zeby vyhovorka? pls poradte
zeby vyhovorka? pls poradte
takže mam otvorený vzťah,...funguje uz 3mesiace ....a zrazu sa ku mne baba zacala spravat ..trocha odmerane posledny tyzden....a napisala mi ze je divna ze ma divne obdobie...ze chce byt sama ale zaroven ma nechce stratit ako to mam chapat nejaka vyhovorka? ..mam taky nazor ze baba nevie co chce do 30 tky..ja im nikdy poriadne neporozumiem
Zeny sa ani nesnaz pochopit
radsej porozmyslaj ci si v poslednej dobe nespravil nieco, pre co by mala byt odmerana. Podla mna o teba straca zaujem ale nechce ti ublizit tym ze sa s tebou hned rozide tak to robi tymto sposobom. Na druhej strane mozno ma "svoje dni" kedy je citlivejsia. Na tvojom mieste sa snazim zistit kde sa stala chyba a mozno pomoze len cas a ona sa uvedomi.
niekedy pomôže aj ignorácia. Keď chce byť teraz sama, tak nech je. Vtieranie typu "miláčík, čo sa ti stalo, poďme sa o tom porozprávať?", nemusí mať úspech. Ženský mozog je niekedy zvláštny. Ak už cíti, že ťa má v hrsti, prestáva ju to baviť. Ak ju začneš ignorovať, začne sa ona viac snažiť, aby ťa získala.
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
1. Našla si niekoho iného, ale nevie, či z toho niečo bude, tak si necháva otvorené "zadné dvierka", aby sa mohla vrátiť, keď to nevyjde.
2. možno má doma/v škole... nejaký problém a potrebuje byť sama, aby si to mohla vyriešiť
3. Nevie čo chce, zvažuje, či má ten vzťah zmysel a potrebuje si premyslieť, čo ďalej.
Daj jej čas, nevtieraj sa jej, to bude si najlepšie.
GL
2. možno má doma/v škole... nejaký problém a potrebuje byť sama, aby si to mohla vyriešiť
3. Nevie čo chce, zvažuje, či má ten vzťah zmysel a potrebuje si premyslieť, čo ďalej.
Daj jej čas, nevtieraj sa jej, to bude si najlepšie.
-
blitzkrieg
Professional
tak ja neviem ja som mal podobne takto isto ..6 marec budu 3 mesiace ..teraz na valentina sme sa rozisli a dali dokopy ..tiez ma ignorovala alebo lepsie povedane sa ku men chovala ako k handre v istych chvilach ...vyriesil som to tak ze som jej napisal sms ze pokial sa nezmeni tak je koniec ...potom zacala nad tym uvazovat a sme znova spolu ...skus nieco ty ale nenavrhuj jej ten koniec ...povedz jej ze pokial chce cas tak jej ho das ...ty zatial chod s chalanmi na pivo a vyuzi svoj volny cas ..vtieranie ne az posledna moznost ..ale mam pocit ze pokial ju budes ignorovat a ona si z toho nic nebude robit tak to vtieranie uz ani nemusis skusat ..ale drzim ti palce ..nech sa to co najskor vyriesi
//co sa tyka pisania ..tak nepis,neprezvanaj a nevolaj ...ona sa ti ozve ...lebo bude vidiet ze ti na nej nezalezi ale ty sam budes vediet ze ju nechces stratit ...len jej ukaz ze aj ty vies byt chvilu bez nej a ona sa uvedomi ..
//co sa tyka pisania ..tak nepis,neprezvanaj a nevolaj ...ona sa ti ozve ...lebo bude vidiet ze ti na nej nezalezi ale ty sam budes vediet ze ju nechces stratit ...len jej ukaz ze aj ty vies byt chvilu bez nej a ona sa uvedomi ..
