bolek napísal:RoQa: Nerieš, tak to chodí. Každý sa tam natiahne do minisukne, dá si príčesok, dve kilá makeupu, 10cm štekle a čaká, že ľudia budú posielať hlasy. A koľkokrát aj posielajú.
no ani nebudem ale teraz som si tam prepol , ze co je to zac pozriem a vyhravaju nejake TAnga ako povedal Pyco , cakam pokym vystupia a som sklamany , uz pri pohlade na nich lebo vystupovali aj v "Hlava roka SR" a uz tam to bolo trapne , ved to nieje ani hra na husle a ani spev ... vazne nechapme kto im tie hlasy posiela ....
S tými hlasmi, to máš ako s bulvárom. Nikto ho nečíta a koľko sa ho predáva. Ľudia podľa mňa aj povedia, že nie, je to trápne, nebudem posielať hlasy, ale posielajú a pozerajú...
Konečne som spokojný s verdiktom poroty, ktorá posunula ďalej Komajotu.. Už som sa vážne bál že "ľahšie ženy" z G-Strinx naozaj postúpia.. keď tam ostali stáť traja s Opatovským a Bažíkom.. takže so včerajším večerom som spokojný, škoda len tej Mamby.. keby začiatok neposadila tak hlboko, pesničku od Vaša mala strašne peknú..
ako tá sútaž nemá úroveň .Stv z toho spravila ... vlastne ani neviem ako to pomenovať šak polovica sútažiacich sú superstaristi ,štvrtina úplne neznáme kapely a potom je tam ešte pár čo stojí za reč no tí si zas vybrali hroznú pesničku.Ako neviem kto tam vyberal tie kapely ale niektorý ani spievať nevedia nehovoriac o trápnich textoch. čo ma najviac dožralo na tom všetkom je kauza Desmod Akože mám tu skupinu rád no to čo spravila aj s stv to nemá obdobu asi nikde na svete.Keby sa niekomu inému stane to čo kulymu tak letí a nikdo sa ho na nič nepýta no oni ešte im daju druhú šancu ,čím vytlačia možného kandidáta na postup z nejakého kola.A to že Stvčka nedala za nich ani náhradníkov to ani nekomentujem.Proste organizovaný chaos.Mám rád takéto sútaže a bol by som rád aby sa nejaká slovenská skupina či spevák zviditelnili vo svete no s takýmto prístupom si tam urobíme len hanbu.
Po tom, ako do posledného kola dosadili Desmod a tým oje*ali Cmora jak chorú vranu, asi prestanem sledovať Eurovíziu - možno si tak pozriem celosvetové finále.. Akože keď už tam Kulyho a spol. tresli tak namiesto hlasu poroty mali postúpiť prví traja z hlasovania, a k tým výberom poroty sa ani nevyjadrujem.. jediné správne rozhodnutie bolo Komajota.. inak Mukatádo, VIP, Chrenko, Zachariáš - to sú akože speváci? Ako keď spitý šiká na bľachu.. Otras.
inak vážne to ma úplne dorazilo(tá pesnička) ked som to počul úplná paráda myslím si že by mohli ísť aj do Moskvy lebo z ostatných... ťažko niekoho vybrať.Ale taký Cmoro by sa tam vážne hodil aj keď myslím že mohol mať aj lepšiu pesničku.
ste nepoculi,ze preco porata vybrala tych co vybrala? Sam Lucenic povedal, ze vo finale treba aj nejaky "odpad". Aby potom nebolo take tazke rozhodovanie
PLUS 1 Deň ich odtiaľ doslova vyštval.. slovenský bulvár je ÚBOHÝ, ešte nech odstúpia všetci okrem Mukatáda a vtedy snaď bude P1D spokojný, že má vplyv atď. Desmod mal jednu z najlepších pesničiek. Fuj P1D!
Ja iba toľko : ,, Cmoro si Náš " . ... NEchapem vobec porotu ho samo bol dobry , ale Chrenko na Cmora isto nemal ... btw. P1D nech páli niekam ... , a nech mi niekto skusi povedať , že Habera bol taký a onaký .... aspoň vedel posúdiť kto pekne spieva
ako cmoro je dobry spevak,hlas super. Ale ta pesnicka s ktorou vystupoval ma absolutne nezaujala. Nebola nicim vynimocna, proste slovensky standart. Bol som aj rad,ze ho dalej neposunuli...
STV urobila z tejto Eurovízie trápnu neférovú somarinu.. Že vraj Smola & Hrušky postupili - no ďalšia skupina, ktorá ma síce fajn song, ale na úspech šancu nemá - a tak teraz vo finále pasujem za favoritku Nelu Pociskovú.
Innocence napísal:STV urobila z tejto Eurovízie trápnu neférovú somarinu.. Že vraj Smola & Hrušky postupili - no ďalšia skupina, ktorá ma síce fajn song, ale na úspech šancu nemá - a tak teraz vo finále pasujem za favoritku Nelu Pociskovú.
vedz ze tu sancu ma ovela vacsiu ako ina hocijaka prudko popova sracka
presne, konecne je tam niekto iny.. tych 15 povodnych pesniciek znie uplne rovnako drzim Smole palce(dufam, ze to neznamena, ze v piatok nebudu hrat v SNV)