniu sa pridal Gey Sean Penn, ktory vyfukol cenu skvelemu Frankovi Langellovi, ktoreho od srdca lutujem. Najlepsi film sa uz ani neunuvam, staci si pozriet screenshot z reakcii ludi z Empire, ked ho vyhlasili. Scumbag je jednoducho overrated a Akademia sa z neho isla pokakat.
Aby som zhrnul svoje pocity: pre mna boli tieto Oscary dalsim potvrdenim, ze su cim dalej tym komercnejsie a senilnejsie. Nech sa nehnevaju, ale digitalne efekty v Benjaminovi sa podla mna nechytali na tie v Iron Manovi. A o Scumbag Millionaire ani radsej do detailov pisat nebudem, nepovazujem ho za zly film, paci sa mi originalny namet, ale 8 oceneni? to si teda nezasluzil. A najviac ma nasral v pripade soundtracku a najlepsej pesnicky, kde 2x odmrdal Wall*E, plus megafail za najlepsi film (drzal som prsty Frost/Nixon) a k sklamaniu sa pridal Gey Sean Penn, ktory vyfukol cenu skvelemu Frankovi Langellovi, ktoreho od srdca lutujem. Najlepsi film sa uz ani neunuvam, staci si pozriet screenshot z reakcii ludi z Empire, ked ho vyhlasili. Scumbag je jednoducho overrated a Akademia sa z neho isla pokakat.
-
Norick98
Medium Star
no ten Slumdog Milionaire, toho povyhraval (najlepsi film, zvuk, strih, hudba, piesen .. asi si to budem musiet pozret
ale podla ohlasov si vobec nezasluzil oscara....
dalsie hlavne vysledky:
Herec: Sean Penn (Milk) - potesilo ma
Herecka: Kate Winslet - konecne
Reziser: Danny Boyle ( slm. milionaire)
Herec vo vedl. ulohe: Heath Ledger - tak predsa len
Herecka vo vedl. ulohe: Penelope Cruz (Vicky Christina Barcelona)
Z 13 nominacii premenil Benjamin Button "len" 2 za vizualne efekty a make-up
dalsie hlavne vysledky:
Herec: Sean Penn (Milk) - potesilo ma
Herecka: Kate Winslet - konecne
Reziser: Danny Boyle ( slm. milionaire)
Herec vo vedl. ulohe: Heath Ledger - tak predsa len
Herecka vo vedl. ulohe: Penelope Cruz (Vicky Christina Barcelona)
Z 13 nominacii premenil Benjamin Button "len" 2 za vizualne efekty a make-up
-
twardykamen
Medium Professional
tak tipy na hercov my vysli....a dokonca sean penn ktory ani nebol favorit...
s filmom to bolo horsie tam som sa netrafil...no dnes superili 2 velmi silne filmy.. po dlhsej dobe vyhral komercnejsi film.
co sa tyka ceremonialu dost som toho prespal:) ale bol som prekvapeny z huga jackmana(wolverina) ktory dokonca spieval a tancoval:)
s filmom to bolo horsie tam som sa netrafil...no dnes superili 2 velmi silne filmy.. po dlhsej dobe vyhral komercnejsi film.
co sa tyka ceremonialu dost som toho prespal:) ale bol som prekvapeny z huga jackmana(wolverina) ktory dokonca spieval a tancoval:)
-
MP4-27
Guru wannabe
nevies kde sa to da pozret zo zaznamu ?twardykamen napísal:tak tipy na hercov my vysli....a dokonca sean penn ktory ani nebol favorit...
-
seth82
Darca
? Ja neviem o com stale tocis ked je zjavne ze tvnoviny.sk napisali uplny nezmysel.seth82 napísal:A nemoze producent prebrat Oscara za reziu, ak tam reziser nie je?Cisto teoreticky ano, hoci viem, ze Nolan by si po to prisiel osobne (teda, osobne na ceremonii pritomny bol, bol na neho viackrat zaber)...