Novy mobilny telefon

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
BorisSVK
Medium Expert
Medium Expert

Novy mobilny telefon

Príspevok od používateľa BorisSVK »

Prechadzam na O2 a chcem si od nich kupiť niaky telefon ale moc sa v tom neviznam.
Rozmyšlam medzi tymito tromi Nokia N82 Nokia E66 a Nokia E71

http://www.sk.o2.com/ludia/eshop/telefony.html
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

To musíš Ty vedieť, ako ten telefón budeš využívať. Zhrnul by som to tak, že ak ho okrem telefonovania budeš používať hlavne na multimédiá.. fotenie, hudba, filmy, hry... tak tam by mala byť jasná voľba N82. Ak to bude pracovný telefón.. organizér.. v mobile pracuješ s emailami, dokumentmi a podobne, tak E71.. ak Ti vadí vzhľad E71, tak E66..

Prípadne môžu rozhodnúť iné drobnosti, na ktorých Ti záleží..
http://www.mobilmania.cz/default.aspx?c ... 603%2c7605

;)
Clean_Up
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Ja osobne by som bol za E66. Je perfektne spracovaná. Vôbec nevŕzga proste perfektná konštrukcia. Čo sa o N82 nedá povedať je to hrubá, ťažká tehla navyše zle spracovaná a doslova s otrasnou klávesnicou. E71 je krásny tenučký, kovový telefón, avšak na multimédia moc nieje je to čisto pracovný telefón s QWERTY klávesnicou (ktorá môže aj niekomu vadiť).

1. Ak chceš telefón len pre zábavu a multimédia tak ti neostáva nič iné ako vziať N82 aj napriek zlému spracovaniu.

2. Ak ti len trochu záleží na konštrukcii a stačí ti 3.2Mpx foťák vezmi E66 (moja voľba).

3. Ak multimédia nechceš vôbec, resp. len v malej miere a nevadí ti tvar a QWERTY klávesnica na E71 tak potom tú.

Rozhodnutie je už na tebe :wink:
rackom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa rackom »

N82 - by som nebral, na mna posobi strasne bakelitovo, aj ked fotak mozno ma dobyr, oproti ostatnym dvom ma 5MPix no kvalitu neviem posudit, kedze som ho nedrzal

E66 - takisto som sa s nim osobne stretol len tak na dotyk, ale kazdopadne E seria ma pevnejsiu konstrukciu (66 a 71) ako N seria no je skor business zamerana, cize nejake maily, praca s dokumentami, obcas videa a fotak len na nejake dokumentacne foto. oproti e71 ma o milimeter v kazdom rozmere vacsi display, cize mozno vyhoda ale tak milimeter nehra ulohu si myslim ... ak nechces qwerty tak by som siel sem lebo od E71 sa tak velmi nelisi, v podstate len konstrukciou

E71 - vlastnoim ho 3mesiace a spokojnost nadovsetko ... pevny, odolny, aj ked nie lahky ale tak kovove casti mi vobec neprekazaju, prave naopak. aj pekny je, ale to je zas subjektivne. fotak priemerny, no na bezne fotenie postacuje. na klavesnici sa pise dobre, po tyzdni treningu uz ziadne preklepy no poslepiacky to stale nejde ... mam take priemerne velke prsty cize zas subjektivne ... a este je dost rychly a na symbian to ani nevyzera :D cize mozem len odporucit
BorisSVK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BorisSVK »

Dospel som k zaveru že si kupim N82, hlavne kôli jeho fotoaparatu.
Napísať odpoveď