-
blitzkrieg
Professional
uvedom si, že tú babu poznáš najlepšie ty sám a možno tieto rady, ktoré ti tu píšeme, nemusia byť trefné. My ti píšeme ako by sme to spravili my a náš pohľad je nestranný. Ak to cítiš inak, sprav po svojom.
Nesnaž sa príliš zmeniť a už vôbec nie podľa našich rád. Každá baba môže reagovať na danú situáciu inak. Jednej pomôže ignorácia, ale druhej sa to páčiť nemusí a bude naopak rada ak sa jej budeš vtierať.
Nesnaž sa príliš zmeniť a už vôbec nie podľa našich rád. Každá baba môže reagovať na danú situáciu inak. Jednej pomôže ignorácia, ale druhej sa to páčiť nemusí a bude naopak rada ak sa jej budeš vtierať.
-
blitzkrieg
Professional
hej to mas pravdu ..ale moze sa stat a aspon co viem a mam skusenost tak 70% bab zneuzije vzdy to vtieranie a robia si potom s tebou co chcu...aspon tak to bolo u mna a aj u kamaratov ked so mto videl ...ale ako si napisal tak kazda reaguje na situaciu inak ale povacsinu funguje tak trochu ta ignoracia ..tak nech skusi a uvidipinco napísal:uvedom si, že tú babu poznáš najlepšie ty sám a možno tieto rady, ktoré ti tu píšeme, nemusia byť trefné. My ti píšeme ako by sme to spravili my a náš pohľad je nestranný. Ak to cítiš inak, sprav po svojom.
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
-
blitzkrieg
Professional
-
blitzkrieg
Professional
tak tak vidis uz ked ta prezvonila tak mysli na teba a to je dobre znamenie ..len to s tou ignoraciou neprezen tak ze ti bude jedno kde je, ako sa ma a co robi ...len tak zacni pomaly a uvidis ze ju to prejde lebo bude vediet ze ti na nej nezalezi tak zacne nieco robit ale pri tom ti na nej zalezat budeDeLay napísal:cingala mi dnes dva razy.....ja som jej prezvonil raz ....no asi nasadim totalnu ignoraciu....uvidime..a dam na vase rady lebo som bol vazne doterny treba to menit.aj podla mna
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
zas ju neignoruj =/ to je zas moc podla mna proste len si ty na nu prvy neposmen =)) mozno to je trosku OT ale mam taku podobnu situaciu s kamaratkou =)
ked som sa jej ozival ja, aboslutne sa neozyvala ona mne =)
teraz ked sa neozyvam jej ja zavola mi 3x do tyzdna ja jej raz =)) a takto nam to funguje... =P
imho: zeny si nezasluzia prehnanu pozornost ak nieje opetovaná =)
ked som sa jej ozival ja, aboslutne sa neozyvala ona mne =)
teraz ked sa neozyvam jej ja zavola mi 3x do tyzdna ja jej raz =)) a takto nam to funguje... =P
imho: zeny si nezasluzia prehnanu pozornost ak nieje opetovaná =)
dneska mi napisala prva som jej odpisal a spraval som sa odmerane az jej to vratim....napisala ze co si taky odmerany ja ze aj ty si bola...a znova sa to pytala ja som jej napisal ved to je jedno.a odpisala b*ha idem ja radsej prec cau.....toto by som jej nikdy nenapisal neviem preco tak reagovala nasralo ma to este viac...BAby su total cudne..
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
podla mna si nemal byt odmeraný =)) proste iba sa jej neozyvaj... hrubost nic nevyriesi =))DeLay napísal:dneska mi napisala prva som jej odpisal a spraval som sa odmerane az jej to vratim....napisala ze co si taky odmerany ja ze aj ty si bola...a znova sa to pytala ja som jej napisal ved to je jedno.a odpisala b*ha idem ja radsej prec cau.....toto by som jej nikdy nenapisal neviem preco tak reagovala nasralo ma to este viac...BAby su total cudne..
ukaz jej ze na nej niesi zavysli =)) a ze si stebou nemoze robit co chce =P