Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
yamahaMiso
Star
+ blavaci sa uz ucia, ostatnim sa skracuje pocet prazninovych dni, a nam znizuje este len pocet dni do zaciatku prazdnin
+ co som dneska doma tak som sal ne hodinku bavil, zvysok som stale robil nieco uzitocne
- zajtra matika pisomka, ale snad to dam
+ chemia - profka chyba, to je priam zazrak, za 4 roky co nas uci chybala 1 hodinu, a to si fakt nevymyslam
+ Po dlhom case som si pustil najlepsi cove EVER
+ zajtra okrem matiky velmi lahky den
+ co som dneska doma tak som sal ne hodinku bavil, zvysok som stale robil nieco uzitocne
- zajtra matika pisomka, ale snad to dam
+ chemia - profka chyba, to je priam zazrak, za 4 roky co nas uci chybala 1 hodinu, a to si fakt nevymyslam
+ Po dlhom case som si pustil najlepsi cove EVER
+ zajtra okrem matiky velmi lahky den
-
Shark NX
Addict
... Fizz alebo ades uz prosim dostudujte ... Aspon budem mat istotu ze nedojdem k pi*i ktora si Vzdelanie podla vsetkeho vysulozila ... A rozumie sa do toho jak ja do Kvantovej Fyziky
Letim si pred Pruhonicami do PRG a vidim ze na pripajaciom pruhu ide Matiz 7 Decka asi 60km/h
Nemal som mu kam uhnut z Prveho pruhu (2. aj 3. Bol plny) tak som len pridal aby sa mohol zaradit ... Ale hovorim si ma este asi 700m Pripajaci pruh tak ho to nezabije ...
No nevleze mi tam na drzovku a bez smerovky ten ch*j?? Keby D1 nemala take krajnice tak sa bozkavame SPZkami.
Vytrubim ho a ten stary chren este otvori okno a polozi mi otazku:"Máš nejakej problém mládenče?"