čawte...mám taký menší problém...strýko,čo býva vo vedľajšom byt (čiže nás delí jedna stena) si kupil wifi internet od t-comu...ale ja keď si zapnem wifi na mojom notebooku tak mi nájde nejakú sieť ale neni to on...a pritom na maminom notebooku jej to chytí v pohode aj o dve izby ďalej...poraďte prosím kde môže byť problém:) díky moc..prajem pekný deň
noo tak stiahol som ten wifi hopper aaa nasiel mi jednu jedinu siet,ktoru mi vsak najde aj sam pocitac...ale tu strykovu ktoru prave hladam tu mi wifi hopper nenasiel...dokonca som dnes preinstalovat win,odznova som nainstaloval drivery a nic nejde...
NO reinstalaciou windowsu isto nic nevyriesis, aspon v tomto pripade, stacilo len skusit reinstalovat ovladace. Tvoj problem bude v signale. Skus vzat ten notas a ist blizsie k strykovy, ci ju najde, ak nie, mas problem inde
pochybujem ze chyba bude niekde v signale kedze viem ake "hrube" su steny v panelaoch a ak je prekazka len 1 stena a je to par metrov tak signal chytis aj na plechovku od piva.
tou stenou to urcite nebude...mama na svojom notebooku chyti net aj o dve izby dalej...co je to od netu vlastne vzdialene 4 steny...z toho jedna pekne hruba...
strycova siet je skryta - hidden SSID, nech si ju na chvilu zobrazi, ty sa na nu napoj, daj si ju zapamatat a potom nech ju zase skryje, potom sa na nu budes moct napajat